WordPress.org

Profiles

alfonso100

  • Member Since: March 31st, 2008
  • @alfonso100 on WordPress.org and Slack
  • Find me on:

  • Posted a reply to Enlaces permanentes en web en wordpress.com, on the site Foros de soporte:
    La opción más simple es volver a guardar la configuración de enlaces permanentes en settings

    1 month ago

  • Posted a reply to Enlaces permanentes en web en wordpress.com, on the site Foros de soporte:
    Has mudado el sitio hace poco? Deberias revisar la página de configuraciones dentro de wp-admin,…

    1 month ago

  • Posted a reply to ¿La solución óptima? Imagen Destacada responsive/Responsive Thumbnail Image, on the site Foros de soporte:
    En las versiones de WordPress posteriores a la 4.4, incluyeron en el core una funcionalidad…

    6 months ago

  • Posted a reply to Enlace de respuesta en comentarios sin funcion., on the site Foros de soporte:
    Algunos hosts y plugins de SEO deshabilitan ?replytocom porque genera muchas paginas y es malo…

    6 months ago

  • Posted a reply to Youtube video on homepage, on the site WordPress.org Forums:
    Hey, I've just been able to do this by just adding the youtube URL as…

    7 months ago

  • Posted a reply to Leverage browser caching problem - F rating, on the site WordPress Support Forums:
    you could start by checking this report: https://gtmetrix.com/reports/www.proacterecycle.org/rB3lB54L Also, you should take a look at…

    1 year ago

  • Posted a reply to Database Errors, on the site WordPress Support Forums:
    it seems your table is corrupted. Can you still export it in phpmyadmin or similar?…

    1 year ago

  • Posted a reply to Help Website looks messed up., on the site WordPress Support Forums:
    it seems some of your plugins are disabled, or your theme has changed. I see…

    1 year ago

  • Posted a reply to click button on page load, on the site WordPress Support Forums:
    ups, yes. I missed that! bcworkz is right. you could check your bowser console for…

    1 year ago

  • Posted a reply to Categories won't load, on the site WordPress Support Forums:
    have you checked if all the category related template files on your theme are ok?…

    1 year ago

  • Posted a reply to click button on page load, on the site WordPress Support Forums:
    maybe you could try something like this with jquery? $(document).ready(function(){ $( "a.close-map" ).trigger( "click" );…

    1 year ago

  • Posted a reply to WP Crash, on the site WordPress Support Forums:
    First, you should access via FTP and remove the seo plugin folder and see if…

    1 year ago

  • Posted a reply to Categories won't load, on the site WordPress Support Forums:
    was it working ok before? have you changed anything? server, theme, plugins, etc?

    1 year ago

  • Posted a reply to Help with product images, on the site WordPress Support Forums:
    that fixed the issue? if not, do you have an example page where we can…

    1 year ago

  • Posted a reply to header issues, on the site WordPress Support Forums:
    do you have a cache plugin? this is another info page about this topic regarding…

    1 year ago

  • Posted a reply to header issues, on the site WordPress Support Forums:
    Hey, I can see your are using the Salient theme. You should disable Sticky Header…

    1 year ago

  • Posted a reply to Help with product images, on the site WordPress Support Forums:
    Have you regenerated the image thumbnails after changing the image sizes? if you change the…

    1 year ago

  • Posted a reply to Website won't open - tries to download page instead, on the site WordPress Support Forums:
    Have you changed hosts? Maybe your host provider changed something on their side... maybe they…

    1 year ago

  • Posted a reply to I want to add a page to the footer, please help, on the site WordPress Support Forums:
    Hi Iecaro, hoy are you? you should take a look at Templatera, one of Visual…

    1 year ago

  • Posted a reply to mysql import syntax errors, on the site WordPress Support Forums:
    Hi iTesla, I've tested this in local mode and it works just fine. I think…

    1 year ago

  • Posted a reply to Installation issues, on the site WordPress Support Forums:
    Hi lucy88cy, when I visit your site I'm prompted to install wordpress. So I guess…

    1 year ago

  • Posted a reply to Photo / Image upload becomes distorted, on the site WordPress Support Forums:
    Hi annaabakumoff, I see you are using Jetpack's Photon. have you tried disabling it and…

    1 year ago

  • Posted a reply to Should old plugins be present in Re-Installation?, on the site WordPress Support Forums:
    Hi bryanwade, if you haven't deleted any files, then it is normal that the plugins…

    1 year ago

  • Posted a reply to Date as required field not working, on the site WordPress Support Forums:
    here you can find a solution: https://wordpress.org/support/topic/setting-date-picker-required-doesnt-work?replies=11#post-6935280

    2 years ago

  • Posted a reply to setting date picker required doesn't work, on the site WordPress Support Forums:
    thank you lapoguidi! it worked like a charm

    2 years ago

  • Posted a reply to Theme broke with Worpdpress 3.5, on the site WordPress Support Forums:
    hey simbian, thank you for posting the fix :) it worked like a charm

    4 years ago

  • Posted a reply to new auto update for plugins not working, on the site WordPress Support Forums:
    I'm receiving the same error as wildjokers: Removing the old version of the plugin Could…

    9 years ago

Plugins