WordPress.org

Profiles

andy2grant

Profile picture of andy2grant
  • Member Since: January 26th, 2013
  • @andy2grant on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Brilliant one, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to Site showing blank page, on the site WordPress Support Forums:
    do you installed both sites on same domain and domain/*

    4 years ago

  • Posted a reply to Contact form for WordPress and google hosted email, on the site WordPress Support Forums:
    You should try custom contact form plugin

    4 years ago

  • Posted a reply to My site doesn't show up in google search results, on the site WordPress Support Forums:
    yaa robert is right google is penalizing for EMD

    4 years ago

  • Posted a reply to Someone elese twitter feed appearing in side bar, on the site WordPress Support Forums:
    yaa you can ...its a good idea :P

    4 years ago

  • Posted a reply to Someone elese twitter feed appearing in side bar, on the site WordPress Support Forums:
    i think its some miscoding in your theme because as soon as you put your…

    4 years ago

  • Posted a reply to Someone elese twitter feed appearing in side bar, on the site WordPress Support Forums:
    try putting your tweeter name in the theme and then check .

    4 years ago

  • Posted a reply to Someone elese twitter feed appearing in side bar, on the site WordPress Support Forums:
    i dont see any problem ...might be malware on your browser . Check in other…

    4 years ago

  • Posted a reply to Someone elese twitter feed appearing in side bar, on the site WordPress Support Forums:
    what is your url ?

    4 years ago

  • Posted a reply to Portfolio items Disappeared! after upgrading to 3.5.1, on the site WordPress Support Forums:
    what is your link ?

    4 years ago

  • Posted a reply to Backslash missing in text, on the site WordPress Support Forums:
    while writing in wyswig editor avoid specific commands . It will be there then .…

    4 years ago

  • Posted a reply to Want to measure time the client is viewing post, on the site WordPress Support Forums:
    sign up for google analytics and put tracking code of them on the site .…

    4 years ago

  • Posted a reply to CSS Broken after Minify??, on the site WordPress Support Forums:
    just deactivate the minify plugin and then wait for cache to get refreshed . It…

    4 years ago

  • Posted a reply to images not showing in media library, on the site WordPress Support Forums:
    check from the backend whether they are in default wp-content or not .

    4 years ago

  • Posted a reply to Make Links No Follow On Text and Menu Widgets, on the site WordPress Support Forums:
    i think a plugin robots meta will help you .

    4 years ago

  • Posted a reply to Dynamic image in sidebar, on the site WordPress Support Forums:
    you can use about me plugin with gravatar . IT will do the job

    4 years ago

  • Posted a reply to Lost my website traffic from search engine - Changed my website WordPress theme, on the site WordPress Support Forums:
    might be some google update hit your site badly

    4 years ago

  • Posted a reply to 404 Error when trying to create a sitemap, on the site WordPress Support Forums:
    when such problem occurs to me . i just publish a couple of test posts…

    4 years ago

  • Posted a reply to Yoast seo keyword not show, on the site WordPress Support Forums:
    i think that you have to type then it will suggest some close results .

    4 years ago

  • Posted a reply to Woocommerce mystile theme seo double title and random meta descriptions, on the site WordPress Support Forums:
    That is happening because your feed is also getting indexed . Prevent it from robots.txt…

    4 years ago

  • Posted a reply to Carousel not working, on the site WordPress Support Forums:
    does that occured after the upgrade . or it is after you installed plugin .

    4 years ago

  • Posted a reply to WYSIWYG Editor Not working when upgrading to 3.5.1, on the site WordPress Support Forums:
    did you checked any other browser ?

    4 years ago

  • Posted a reply to E-Mail from Contact Form, on the site WordPress Support Forums:
    might be your plugin is not properly working . Check its settings

    4 years ago

  • Posted a reply to How to Show Most Recent Blog Posts, on the site WordPress Support Forums:
    use a recent posts plugin .

