WordPress.org

Profiles

aljuk

Profile picture of aljuk
  • Member Since: April 6th, 2007
  • @aljuk on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Problems with NinjaForms website?, on the site WordPress Support Forums

    6 days ago

  • Created a topic, PHP notice (NextGen + The Events Calendar), on the site WordPress Support Forums

    7 days ago

  • Posted a reply to "WordPress database error", on the site WordPress Support Forums:
    Seems to have cleared up. Maybe some bad caching at my end.

    7 days ago

  • Created a topic, WordPress database error, on the site WordPress Support Forums

    7 days ago

  • Created a topic, Deprecated function notice (NextGen + Yoast SEO), on the site WordPress Support Forums

    7 days ago

  • Created a topic, Wildly inaccurate, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Created a topic, Broken, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Yoast SEO has been updated to version 3.2.3, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Yoast SEO has been updated to version 3.2.1., on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Ninja Forms translation WPML", on the site WordPress Support Forums:
    This is an old thread, but I'm posting in case anyone finds this particular solution…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Understanding the Yoast SEO Slug", on the site WordPress Support Forums:
    Yoast SEO interferes with proper WP slug creation, it's a known bug for many months…

    5 months ago

  • Created a topic, Sitemap is broken and useless, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Sitemap sub pages broken", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, this is NOT resolved.

    5 months ago

  • Posted a reply to "Strange Behaviour with Custom Post Types", on the site WordPress Support Forums:
    Have you tried visiting your permalinks screen in wp-admin and seeing if that clears the…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Do I need to activate google XML sitemap plugin?", on the site WordPress Support Forums:
    That depends on whether the Yoast SEO sitemap works on your website. If you have…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Sitemap sub pages broken", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, and I also couldn't load it in a browser. I tried splitting the sitemap…

    5 months ago

  • Created a topic, DEFECT : Sitemap sub pages rejected by search engines, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Plugin interferes with automatic slug creation in Draft, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Sitemap sub pages broken, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Causes incorrect plugin update count, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Plugin breaks core WordPress functionality, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Hackers delight?, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Draft Permalinks", on the site WordPress Support Forums:
    I just experienced the same problem on a real estate website in multiple languages (WPML).…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Custom post status is now broken for non-admin users", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, I nailed it. The problem is caused by Yoast SEO plugin, which is currently…

    8 months ago

  • Created a topic, Custom post status is now broken for non-admin users, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, Still broken..., on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to ""Search engines can no longer index..."", on the site WordPress Support Forums:
    I'm also seeing "Your homepage cannot be indexed by search engines" in WP Admin which…

    8 months ago

  • Created a topic, "Search engines can no longer index...", on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, Snippet editor wrong URL, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, Causes errors in plugin update count, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, Attracting hackers, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Update wrecks my site design - too much widget CSS styling!", on the site WordPress Support Forums:
    Hey, many thanks!

    10 months ago

  • Created a topic, Update wrecks my site design - too much widget CSS styling!, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, Limiting the number of imported posts - is it possible?, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Emailed Password is always Wrong", on the site WordPress Support Forums:
    I don't get it either... "The user password should not be sent via email." For…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Emailed Password is always Wrong", on the site WordPress Support Forums:
    Well in previous versions of the plugin, %user_pass% echoed the correct password, but now it…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Emailed Password is always Wrong", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Jeff, I'm using the Custom Passwords module, and can confirm that the wrong password…

    11 months ago

  • Created a topic, Separate compiler paths… possible?, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Slight widget formatting oddity (wpautop?), on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Weird handling of spaces in the Visual Editor", on the site WordPress Support Forums:
    bump.

    12 months ago

  • Created a topic, "Yoast SEO Posts Overview" - can I add CPT?, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "i use revant theme but my page(blog) does not navigate to the next page", on the site WordPress Support Forums:
    It may be that your permalinks are not properly set. Try visiting this page on…

    12 months ago

  • Created a topic, Weird handling of spaces in the Visual Editor, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Created a topic, Horrendously slow on cloud hosting?, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "Problems with checking Child Themes", on the site WordPress Support Forums:
    ditto.

    1 year ago

  • Posted a reply to "the_title broken functionality in 4.3", on the site WordPress Support Forums:
    adfadfad

    1 year ago

  • Posted a reply to ""The Loop" - functions don't work in 4.3", on the site WordPress Support Forums:
    adfasdf

    1 year ago

  • Created a topic, latest update breaks the loop, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Template Problem", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same problem. None of the loop functions are working properly for loops…

    1 year ago

  • Posted a reply to ""The Loop" - functions don't work in 4.3", on the site WordPress Support Forums:
    The loop doesn't even work properly in index.php anymore.

    1 year ago