WordPress.org

Profiles

andrewfburton

Profile picture of andrewfburton
  • Member Since: November 11th, 2013
  • @andrewfburton on Slack
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Can't find attachments in backend", on the site WordPress Support Forums:
    Not sure if you're still looking for a solution but I found this plugin by…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Override query arguments", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you very much, Mathieu! This has been most helpful.

    5 months ago

  • Posted a reply to "Problem with translation a plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Hi! I checked the main plugin file "buddypress-block.php" and could not find the code necessary…

    5 months ago

  • Created a topic, Submission Error - "Logo" type needs to be jpg ..., on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Why new style sheet?", on the site WordPress Support Forums:
    Hi! I noticed that the plugin loads its stylesheet on line 214 of the plugin…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Friend still has to copy/paste link from email", on the site WordPress Support Forums:
    Hi BigDogK! Was faced with the same issue. Not sure how familiar you are with…

    10 months ago

  • Posted a reply to "How to hide Activity panel?", on the site WordPress Support Forums:
    Hi! As a short-term solution you could go into wlcms-plugin.php to the function wlcms_remove_right_now() on…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Portfolio post view on front page", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Mirko! Not sure if you're still looking for a solution, but here are the…

    2 years ago

  • Created a topic, Works out of the box! No settings needed., on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to ""Exclude Pages" not working for custom post types", on the site WordPress Support Forums:
    Hi! Only took a minute or so to make the "Disable ThumbSniper on this page"…

    2 years ago

  • Created a topic, "Exclude Pages" not working for custom post types, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

Plugins

  • jQuery Image Lazy Load WP

    User rating