Profiles

  • Member Since: February 27th, 2009
  • Location: Bath, UK
  • Website: theburo.net
  • Job Title: Developer
  • Employer: the buro.net
  • Find me on:

Bio

Website developer working under the name of the buro.net. I develop simple and complex websites for small businesses, charities and the like.

  • Created a topic, Is asp_transient_id cookie needed?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I'm using the plugin to allow people to donate to …

  • Posted a reply to htaccess Fileș in document directories redirect to http not https, on the site WordPress.org Forums:
    It's purely the htaccess file rewrite rule. I set up an empty directory with a…

  • Posted a reply to htaccess Fileș in document directories redirect to http not https, on the site WordPress.org Forums:
    I've found the filter hook bp_docs_attachments_generate_rewrite_rules and have adjusted the rewrite rules. However, there doesn't…

  • Created a topic, htaccess Fileș in document directories redirect to http not https, on the site WordPress.org Forums:
    The problem from https://wordpress.org/support/topic/m…

  • Posted a reply to Htaccess producing malformed URLs, on the site WordPress.org Forums:
    Resolved conflict with security of hosting by moving WP uploads directory.

  • Posted a reply to Htaccess producing malformed URLs, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I believe it’s my host’s web app firewall. Do you provide an option or…

  • Created a topic, Htaccess producing malformed URLs, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, If I try to access, for example, https://www.univ…

  • Created a topic, Template function for picture element, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, do you expose a function that given an attachment …

  • Created a topic, How to add character count or limit to text or textarea?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I've looked all over the wiki and GitHub and I see…

  • Created a topic, Fatal error on PHP 7.0, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, on PHP 7.0 the plugin kills the site with: An err…

  • Posted a reply to Can’t customise banner: CSS not saving, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks, I've done that and no change. I tried 755 too. I deactivated an reactivated…

  • Posted a reply to Can’t customise banner: CSS not saving, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, no, sorry if that wasn't clear, but there is no uploads/complianz folder.

  • Created a topic, Can’t customise banner: CSS not saving, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, there’s something blocking me from customisi…

  • Posted a reply to Checkout result page loads within iframe instead of redirecting in main window, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, those pages are set up correctly.

  • Posted a reply to Checkout result page loads within iframe instead of redirecting in main window, on the site WordPress.org Forums:
    I've just tested on a clean WordPress 5.9.2, no plugins except this Stripe one and…

  • Posted a reply to Checkout result page loads within iframe instead of redirecting in main window, on the site WordPress.org Forums:
    I should have been clearer, I started on the latest version and had this problem…

  • Posted a reply to Redirects to wrong page and displays an even wronger page, on the site WordPress.org Forums:
    Sure. That's done and I've expanded my debugging info.

  • Created a topic, Checkout result page breaks layout due to iframe use instead of redirect, on the site WordPress.org Forums:
    I am using the accept_stripe_payment shortcode to summ…

  • Posted a reply to Redirects to wrong page and displays an even wronger page, on the site WordPress.org Forums:
    Just to add, I am using the accept_stripe_payment shortcode to summarise a custom basket: [accept_stripe_payment…

  • Posted a reply to Redirects to wrong page and displays an even wronger page, on the site WordPress.org Forums:
    If I paste the iframe URL /asp-payment-box/?product_id=3408 into my browser, I get the payment box.…

  • Posted a reply to Redirects to wrong page and displays an even wronger page, on the site WordPress.org Forums:
    I get this too. In Twenty Twenty it looks OK. It looks as though the…

  • Posted a reply to Migrated Site – Yoast URL’s problem, on the site WordPress.org Forums:
    I also have this every time I move a staging site live. You can force…

  • Created a topic, Check Redirect links give a 401 error, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, just installed your plugin and imported from Simpl…

  • Posted a reply to Hide upsell links, on the site WordPress.org Forums:
    I just see a column of 3/1 clicks advert buttons. No way of removing them.

