Profiles

  • Member Since: May 25th, 2021
  • Find me on:
  • Posted a reply to Plug in is conflicting with search, on the site WordPress.org Forums:
    hi thanks for reply, I was away over xmasI have now deleted this pluginBasically when…

  • Created a topic, Plug in is conflicting with search, on the site WordPress.org Forums:
    HiI have been using yuour plug in for a while with no …

  • Posted a reply to Couldn’t edit a product and then critical error, on the site WordPress.org Forums:
    Store Activity System status Tools Logs Scheduled Actions Logs themehigh We heard you! The free…

  • Posted a reply to Doesn’t take old variations off. Latest update crashed Woo commerce, on the site WordPress.org Forums:
    Hi regarding the variations etc on Facebook - this was looked at by a colleague…

  • Posted a reply to Doesn’t take old variations off. Latest update crashed Woo commerce, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I have posted about this on the help page and have put that there.

  • Posted a reply to Couldn’t edit a product and then critical error, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Error Details ============= An error of type E_ERROR was caused in line 46 of…

  • Created a topic, Couldn’t edit a product and then critical error, on the site WordPress.org Forums:
    Your plugin was updated and then Today I was unable t…

  • Created a topic, Doesn’t take old variations off. Latest update crashed Woo commerce, on the site WordPress.org Forums:
    After the latest update today, I couldn't edit any pro…

  • Posted a reply to Attributes are not synching / prices not updating / variations not standard, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I have done the de-bug and re-synched. The attributes are still coming across as…

  • Posted a reply to Attributes are not synching / prices not updating / variations not standard, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there The product attributes and prices do not sync, this is after the optimisation,…

  • Posted a reply to Attributes are not synching / prices not updating / variations not standard, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Igor Sorry, I thought you meant how we change price on the Facebook. We…

  • Posted a reply to Attributes are not synching / prices not updating / variations not standard, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I did as suggested in that forum topic and put my default for CARA…

  • Posted a reply to Attributes are not synching / prices not updating / variations not standard, on the site WordPress.org Forums:
    hi thanks for quick reply Yes, I have synced I am updating prices using the…

  • Created a topic, Attributes are not synching / prices not updating / variations not standard, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I'm not sure if I should put all my problems on on…

  • Posted a reply to Optimiser suddenly stopping Product tabs, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there I prefer your optimiser over the other one as it does pictures as…

  • Posted a reply to Elementor wont load – have tried to trouble shoot, on the site WordPress.org Forums:
    hi Thank you, but no further action is required now as it is working

  • Posted a reply to Elementor wont load – have tried to trouble shoot, on the site WordPress.org Forums:
    It had looked like this article https://elementor.com/help/elementor-not-loading/ I followed everything https://elementor.com/help/safe-mode-not-solving-problem/ I put my site…

  • Posted a reply to Elementor wont load – have tried to trouble shoot, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Jan I did not realise this was by volunteers. Thank you for your time…

  • Created a topic, Elementor wont load – have tried to trouble shoot, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I do updates a couple of times a week and so I know…

  • Posted a reply to Optimiser suddenly stopping Product tabs, on the site WordPress.org Forums:
    I have changed optimiser plug-in and tabs work again and speed is back to 90%…

  • Posted a reply to Optimiser suddenly stopping Product tabs, on the site WordPress.org Forums:
    Is there an email I can send you the screen shots of the speeds? The…

  • Posted a reply to Optimiser suddenly stopping Product tabs, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, as mentioned last week my web was at 90% and the product tabs opened…

  • Posted a reply to Optimiser suddenly stopping Product tabs, on the site WordPress.org Forums:
    Hi thanks for your reply I disabled the above, the tabs now work, but the…

  • Created a topic, Optimiser suddenly stopping Product tabs, on the site WordPress.org Forums:
    Hi ******************** The Product tabs on my page ar…

  • Created a topic, Suggestion – tab for out of stock, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I have a suggestion. A tab that is only availabl…

  • Posted a reply to had this for two years. One customer cannot see lables, on the site WordPress.org Forums:
    thank you for looking into this for me. It is clear that the labels work,…

  • Posted a reply to had this for two years. One customer cannot see lables, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Dmytro Have you been able to replicate this issue? Or even if you have…

  • Posted a reply to had this for two years. One customer cannot see lables, on the site WordPress.org Forums:
    This is from her I’m using an Apple Mac, the browser is Safari in general…

  • Posted a reply to had this for two years. One customer cannot see lables, on the site WordPress.org Forums:
    and here are screen shots of what it looks like for me on different browsers…

  • Posted a reply to had this for two years. One customer cannot see lables, on the site WordPress.org Forums:
    I think I have done it to google drive - is that correct? https://drive.google.com/drive/folders/11sxvmhDGhuH5obEVGNT60IniXWlCM0k3?usp=sharing

  • Posted a reply to had this for two years. One customer cannot see lables, on the site WordPress.org Forums:
    hi Dima How do I do that? Can I upload the pics? Amy

  • Posted a reply to had this for two years. One customer cannot see lables, on the site WordPress.org Forums:
    hi Dima thank you for your very speedy response. If you see the labels, it…

  • Created a topic, had this for two years. One customer cannot see lables, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I have used this for almost two years and have assu…

  • Posted a reply to Categories are there on quick view, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Sabrina we are on Woodmart theme. Amy

  • Posted a reply to Where do i set up the products?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I have deleted this plug in now as it wasn't working. thanks

  • Posted a reply to Where do i set up the products?, on the site WordPress.org Forums:
    Ok thanks, It is not as you state - the Products list is in the…

  • Created a topic, Where do i set up the products?, on the site WordPress.org Forums:
    hi I downloaded your plug in today i don't see how th…

  • Created a topic, Still visible in Quick View, on the site WordPress.org Forums:
    hi this is a great plug in However the categories are…

  • Created a topic, Quick and secure way to give access, on the site WordPress.org Forums:
    Great as you don't need to remember to delete an admin…

  • Posted a reply to Colours suddenly not working, on the site WordPress.org Forums:
    resolved, thanks

  • Posted a reply to Colours suddenly not working, on the site WordPress.org Forums:
    I have found the answer on another thread. (also your answers are incorrect on other…

  • Created a topic, Colours suddenly not working, on the site WordPress.org Forums:
    Hi we have had your plugin for over a year and so know…

  • Posted a reply to Remove Title, on the site WordPress.org Forums:
    I have found another way - this one works for me, thanks, nothing further required,…

  • Created a topic, Remove Title, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I saw this topic in this forum https://wordpress.o…

  • Posted a reply to nwe user is asking for password verification but no box to input, on the site WordPress.org Forums:
    hi thanks for that I think I have found the problem - I added a…

  • Created a topic, nwe user is asking for password verification but no box to input, on the site WordPress.org Forums:
    hi I was creating a new user for a developer today, as…

  • Created a topic, change “email header colour”, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I have just downloaded this and am playing around w…

  • Posted a reply to a snippet made the site crash, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Arrbaz - I think you need to start your own thread as I have…

  • Posted a reply to a snippet made the site crash, on the site WordPress.org Forums:
    Arrbaz - you need to access your phpmyadmin - this will depend on your host…

  • Posted a reply to a snippet made the site crash, on the site WordPress.org Forums:
    I have found where to delete this snippet on phpmyadmin in my host admin. No…