    4 years ago

  • Posted a reply to Open menu custom urls in new window, on the site WordPress Support Forums:
    ohhh. then go to menu on top right click on screen option and check on…

    4 years ago

  • Posted a reply to Open menu custom urls in new window, on the site WordPress Support Forums:
    go to appearance >> widgets >> text / html . Create your menu there using…

    4 years ago

  • Posted a reply to Open menu custom urls in new window, on the site WordPress Support Forums:
    no you have to do it like read here http://www.w3schools.com/tags/att_a_target.asp using the text/html widget

    4 years ago

  • Posted a reply to Popup or quick-view of post, on the site WordPress Support Forums:
    you could create html popups with those posts you want to show . There are…

    4 years ago

  • Posted a reply to Open menu custom urls in new window, on the site WordPress Support Forums:
    use target="_blank" .... with url . It will be done .

    4 years ago

  • Posted a reply to stop user for signing up as administrator, on the site WordPress Support Forums:
    in your setting change default user sign up to subscriber . It will be done

    4 years ago

  • Posted a reply to blocking an address of visitor, on the site WordPress Support Forums:
    there are plugins that block access to ips . Put his ip their it will…

    4 years ago

  • Posted a reply to High Serverload after Update, on the site WordPress Support Forums:
    might be ....i suggested only that could have happened .

    4 years ago

  • Posted a reply to mysql restore, on the site WordPress Support Forums:
    try uploading the database sql file not table through backend of server not yourself manually…

    4 years ago

  • Posted a reply to Error establishing a database connection" Regularly,, on the site WordPress Support Forums:
    it must be from server side . Or if you backup upload it ....it will…

    4 years ago

  • Posted a reply to Cannot show a page as mobile, on the site WordPress Support Forums:
    might be your theme is not mobile compatiable

    4 years ago

  • Posted a reply to plugin, on the site WordPress Support Forums:
    go to your server and create there .

    4 years ago

  • Posted a reply to High Serverload after Update, on the site WordPress Support Forums:
    no wordpress does not has problem . the high process are due to caching plugins…

    4 years ago

  • Posted a reply to "The page isn't redirecting properly"..., on the site WordPress Support Forums:
    if you did not do anything messy then might be it could open itself after…

    4 years ago

  • Posted a reply to "The page isn't redirecting properly"..., on the site WordPress Support Forums:
    try disabling the plugins .

    4 years ago

  • Posted a reply to cannot log into WP & website showing error messages, on the site WordPress Support Forums:
    hi , you can do one thing but have backup b4 messing further . Access…

    4 years ago

  • Posted a reply to Extremely high CPU usage - many things already checked., on the site WordPress Support Forums:
    well blocking the bots will not save the bandwidth any more because there are more…

    4 years ago

  • Posted a reply to Image Issues "An error occurred in the upload. Please try" after upgrade to 3.5, on the site WordPress Support Forums:
    try reinstalling the update and then check if that works .

    4 years ago

  • Posted a reply to no thumbnail photos for posts, on the site WordPress Support Forums:
    try deactivating the plugin and then check

    4 years ago

  • Posted a reply to Compatability Windows 8, on the site WordPress Support Forums:
    which browser you are trying . Check in other browser

    4 years ago

  • Posted a reply to Drop down menu not working after upgrade to 3.5.1, on the site WordPress Support Forums:
    might be your theme uncompatiable . check it first

    4 years ago

  • Posted a reply to adding h1, on the site WordPress Support Forums:
    it no longer matters on your serp .

    4 years ago

  • Posted a reply to Twitter feed won't update, on the site WordPress Support Forums:
    you can google "twitter feed plugin wordpress" and find as per you need there are…

    4 years ago

  • Posted a reply to Twitter feed won't update, on the site WordPress Support Forums:
    ok do one thing first publish a post . if that appears correctly then your…

    4 years ago

  • Posted a reply to lost posts, on the site WordPress Support Forums:
    i think in your theme go to widgets and try putting the recent post widget…

    4 years ago

  • Posted a reply to How to delete yesterdays post title thats above todays post title, on the site WordPress Support Forums:
    working fine for me ....where ?

    4 years ago