  • Created a topic, Hide upsell links, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, how do I get rid of the upsell button that is now …

  • Posted a reply to Private Site Problem, on the site WordPress.org Forums:
    If a site is running on https and you enter the hostname in your browser…

  • Posted a reply to Meow Gallery Took my site down, on the site WordPress.org Forums:
    I'm not seeing a v 4.1.0, but the update to Gallery Custom Links fixed the…

  • Posted a reply to Meow Gallery Took my site down, on the site WordPress.org Forums:
    Me too. I'm also running the Meow gallery custom links plugin. Here's the PHP error…

  • Created a topic, Feature request: post type transition actions, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, it would be great if post type transition actions …

  • Created a topic, How to change loading for Google Pagespeed, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, although having the script async is great for perf…

  • Created a topic, Does reordering fire an action?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, when someone reorders posts, I'd like to automatic…

  • Created a topic, What does “compatibility mode” actually do?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I've been searching this forum and the web and can…

  • Posted a reply to Send as Links feature doesn’t create links in HTML email, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Glen, it's as reported back to me by a client who uses Sky broadband's…

  • Posted a reply to Fix: E-mail attachment not sending, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @glenwpcoder - no problem. I raised the issue with CF7's author @takayukister at https://wordpress.org/support/topic/attached-files-not-sending-temp-cleanup-too-quick/…

  • Created a topic, Send as Links feature doesn’t create links in HTML email, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, If I use the Send as Links feature with HTML ema…

  • Posted a reply to Attached files not sending: temp cleanup too quick, on the site WordPress.org Forums:
    I’m using multiple drag and drop file uploader extension plugin. It uploads the files to…

  • Posted a reply to Path to attachment wrong when using “Send Attachment as Links”, on the site WordPress.org Forums:
    I'm closing this as I suspect the cause is the same as the other problem…

  • Posted a reply to Fix: E-mail attachment not sending, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @ireum - looks like we've both been investigating the same issue. I've reported it…

  • Created a topic, Attached files not sending: temp cleanup too quick, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I have an issue with attachments sometimes not sen…

  • Posted a reply to Uploaded files not sending. Email contains odd links., on the site WordPress.org Forums:
    Hi Glen. I've found the issue. It's Contact Form 7's hard coded 60 second file…

  • Posted a reply to Uploaded files not sending. Email contains odd links., on the site WordPress.org Forums:
    Hi Glen, thanks. "Organize my uploads into month- and year-based folders" is already checked and…

  • Posted a reply to Uploaded files not sending. Email contains odd links., on the site WordPress.org Forums:
    Could there be something here to do with how the plugin clears up its files…

  • Created a topic, Path to attachment wrong when using “Send Attachment as Links”, on the site WordPress.org Forums:
    I tried sending attachments as links while debugging t…

  • Posted a reply to Uploaded files not sending. Email contains odd links., on the site WordPress.org Forums:
    I’ve been trying some tests, assuming that perhaps total image size is causing an issue.…

  • Posted a reply to Uploaded files not sending. Email contains odd links., on the site WordPress.org Forums:
    Hi. It’s already unchecked. Andy.

  • Created a topic, Uploaded files not sending. Email contains odd links., on the site WordPress.org Forums:
    Hi, sometimes instead of attachments sending we are se…

  • Posted a reply to Can’t upload image after deleting it, on the site WordPress.org Forums:
    That's fantastic, thanks. The designer I'm working for has sent you a $50 donation!

  • Created a topic, Can’t upload image after deleting it, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, if you add an image and then remove that image you…

  • Created a topic, Fantastic move forward, on the site WordPress.org Forums:
    As a developer of themes and plugins I think Gutenberg…

  • Posted a reply to Restrict place autocomplete to multiple countries, on the site WordPress.org Forums:
    Or maybe a way to use the Places API bounds and strictBounds parameters.

Plugins