WordPress.org

Profiles

Profile picture of
  • Member Since: June 1st, 2010
  • @alexgalpin on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, [Plugin: Custom Login Page] wordpress upgrade, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WPtouch] forms / newsletter subscriptions, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to hide featured image from appearing in post?, on the site WordPress Support Forums:
    Change to this in the single.php file of your theme: <!--<div id="xs-post-featured-image"> <?php if ($xs_enable_timthumb…

    5 years ago

  • Created a topic, WordPress 3.2 Admin Interface, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: JS Banner Rotate] Always go back to the 1st image..., on the site WordPress Support Forums:
    hi, im trying to rotate images in my sidebar, I've successfully done it for my…

    5 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: WP Nivo Slider] remove caption, on the site WordPress Support Forums:
    thank you that worked for me :)

    6 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Print Friendly and PDF Button] Error when trying to use a custom image, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WordPress Download Monitor] Problem Redirecting, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to Could not open handle for fopen(), on the site WordPress Support Forums:
    i have the same problem? Any solutions?

    6 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Quotes Collection] Plugin, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Created a topic, User Upload-plugin, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to Missing navigation link, on the site WordPress Support Forums:
    how do i go about creating a home link on this theme?

    6 years ago

  • Posted a reply to Error establishing a database connection, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I have exactly the same problem - when I tried to remove the blog…

    6 years ago