WordPress.org

Profiles

  • Member Since: October 20th, 2007
  • Find me on:
  • Posted a reply to Google WebMaster tools flag an error of ‘noindex” for the html map, on the site WordPress.org Forums:
    @cdgweb It can help speed up a developer's work if you change the code to…

    7 months ago

  • Posted a reply to Google WebMaster tools flag an error of ‘noindex” for the html map, on the site WordPress.org Forums:
    No resubmit required. It may take a few days for Google to update their message,…

    7 months ago

  • Posted a reply to FireFox error because of missing ‘;’ breaks EasyFancyBox (failure prevents bind), on the site WordPress.org Forums:
    FYI, the problem arise as a compatibility issue because I have a plugin that compresses…

    7 months ago

  • Posted a reply to Your code breaks the Canonical link, on the site WordPress.org Forums:
    My last argument about this one: The canonical URL is there with a default WordPress…

    7 months ago

  • Posted a reply to FireFox error because of missing ‘;’ breaks EasyFancyBox (failure prevents bind), on the site WordPress.org Forums:
    As a side note, the last } in that script has the same problem, although…

    7 months ago

  • Created a topic, FireFox error because of missing ‘;’ breaks EasyFancyBox (failure prevents bind), on the site WordPress.org Forums:
    I applied a small fix to your code in order to fix thi…

    7 months ago

  • Posted a reply to Your code breaks the Canonical link, on the site WordPress.org Forums:
    And obviously it's not resolved, since you did not change any code, it just cannot…

    8 months ago

  • Posted a reply to Your code breaks the Canonical link, on the site WordPress.org Forums:
    My problem is this when I ask your plugin to remove the protocol & domain:…

    8 months ago

  • Posted a reply to Your code breaks the Canonical link, on the site WordPress.org Forums:
    How about concentrating on the real problem and not destroy the canonical link?

    8 months ago

  • Created a topic, Removing your plugin does not remove the sitemap rewrite, on the site WordPress.org Forums:
    Whenever I install your plugin, you add 4 entries to t…

    8 months ago

  • Posted a reply to Your code breaks the Canonical link, on the site WordPress.org Forums:
    I don't know if its generated or my browser, but that's a detail that the…

    8 months ago

  • Posted a reply to Your code breaks the Canonical link, on the site WordPress.org Forums:
    On the other hand, the line that adds the canonical link looks like this: <?php…

    8 months ago

  • Posted a reply to Your code breaks the Canonical link, on the site WordPress.org Forums:
    Ah, I see it's already implemented. For a well known link that should not be…

    8 months ago

  • Posted a reply to Your code breaks the Canonical link, on the site WordPress.org Forums:
    Comments? That would mean your theme would need to know to add those comments... right?…

    8 months ago

  • Created a topic, Your code breaks the Canonical link, on the site WordPress.org Forums:
    Hey, I just got warnings about many pages on my websi…

    8 months ago

  • Created a topic, Simple, generates ONE sitemap.xml as expected, on the site WordPress.org Forums:
    I tested several XML sitemap versions and they like al…

    8 months ago

  • Posted a reply to Google WebMaster tools flag an error of ‘noindex” for the html map, on the site WordPress.org Forums:
    Yes! That works. Thanks @mertij That should be the default. I don't think there is…

    8 months ago

  • Posted a reply to Some PNGs give me a White Screen of Death, on the site WordPress.org Forums:
    Okay, the latest version does not attempt to load just 32Kb of the image which…

    10 months ago

  • Posted a reply to Some PNGs give me a White Screen of Death, on the site WordPress.org Forums:
    Darn, it looks like the image link I put in my first post is the…

    10 months ago

  • Posted a reply to og:image missing on /blog, on the site WordPress.org Forums:
    I tested with a brand new installation. Absolutely no other plugin, I just installed yours.…

    10 months ago

  • Posted a reply to og:image missing on /blog, on the site WordPress.org Forums:
    @webdados, Yes, my last testing was with Version 2.1.6.3 and it still happens. I tend…

    10 months ago

  • Posted a reply to Some PNGs give me a White Screen of Death, on the site WordPress.org Forums:
    Yes. Commenting out the range loads the entire file and that works. Have you tried…

    10 months ago

  • Posted a reply to og:image missing on /blog, on the site WordPress.org Forums:
    @webdados Not too sure what's happening here. The front page now shows my /blog page…

    10 months ago

  • Posted a reply to Some PNGs give me a White Screen of Death, on the site WordPress.org Forums:
    @webdados Ha. Yeah. That works. :-) Now before I realized that it was (1) your…

    10 months ago

  • Posted a reply to Some PNGs give me a White Screen of Death, on the site WordPress.org Forums:
    Maybe you could try the latest with my fix above. It should be easy enough…

    10 months ago

  • Posted a reply to Some PNGs give me a White Screen of Death, on the site WordPress.org Forums:
    Indeed, that other bug report sounds 100% like a duplicate although you mentioned having to…

    10 months ago

  • Created a topic, Small mistake in Help page, on the site WordPress.org Forums:
    You have this sentence in your FAQ: Got to Options, F…

    11 months ago

  • Created a topic, The og:type / blog is not valid anymore, on the site WordPress.org Forums:
    Your plugin allows to set the home page type to either…

    11 months ago

  • Created a topic, Some PNGs give me a White Screen of Death, on the site WordPress.org Forums:
    Your plugin does a curl_init() with that URL: https:/…

    11 months ago

  • Created a topic, Works pretty much as is., on the site WordPress.org Forums:
    Install, activate, connect with AddThis, done. That wa…

    11 months ago

  • Created a topic, og:image missing on /blog, on the site WordPress.org Forums:
    I setup my website with twentyseventeen where I added …

    12 months ago

  • Posted a reply to PHP7 Incompatibility: Uncaught error undefined function split(), on the site WordPress.org Forums:
    I ran into that one too! Thank you for the solution, that way I did…

    2 years ago

  • Posted a reply to Fatal Error, on the site WordPress.org Forums:
    @ontrackmarketing, Line 19 is parent::__construct(...). What version of PHP are you using? You may need…

    2 years ago

  • Created a topic, VCF file comes out empty by default, on the site WordPress.org Forums:
    I'm running your plugin and would only get empty VCF f…

    2 years ago