WordPress.org

Profiles

alevalentini

Profile picture of alevalentini
  • Member Since: July 5th, 2011
  • Find me on:

  • Created a topic, It kills media uploads, on the site WordPress Support Forums

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Disables Media Uploads", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same exact issue. No media uploads are possible while the plugin is…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Not working for me either, head and footer correctly placed", on the site WordPress Support Forums:
    Yeah, sorry. I was under a tight schedule and had to give up. Sorry again.

    2 months ago

  • Created a topic, Order the accordions and have line break inside the text, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Possible to use more than one shortcode (accordion block)", on the site WordPress Support Forums:
    The plugin also lacks the possibility to order the accordions.

    2 months ago

  • Created a topic, Not working for me either, head and footer correctly placed, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, How does it work?, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Query the posts by custom field", on the site WordPress Support Forums:
    Have you thought about implementing this feature in version 3? :D

    6 months ago

  • Posted a reply to "Query the posts by custom field", on the site WordPress Support Forums:
    Hmm.. so you think the best way of doing it would be to create a…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Code to be shown only in the first load", on the site WordPress Support Forums:
    Yes indeed. I guess that it's the only way, because the action is client-side. You…

    8 months ago

  • Created a topic, Query the posts by custom field, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "exceeded time", on the site WordPress Support Forums:
    I added ini_set("max_execution_time", "300"); on line 22 in regenerate-post-permalink.php to work around the limitation. It…

    8 months ago

  • Created a topic, How to use this?, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "Category exclusion/inclusion not working", on the site WordPress Support Forums:
    "most viewed" really does not work if I specify any category.

    8 months ago

  • Posted a reply to "Category exclusion/inclusion not working", on the site WordPress Support Forums:
    No? Anybody?

    8 months ago

  • Created a topic, Code to be shown only in the first load, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, Category exclusion/inclusion not working, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Selecting different post formats", on the site WordPress Support Forums:
    No? Nothing? Any feedback?

    9 months ago

  • Posted a reply to "How to access related posts content", on the site WordPress Support Forums:
    It was simple, really. Used `$custom_fields = get_post_custom(); $my_custom_field = $custom_fields['my-custom-field-name'];` to get the id…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Selecting different post formats", on the site WordPress Support Forums:
    No? I think it would be great. Because, for example, I can automatically extract the…

    9 months ago

  • Created a topic, exceeded time, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Not all taxonomies and pages showing", on the site WordPress Support Forums:
    Nothing? No support? :( I was fine with this, until I stumbled upon this problem.…

    10 months ago

  • Created a topic, How to change date settings (and language), on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Modify main.css to make app responsive", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks! I'll be waiting in anticipation! :D

    10 months ago

  • Posted a reply to "Removing the wrapping div in custom templates", on the site WordPress Support Forums:
    I agree with letterafterz. I want to be able to style my code without the…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Adding custom property to the custom post type", on the site WordPress Support Forums:
    Same here. Just want to use YARPP with custom posts. We need to add 'yarpp_support'…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Selecting different post formats", on the site WordPress Support Forums:
    I think that would be neat. So in the backend you would have something like:…

    10 months ago

  • Posted a reply to "CSS selectors in nested id/class situation", on the site WordPress Support Forums:
    As of today I dropped this solution and moved to another plugin.

    10 months ago

  • Posted a reply to "Modify main.css to make app responsive", on the site WordPress Support Forums:
    Pleeeease?? ^___^

    10 months ago

  • Posted a reply to "Custom types in custom Taxonomies not loading", on the site WordPress Support Forums:
    What are you saying? Who do you think I am? huh? One of those stupid,…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Custom types in custom Taxonomies not loading", on the site WordPress Support Forums:
    How is that? First link I pasted calls up a php file where I put…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Custom types in custom Taxonomies not loading", on the site WordPress Support Forums:
    The jquery.mobile is known, shouldn't be a problem. The other one is strange. The reference…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Custom types in custom Taxonomies not loading", on the site WordPress Support Forums:
    Sure. here You can ignore the two termname= and termslug=... I was just testing in…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Custom types in custom Taxonomies not loading", on the site WordPress Support Forums:
    It does. Sorry, I pasted the wrong code. I use this: do_shortcode('[ajax_load_more post_type="articolosport" taxonomy="icarosport" taxonomy_terms="calcio"…

    10 months ago

  • Created a topic, Custom types in custom Taxonomies not loading, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "fopen(), fwrite(), fread(), fclose() error after update", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks!

    10 months ago

  • Posted a reply to "fopen(), fwrite(), fread(), fclose() error after update", on the site WordPress Support Forums:
    Resolved changing permissions on plugin files and directories.

    10 months ago

  • Posted a reply to "Custom Taxonomy", on the site WordPress Support Forums:
    COOL!

    10 months ago

  • Created a topic, Selecting different post formats, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Custom Taxonomy", on the site WordPress Support Forums:
    Yep, it's a great plugin. Custom Taxonomies are essential, can't wait to get the update.

    11 months ago

  • Posted a reply to "fopen(), fwrite(), fread(), fclose() error after update", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks! :)

    11 months ago

  • Created a topic, Modify main.css to make app responsive, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, fopen(), fwrite(), fread(), fclose() error after update, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Getting just the url", on the site WordPress Support Forums:
    Perfect. That made the trick. Thank you! Great plugin!

    11 months ago

  • Created a topic, Getting just the url, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "PHP API", on the site WordPress Support Forums:
    Me too! I'd like to be able to use it where I want. I have…

    11 months ago

  • Posted a reply to "CSS selectors in nested id/class situation", on the site WordPress Support Forums:
    Pleeeease!!

    11 months ago

  • Posted a reply to "is_singular() just won't work", on the site WordPress Support Forums:
    I worked it out using $mytype=get_post_type(); if ($mytype=='aggregato') { //magic } Your pointers about the…

    11 months ago

  • Created a topic, is_singular() just won't work, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "the_content() not applying filters", on the site WordPress Support Forums:
    I'm creating my own theme. I really don't know why, but it works perfectly as…

    11 months ago

  • WP Admin Hide Other's Posts