WordPress.org

Profiles

  • Member Since: November 24th, 2015
  • Find me on:
  • Posted a reply to Not showing all images, on the site WordPress.org Forums:
    I do use Imagify yes. Removing the width in the image setting for WP Show…

    1 month ago

  • Created a topic, Not showing all images, on the site WordPress.org Forums:
    For some reason a number of these posts do not display…

    1 month ago

  • Created a topic, Multilingual setup, on the site WordPress.org Forums:
    I have a multilingual site - read your info about this…

    2 months ago

  • Created a topic, Nice plugin, on the site WordPress.org Forums:
    The pro-version is very nice with good graphs, etc. Ea…

    2 months ago

  • Posted a reply to Doesn’t work with new Google Analytics4, on the site WordPress.org Forums:
    Had the same problem, but you actually CAN get a UA number, you need to…

    2 months ago

  • Posted a reply to Translation, on the site WordPress.org Forums:
    Hi!Thanks for the answer, this proicess I know - it was the fact you stated…

    3 months ago

  • Created a topic, Translation, on the site WordPress.org Forums:
    Hi! I was trying to translate to spanish following you…

    3 months ago

  • Posted a reply to Scheduled posts sends email directly, on the site WordPress.org Forums:
    Hi! No, I actually think I did not publish by mistake... BUT - I tested…

    5 months ago

  • Created a topic, Scheduled posts sends email directly, on the site WordPress.org Forums:
    Just scheduled a news post for tomorrow, and Email Sub…

    5 months ago

  • Created a topic, Great plugin, could have better doc, on the site WordPress.org Forums:
    I love the functionality of this plugin! It do however…

    7 months ago

  • Posted a reply to After latest update, non-virtual orders stuck at “Pending Payment”, on the site WordPress.org Forums:
    1.3.1. yes, and no payment provider, the client invoice manually, hence using this plugin https://wordpress.org/plugins/invoice-gateway-for-woocommerce/…

    1 year ago

  • Posted a reply to After latest update, non-virtual orders stuck at “Pending Payment”, on the site WordPress.org Forums:
    Same for me. Stopped working a couple of days ago. I am not using any…

    1 year ago

  • Posted a reply to Error connecting, on the site WordPress.org Forums:
    I got a response from the server hotel: FYI, the problem is in the plugin's…

    1 year ago

  • Created a topic, Very good functions, on the site WordPress.org Forums:
    Have only used it for a short while, but so far it wor…

    1 year ago

  • Posted a reply to Wrong language, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks! I just found out this reading a bit more careful in the translation instructions…

    2 years ago

  • Posted a reply to Wrong language, on the site WordPress.org Forums:
    Well, I have actually not updated anything, it was the very first install downloading version…

    2 years ago

  • Created a topic, Wrong language, on the site WordPress.org Forums:
    Building a new site with Woo commerce. However - I get…

    2 years ago

  • Created a topic, Bug? when no posts, on the site WordPress.org Forums:
    When a category do not have any content, it is not dis…

    2 years ago

  • Posted a reply to Can no longer switch on Multisite, on the site WordPress.org Forums:
    Add-on: And I am a Super-admin...

    2 years ago

  • Created a topic, Can no longer switch on Multisite, on the site WordPress.org Forums:
    When trying it just switch to the very same account th…

    2 years ago

  • Created a topic, Multisite isseu solved??, on the site WordPress.org Forums:
    Is this issue solved yet? I have a multisite setup and…

    2 years ago

  • Created a topic, WordPress users sync not working, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I have a client using Mailpoet 2 and using the Wor…

    2 years ago

  • Posted a reply to SSL error, on the site WordPress.org Forums:
    And by the way - If you need for testing, I can setup an account…

    3 years ago

  • Posted a reply to SSL error, on the site WordPress.org Forums:
    OK, so the new code is working better, sorry if I got the wrong one…

    3 years ago

  • Posted a reply to SSL error, on the site WordPress.org Forums:
    Hello! OK, just to make sure I did it correct, I adjusted in the file…

    3 years ago

  • Created a topic, SSL error, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I get this error message trying to download images…

    3 years ago

  • Created a topic, Members role settings not working, on the site WordPress.org Forums:
    Hi! I installed Members and tried to adjust the setti…

    3 years ago

  • Posted a reply to Different outgoing and incoming SMTP issue, on the site WordPress.org Forums:
    This is resolved! The function I was talking about, that checks if the email domain…

    3 years ago

  • Created a topic, Different outgoing and incoming SMTP issue, on the site WordPress.org Forums:
    Hi! I have an issue with Office 365 - that my client i…

    3 years ago

  • Posted a reply to WP Users in mulitisite bug, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Jack, it is activated on a site only. I did read that Multisite was…

    3 years ago

  • Created a topic, WP Users in mulitisite bug, on the site WordPress.org Forums:
    I tried to install Mailpoet 3 to use for sending out e…

    3 years ago

  • Created a topic, Form fields not working, on the site WordPress.org Forums:
    Cannot add form fields to confirmation emails or text.…

    4 years ago

  • Created a topic, Great and easy to use plugin, on the site WordPress.org Forums:
    This is a great plugin that does what I previously use…

    4 years ago

  • Created a topic, No og:image in code – displaying wrong on facebook, on the site WordPress.org Forums:
    When sharing a separate ad page to Facebook, the wrong…

    4 years ago

  • Posted a reply to Redirect on logout not working, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry - my bad! I had another plugin (Login with ajax) with conflicting settings... So…

    4 years ago

  • Created a topic, Redirect on logout not working, on the site WordPress.org Forums:
    The logout redirect not working, regardless if I chose…

    4 years ago

  • Created a topic, Great plugin and Excellent support, on the site WordPress.org Forums:
    Nice plugin that works great, I especially like the fa…

    4 years ago

  • Posted a reply to WARNING: Error while sending QUERY packet. PID=82827, on the site WordPress.org Forums:
    Something must have been updated somewhere, because from August 23 I no longer get any…

    5 years ago