WordPress.org

Profiles

angel777man

Profile picture of angel777man
  • Member Since: December 11th, 2007
  • Italy
  • www.angel777.com
  • Webmaster, Sysadmin, Designer
  • Find me on:

Bio/Description

Webmaster, designer & Computer Sysadmin

Interests

Internet & Videogames.

WordPress Origin Story

…Also Wp developer

  • Posted a reply to "Slimstat Shortcode for: users, count", on the site WordPress Support Forums:
    sorry i deleted, lol, the widget that contained those. But was the standard "faqs" codes…

    18 hours ago

  • Posted a reply to "Slimstat Shortcode for: users, count", on the site WordPress Support Forums:
    i used (from slimstat-shortcode): visits from beginning code, and popular posts by this mounth :)…

    2 days ago

  • Posted a reply to "Slimstat Shortcode for: users, count", on the site WordPress Support Forums:
    Hi! there is a new list of shortcodes? becouse you wrote on slimstat-shortcodes plugin page:…

    2 days ago

  • Posted a reply to "Drag Widget, doesn't go in inactive area", on the site WordPress Support Forums:
    or i have too many widget?

    1 week ago

  • Posted a reply to "Version 2.1 problem/conflict", on the site WordPress Support Forums:
    if can help i have this prob with twenty fourteen theme, not yet tested with…

    1 week ago

  • Posted a reply to "Drag Widget, doesn't go in inactive area", on the site WordPress Support Forums:
    i actually use a Twenty Fourteen (latest version)& mod by me but normally only css/etc…

    1 week ago

  • Posted a reply to "Drag Widget, doesn't go in inactive area", on the site WordPress Support Forums:
    and this in chrome (debugger): Consider using 'dppx' units, as in CSS 'dpi' means dots-per-CSS-inch,…

    1 week ago

  • Posted a reply to "Drag Widget, doesn't go in inactive area", on the site WordPress Support Forums:
    i tried to change it/add that define but same problem..(the widget block does not go…

    1 week ago

  • Created a topic, Drag Widget, doesn't go in inactive area, on the site WordPress Support Forums

    1 week ago

  • Posted a reply to "Fatal error With the last version of Slimstat", on the site WordPress Support Forums:
    additional error info: Fatal error: Call to undefined method wp_slimstat_db::get_table_alias() in www..../wp-content/plugins/wp-slimstat-shortcodes/index.php on line 28…

    1 week ago

  • Created a topic, Fatal error With the last version of Slimstat, on the site WordPress Support Forums

    1 week ago

  • Posted a reply to "Wp in a Subfolder", on the site WordPress Support Forums:
    ah, good, me too so i mark as resolved in waiting of new version. =)

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Wp in a Subfolder", on the site WordPress Support Forums:
    unresolved substantially

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Wp in a Subfolder", on the site WordPress Support Forums:
    i wrote to you thanks.

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Version 2.1 problem/conflict", on the site WordPress Support Forums:
    Do you know if the new version 2.1.2 fix this prob. with buddypress?

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Question about Video tooltip and bug?", on the site WordPress Support Forums:
    not resolved in chrome.. the video continue playing with sound and it doesn't stop hover…

    1 month ago

  • Created a topic, Version 2.1 problem/conflict, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Question about Video tooltip and bug?", on the site WordPress Support Forums:
    resolved by myself, thanks :)

    2 months ago

  • Created a topic, Question about Video tooltip and bug?, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Custom css problem after upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    link?

    2 months ago

  • Posted a reply to "Custom css problem after upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    the prob. was/is custom css doesn't work /recognized, previous version works 100%

    2 months ago

  • Created a topic, Nice Work, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Fatal error", on the site WordPress Support Forums:
    hi, thanks for the update, but at least this code doesn't work: [slimstat f='popular' w='resource'…

    4 months ago

  • Created a topic, Fatal error, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Wp in a Subfolder", on the site WordPress Support Forums:
    i see only my webcam..?!

    4 months ago

  • Posted a reply to "Custom css problem after upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    anybody resolved or fix? :) on another plugin i found a bug about cutom css…

    5 months ago

  • Created a topic, Wp in a Subfolder, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Custom css problem after upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    i don't undestand what mean "clear" the custom css boxes, it means delete all in…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Custom css problem after upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks i found 0.9.8 very well, something will be because 0.9.8 works perfect :) 0.9.9…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Custom css problem after upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    now i must to reupload old version becouse 0.9.9 can't show posts title, i can…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Custom css problem after upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    and it can't view..in firebug or similar inspector, if you seen custom style probably works

    5 months ago

  • Posted a reply to "Custom css problem after upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    deleted your browser cache? right click are enabled..there is a lot of custom css..lol the…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Custom css problem after upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    go, i disabled

    5 months ago

  • Posted a reply to "Custom css problem after upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    wait a sec, i was re-upload old version, reupgrade, 1sec.

    5 months ago

  • Posted a reply to "Custom css problem after upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    yes, i don't use that :) i don't understand why with 0.9.8 my custom css…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Custom css problem after upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    this is with 0.9.8 version screenshothttp://www.angel777.com/nanoblog/ with my custom css, now look with 0.9.9 http://www.angel777.com/nanoblog/…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Custom css problem after upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    what do you mean clear the css code?..the prob is using custom css..that after upgrade…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Custom css problem after upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    done, in a new widget box..same prob. it gets the default css style of the…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Custom css problem after upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    done, same problem..seems it Uses Default Styles even if i uncheck

    6 months ago

  • Posted a reply to "Custom css problem after upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    thanks, re-install means, upgrade again or disable/ re-enable?

    6 months ago

  • Posted a reply to "Custom css problem after upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    yes all uncheked, i use for example 6box in all are uncheked if i try…

    6 months ago

  • Created a topic, Custom css problem after upgrade, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Conflict last version", on the site WordPress Support Forums:
    i disabled, work great, thanks you

    6 months ago

  • Posted a reply to "Conflict last version", on the site WordPress Support Forums:
    maybe the conflict is with jetpack (mosaic/ gallery?) and not with easy fancybox..

    6 months ago

  • Posted a reply to "Conflict last version", on the site WordPress Support Forums:
    www.angel777.com/nanoblog/ for an example: here: http://www.angel777.com/nanoblog/attualita/

    6 months ago

  • Created a topic, Conflict last version, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Double Taxonomy, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Works great, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Scroll not working on phone", on the site WordPress Support Forums:
    you must to add that code in your plugin editor>drewdrop scrollbar..the code working & tested,…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Scroll not working on phone", on the site WordPress Support Forums:
    i had the same prob. i resolve changing in plugin>editor>drewdrop scrollbar, editing .php and changing…

    9 months ago