WordPress.org

Profiles

  • Member Since: August 8th, 2020
  • Find me on:
  • Posted a reply to Migration issue: error displayed where no sermon notes present, on the site WordPress.org Forums:
    I should add: I've added a temporary fix: if(!is_array($notes)) { $notes = array($notes); } This…

    4 months ago

  • Created a topic, Reinstallation, on the site WordPress.org Forums:
    A while back (under old management) there was a breaki…

    4 months ago

  • Created a topic, Migration issue: error displayed where no sermon notes present, on the site WordPress.org Forums:
    Since upgrading to 2.16.5, I now have the following er…

    4 months ago

  • Created a topic, Plugin fails on json_decode lines, on the site WordPress.org Forums:
    Since the latest update 23 hours ago, my site generate…

    8 months ago

  • Created a topic, Does the job, on the site WordPress.org Forums:
    Needed to adjust some user roles, and this worked a tr…

    9 months ago

  • Posted a reply to Fatal Error with latest update, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks, @danbru. I wanted to check because the last post from @wpforchurch seemed to imply…

    10 months ago

  • Posted a reply to Fatal Error with latest update, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry, just for clarity, is this the process? 1. We delete current plugin files (will…

    10 months ago

  • Created a topic, Does the job nicely, on the site WordPress.org Forums:
    Fits the bill of a flexible, well-presented YouTube pl…

    10 months ago

  • Posted a reply to Just tried 2.15.19, same issues, on the site WordPress.org Forums:
    OK, hopefully this is helpful to plugin devs. I have the exact same behaviour. On…

    10 months ago

  • Posted a reply to Just tried 2.15.19, same issues, on the site WordPress.org Forums:
    If that's helpful then I'll keep posting back test results in the hope of helping…

    10 months ago

  • Posted a reply to Just tried 2.15.19, same issues, on the site WordPress.org Forums:
    @wshosted - I use the embed code, but have just now tried using a link…

    10 months ago

  • Posted a reply to Plugin is back up!, on the site WordPress.org Forums:
    @wpforchurch I'm guessing you know this, but just in case - some source control setups…

    10 months ago

  • Posted a reply to Just tried 2.15.19, same issues, on the site WordPress.org Forums:
    Just a word in defence of the plug in authors (quite apart from the fact…

    10 months ago

  • Posted a reply to Plugin is back up!, on the site WordPress.org Forums:
    For the benefit of anyone else who's struggling with this issue and has the tech…

    10 months ago