WordPress.org

Profiles

allibra10

Profile picture of allibra10
  • Member Since: May 22nd, 2012
  • @allibra10 on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Theme Typography won't show, on the site WordPress Support Forums:
    Good Day, I am also building a Tesserat Theme and it is looking great...however it…

    6 months ago

  • Posted a reply to Problem after update.., on the site WordPress Support Forums:
    ZMoose..I found the culprit. I had installed a shoutbox chat widget. When i deactivated it...i…

    4 years ago

  • Posted a reply to Problem after update.., on the site WordPress Support Forums:
    Hey Z...any word yet? Really like this theme, it fits really well with my site!…

    4 years ago

  • Posted a reply to Problem after update.., on the site WordPress Support Forums:
    Added new change to line 139 ...'after_setup_theme', 'lblg_bp_init' cleared cashe/refreshed and still nothing! grrrr

    4 years ago

  • Posted a reply to Problem after update.., on the site WordPress Support Forums:
    However...did not fix the problem. Still no submit comment button, delete button just refreshes the…

    4 years ago

  • Posted a reply to Problem after update.., on the site WordPress Support Forums:
    Got it ...thanks!

    4 years ago

  • Posted a reply to Problem after update.., on the site WordPress Support Forums:
    I can't seem to find that line 139. Which buddypress.php is it?

    4 years ago

  • Posted a reply to Problem after update.., on the site WordPress Support Forums:
    Yes sir Zamoose...having the same issues as Exel!! After updating my WordPress version to 3.4.1…

    4 years ago