WordPress.org

Profiles

alexo05

Profile picture of alexo05
  • Member Since: February 8th, 2007
  • @alexo05 on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Cannot authorise new account [Request token for this page is invalid], on the site WordPress Support Forums:
    Hello Aaron I too am experiencing this issue. When I setup the application, include the…

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Contact Form 7] Call to undefined function wpcf7_add_tag_generator() error, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks liquid50, that worked like a charm.

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Media Library Categories] Sorting within the shortcode?, on the site WordPress Support Forums:
    Any luck with this?

    5 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Media Library Categories] Bugreport/Solution - Limit in shortcode, on the site WordPress Support Forums:
    Incredible, this solved it... THANKS!

    5 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Media Library Categories] Only three item listed, on the site WordPress Support Forums:
    Adding [mediacategories limit="#"] to the shortcode doesn't produce any results... Edit: This seems to be…

    5 years ago

  • Posted a reply to Warning: Illegal offset type in isset or empty, on the site WordPress Support Forums:
    FYI, my database issue was not related to SImple Tags. The Database server was taking…

    5 years ago

  • Posted a reply to Warning: Illegal offset type in isset or empty, on the site WordPress Support Forums:
    I'm seeing this error as well. What's more, after I upgraded to the latest version…

    5 years ago

  • Posted a reply to ~/ngg_tag/~ in Google search results, on the site WordPress Support Forums:
    Let me know if you found an answer to this, I'm having the same issue...

    5 years ago

  • Posted a reply to I can't get the watermark image to work, on the site WordPress Support Forums:
    You have to clear your browser's cache. If you're using IE, it's called deleting temporary…

    5 years ago

  • Posted a reply to Next Gen Gallery, gallery template in an album, on the site WordPress Support Forums:
    I tried copying the Carousel template into my Theme's nggallery folder and then renaming it…

    5 years ago

  • Created a topic, Prev/Next image buttons in carousel tempalte?, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: NextGEN Gallery] Image Watermarking not working, on the site WordPress Support Forums:
    Hey VidiTheNotHatless, I was having the same issue and I had to clear my browser's…

    5 years ago

  • Posted a reply to I can't get the watermark image to work, on the site WordPress Support Forums:
    tmblLori -- I was having the same problem but then I did a hard-refresh on…

    5 years ago

  • Posted a reply to Custom taxonomy and query_posts, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks so much guys, works like a charm.

    6 years ago

  • Posted a reply to get_posts won't show the tags, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks to you both, exactly what I was looking for!

    7 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Comments feed from a specific category

    7 years ago

  • Posted a reply to Comments RSS feed from a specific category... Broken in 2.7, on the site WordPress Support Forums:
    The issue hasn't been solved with WordPress MU 2.8.4. Simonj's suggestion shows all comments, regardless…

    7 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: NextGEN Gallery] Can't automatically update gallery database for the new version, on the site WordPress Support Forums:
    Just FYi, this issue is also happening on WPMu v. 2.8.4. I tried the new…

    7 years ago

  • Posted a reply to Comments don't work; blank page, on the site WordPress Support Forums:
    FYI... I was having this same problem, and I realized that I was missing this…

    7 years ago

  • Posted a reply to Getting blank page after trying to comment, on the site WordPress Support Forums:
    FYI... I was having this same problem, and I realized that I was missing this…

    7 years ago

  • Posted a reply to wp-comments-post.php = Blank page : Broken comment ability, on the site WordPress Support Forums:
    FYI... I was having this same problem, and I realized that I was missing this…

    7 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: NextGEN Gallery] 500 Error with Flash image uploader, on the site WordPress Support Forums:
    Yea no problem. I'm able to upload photos that way.

    8 years ago

  • Created a topic, [Plugin: NextGEN Gallery] 500 Error with Flash image uploader, on the site WordPress Support Forums

    8 years ago

  • Posted a reply to image for captcha does not load?? :(, on the site WordPress Support Forums:
    Hi all I was having this same issue. I think the plugin will have a…

    9 years ago

  • Posted a reply to wp_list_bookmarks - exclude category, on the site WordPress Support Forums:
    Hmm that didn't work for me :( Using WP 2.2.3

    9 years ago

  • Posted a reply to Blogroll, 'WordPress database error', on the site WordPress Support Forums:
    Hey there I've actually found that whenever using the "exclude" parameter with wp_list_bookmarks, this error…

    9 years ago

  • Posted a reply to Problems with permalinks, on the site WordPress Support Forums:
    FWIW, I too have encountered this same problem. Here's the kick, while using WP 2.2,…

    9 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Link Manager

    9 years ago

  • Posted a reply to Can't create category, on the site WordPress Support Forums:
    Scratch that. The following workaround worked for me: Log in with admin; Assign another user…

    10 years ago

  • Posted a reply to Can't create category, on the site WordPress Support Forums:
    Hi all I too can't create new categoreis. I've tried that plugin recomended above, and…

    10 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, page bug and fix

    10 years ago

  • Posted a reply to Future Post listings in WP 2.1, on the site WordPress Support Forums:
    We're using WordPress MU and Future Posts are not showing up at all. They get…

    10 years ago

  • Posted a reply to 2.1 Image Insertion, on the site WordPress Support Forums:
    Well, turns out the bug has hit me. Now I can't upload images while using…

    10 years ago

  • Posted a reply to 2.1 Image Insertion, on the site WordPress Support Forums:
    Hey there We're having a similar problem with our image insertion box. When one of…

    10 years ago