WordPress.org

Profiles

  • Member Since: January 1st, 2016
  • Find me on:
  • Created a topic, No https support?, on the site WordPress.org Forums:
    Was working fine, loved the plugin, until we switched …

    1 month ago

  • Posted a reply to 403 Error after move to new server, on the site WordPress.org Forums:
    Same here. Guess this won't be fixed.

    1 month ago

  • Posted a reply to https SSL sites, on the site WordPress.org Forums:
    Same issue here. Everything was fine until I switched my site to SSL. The only…

    1 month ago

  • Posted a reply to Emails not sending, on the site WordPress.org Forums:
    Oh, and Joachim B, thanks for the suggestion, but in my case, Postman didn't help.

    2 years ago

  • Posted a reply to Emails not sending, on the site WordPress.org Forums:
    Yep. Posted weeks ago that I am stuck on version 4.5 of contact form. Any…

    2 years ago

  • Posted a reply to Broken, on the site WordPress.org Forums:
    No ideas?

    2 years ago

  • Created a topic, Broken, on the site WordPress.org Forums:
    Having issues with 4.5.1 Contact Form. It is no longer…

    2 years ago

  • Posted a reply to On_sent_ok doesn´t work after update to CF7 4.5.1, on the site WordPress.org Forums:
    Guess no one cares about this issue. Downgraded until an answer is given here.

    2 years ago

  • Posted a reply to Mail can’t be send, on the site WordPress.org Forums:
    Removing Captcha didn't work for me. This is the error I get from the inspection…

    2 years ago

  • Posted a reply to Contact Form 7 Submit Button Not Working, on the site WordPress.org Forums:
    Discovered this when trying to send: POST http://www.mysite.com/contact-us/ 500 (Internal Server Error) jquery.js?ver=1.12.4:4 send @…

    2 years ago

  • Posted a reply to Form Validation Errors, on the site WordPress.org Forums:
    Probably because you have it locally. Please post a URL so we can see the…

    2 years ago

  • Posted a reply to On_sent_ok doesn´t work after update to CF7 4.5.1, on the site WordPress.org Forums:
    Same here. I get the following errors in the console: POST http://www.myurl.com/ 500 (Internal Server…

    2 years ago

  • Posted a reply to Contact Form 7 Submit Button Not Working, on the site WordPress.org Forums:
    Same here - using Avada. Everything's up to date. The form is being logged in…

    2 years ago

  • Posted a reply to Mail can’t be send, on the site WordPress.org Forums:
    Same here. Was working by changing the wp_mail() function to mail(), but supposedly that was…

    2 years ago

  • Posted a reply to Content in email., on the site Support:
    Found it - In Plugins, select Settings on Email Before…

    2 years ago