WordPress.org

Profiles

Alice Mutasa

Profile picture of Alice Mutasa
  • Member Since: April 14th, 2011
  • Find me on:

  • Posted a reply to "'The connection was reset ' - unable to load images, unable to update posts", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Ben Thanks - it seems to have sorted itself out today - was not…

    9 months ago

  • Created a topic, 'The connection was reset ' - unable to load images, unable to update posts, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "New images not showing in Android devices or Safari", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Becky, but since you were unable to fix the watermark issue (which is still…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Images not visible in Android devices", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks; ok I will try there.

    10 months ago

  • Created a topic, New images not showing in Android devices or Safari, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, Images not visible in Android devices, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "How to add social media link to Home page?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks very much - sadly I'm not on Twitter :-( Maybe I'll have to just…

    1 year ago

  • Posted a reply to "How to add social media link to Home page?", on the site WordPress Support Forums:
    Hi again. I went to the Almera support page, but I cannot access the forum…

    1 year ago

  • Posted a reply to "How to add social media link to Home page?", on the site WordPress Support Forums:
    Than you very much! This was not explained to me by the website developer....

    1 year ago

  • Created a topic, How to add social media link to Home page?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "How to set Album thumbnails?", on the site WordPress Support Forums:
    NB: This is part of the response I got; it seems that I do need…

    2 years ago

  • Posted a reply to "How to set Album thumbnails?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks very much. I have just sent another query about something that is not working…

    2 years ago

  • Posted a reply to "How to set Album thumbnails?", on the site WordPress Support Forums:
    Cais I finally figured out myself how to do this so this is no longer…

    2 years ago

  • Created a topic, How to set Album thumbnails?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "How to remove 'comments' from a page / gallery?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks: There is nothing in 'screen option' that says 'Right Now'. However, the web developer…

    2 years ago

  • Posted a reply to "How to remove 'comments' from a page / gallery?", on the site WordPress Support Forums:
    PS: well I finally got something like a 'dashboard' after I logged out & went…

    2 years ago

  • Posted a reply to "How to remove 'comments' from a page / gallery?", on the site WordPress Support Forums:
    There isn't any dashboard! I would attach a screenshot but this doesn't seem possible here.…

    2 years ago

  • Posted a reply to "How to remove 'comments' from a page / gallery?", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry - I cannot see a 'right now' pane - where is this please...? It's…

    2 years ago

  • Created a topic, How to remove 'comments' from a page / gallery?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Home page slideshow broken", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks; I'm using Firefox; I've emptied the cache about 10 times today...! Oh well, if…

    2 years ago

  • Created a topic, Home page slideshow broken, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Website section not updating, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, WHy is this 'super cache' preventing my website from updating?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Modularity: slideshow updates not showing up", on the site WordPress Support Forums:
    OK, will have a try at this a bit later - got to do something…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Modularity: slideshow updates not showing up", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks; there is something which says 'delete cache' - is this the same thing? (sorry…

    2 years ago

  • Created a topic, Front page not updating, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Modularity: slideshow updates not showing up", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry I just re-edited the message above to tell you the deactivation of the plugins…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Modularity: slideshow updates not showing up", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks - I just tried - twice - to add a link to my website…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Modularity: slideshow updates not showing up", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks; I'm not sure - I don't think it's the 'lite' version; it just says…

    2 years ago

  • Created a topic, Modularity: slideshow updates not showing up, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "WP Contact form (to contact WP!) not working", on the site WordPress Support Forums:
    'Use the feedback form' - GREAT - it's broken... I'll try the e-mail address thanks;…

    3 years ago

  • Created a topic, WP Contact form (to contact WP!) not working, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, help with wp & slideshow pro website needed, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, WP & Slideshow Pro genius needed for website fix, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "HTTP 500 Internal Server Error - CANNOT ACCESS CP", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks - but I'm sorry I don't understand what this means? I've not accessed the…

    4 years ago

  • Created a topic, HTTP 500 Internal Server Error - CANNOT ACCESS CP, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago