WordPress.org

Profiles

  • Member Since: June 2nd, 2014
  • Find me on:
  • Posted a reply to Home page, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for your quick response. I've changed the url. Nevertheless, things have changed. Before the…

    3 months ago

  • Created a topic, Home page, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I've installed Polylang. It has automatically c…

    3 months ago

  • Posted a reply to Image carrousel title, on the site WordPress.org Forums:
    When I put a link in wrapper link it applies to all the slides, which…

    5 months ago

  • Created a topic, Image carrousel title, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I've tried to add a link in the title and subti…

    5 months ago

  • Posted a reply to ttf and otf not permitted, on the site WordPress.org Forums:
    I have the same issue. I can't upload a .tff font. I've just installed wordpress…

    5 months ago

  • Posted a reply to Image carousel, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for your reply. I had tried to modify the CSS using .ha-slick-content but could…

    5 months ago

  • Created a topic, Image carousel, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I've created an image carousel with title + sub…

    6 months ago

  • Posted a reply to Scan notification, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, thanks for your reply. Wordfence is installed on my website since the beginning and…

    6 months ago

  • Created a topic, Scan notification, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I've got this message yesterday : 1 path was s…

    6 months ago

  • Posted a reply to Premium Blog, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I have found the problem. It was because of a manual text + link…

    6 months ago

  • Created a topic, Premium Blog, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I'm facing a problem with the premium blog. The…

    6 months ago

  • Posted a reply to Premium baner hover imagebackground color not displaying anymore, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry about that. Caching issue. Problem fixed !! Thanks a lot

    6 months ago

  • Posted a reply to Premium baner hover imagebackground color not displaying anymore, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, the last update 3.11.2 still did not solve the background problem when hover over…

    6 months ago

  • Posted a reply to Premium baner hover imagebackground color not displaying anymore, on the site WordPress.org Forums:
    OK thanks.

    6 months ago

  • Posted a reply to Premium baner hover imagebackground color not displaying anymore, on the site WordPress.org Forums:
    I'm using effect 1

    6 months ago

  • Created a topic, Premium baner hover imagebackground color not displaying anymore, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I've updated to last version 3.11.1 and the Pr…

    6 months ago

  • Posted a reply to Video links, on the site WordPress.org Forums:
    Here is my site. https://testecommerce.designerslinen.com/product/formation-wordpress/ The problem is that I can't upload a video with…

    6 months ago

  • Posted a reply to Video links, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for your reply. I have embedded the image on the Video Source as shown…

    6 months ago

  • Created a topic, Video links, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, We have lesson videos uploaded to a third party…

    6 months ago

  • Posted a reply to Wordfence and Elementor styling issue, on the site WordPress.org Forums:
    Could it be a problem with Really simple SSL plugin ?

    7 months ago

  • Created a topic, Wordfence and Elementor styling issue, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I've installed Wordfence as usual on every site…

    7 months ago

  • Posted a reply to Checkbox, on the site WordPress.org Forums:
    OK thanks a lot for your reply and the info on the code. I've checked…

    7 months ago

  • Posted a reply to Media grid, on the site WordPress.org Forums:
    I think I've resolved the problem. I've increased the quality and size of the image.…

    7 months ago

  • Created a topic, Checkbox, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, The checkbox is again not showing even though …

    7 months ago

  • Created a topic, Media grid, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I've installed the media Grid (Mansonry layout…

    7 months ago

  • Posted a reply to Cookie notice not showing anymore, on the site WordPress.org Forums:
    Problem solved. I don't know exactly how but I went back to incognito mode and…

    7 months ago

  • Created a topic, Cookie notice not showing anymore, on the site WordPress.org Forums:
    The cookie notice pop up is not showing anymore with t…

    7 months ago

  • Posted a reply to checkout – password, on the site WordPress.org Forums:
    Those settings does not work. When The client places an order, he recieves an order…

    8 months ago

  • Posted a reply to checkout – password, on the site WordPress.org Forums:
    Just a small issue, if the client does not tick create an account when checkout…

    8 months ago

  • Posted a reply to checkout – password, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry for my late reply. I've managed to make everything work. I've integrated cartflows as…

    8 months ago

  • Posted a reply to Manual payment + paypal button, on the site WordPress.org Forums:
    OK I've seen it, it comes after, when you click on pay now button

    8 months ago

  • Posted a reply to Manual payment + paypal button, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks a lot for your reply. Unfortunatly Payment instructions are not showing under the Payment…

    8 months ago

  • Created a topic, Manual payment + paypal button, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Would there be a way to utilise Manual payment …

    8 months ago

  • Posted a reply to Image carousel, on the site WordPress.org Forums:
    OK thanks for your reply. Will try this

    8 months ago

  • Created a topic, Great plugin., on the site WordPress.org Forums:
    Thanks

    8 months ago

  • Created a topic, Image carousel, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, thanks a lot for your plugin that has great fon…

    8 months ago

  • Posted a reply to Testimonial slider – navigation controls, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry for my late reply. Your reply has helped me a lot. Thanks

    9 months ago

  • Created a topic, PHP version, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I've tryed with my hosting company to upgrade m…

    9 months ago

  • Created a topic, Testimonial slider – navigation controls, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I've installed the testimonial slider. The navi…

    9 months ago

  • Created a topic, Check icon in contact form, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, With the updates theme + Ocean Extra, the icon…

    9 months ago

  • Created a topic, Acceptance box, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, With the update, the tick in the acceptance bo…

    9 months ago

  • Created a topic, Hover image on Premium blog, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I've updated the plugin to version 3.8.5. The…

    9 months ago

  • Created a topic, checkout – password, on the site WordPress.org Forums:
    Still testing your plugin. When a visitor goes to chec…

    9 months ago

  • Posted a reply to checkout page, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks a lot for your help !

    9 months ago

  • Created a topic, checkout page, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, How could I remove some fields in the checkout …

    9 months ago

  • Posted a reply to Elementor editor not updating, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Just wanted to let you know that I've just found the problem. It was…

    9 months ago

  • Posted a reply to Changes in a page not showing, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Amit, I've just found the problem. It was some code I had added in…

    9 months ago

  • Created a topic, Changes in a page not showing, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I've made some changes on a page with the Eleme…

    9 months ago

  • Posted a reply to Elementor editor not updating, on the site WordPress.org Forums:
    I can't tell when it started. I have an other site with your plugin installed…

    9 months ago

  • Posted a reply to Elementor editor not updating, on the site WordPress.org Forums:
    One more thing, On Page Cache - General - Don't cache pages for logged in…

    9 months ago