WordPress.org

Profiles

  • Member Since: August 24th, 2018
  • Find me on:
  • Posted a reply to Whitelist IPs In 2FA, on the site WordPress.org Forums:
    Ok. just for info, what is /16???

    2 weeks ago

  • Created a topic, [Wordfence Security - Firewall & Malware Scan] Whitelist IPs In 2FA, on the site WordPress.org Forums:
    I have enabled 2 factor Authuntication. I want to add …

    2 weeks ago

  • Created a topic, [DON’T DELETE REVIEW] Internal Server Error, Misconfiguration,, on the site WordPress.org Forums:
    I am getting 500 error on my site. I tried deleting fo…

    12 months ago

  • Created a topic, Internal Server Error, Misconfiguration,, on the site WordPress.org Forums:
    I am getting 500 error on my site. I tried deleting fo…

    12 months ago

  • Created a topic, Internal Server Error, Misconfiguration,, on the site WordPress.org Forums:
    I am getting 500 error on my site. I tried deleting fo…

    12 months ago

  • Posted a reply to Again Error and Technical Issue Mail, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry for late reply. Do I still need to download it or you have updated…

    12 months ago

  • Created a topic, Again Error and Technical Issue Mail, on the site WordPress.org Forums:
    Error Details ============= An error of type E_RECOVER…

    12 months ago

  • Posted a reply to Help Please, on the site WordPress.org Forums:
    Anyone?

    12 months ago

  • Created a topic, Help Please, on the site WordPress.org Forums:
    I love our plugin. I use it for my gadget reviews. Now…

    12 months ago

  • Posted a reply to ERROR: Your Site is Experiencing a Technical Issue, on the site WordPress.org Forums:
    No, as I said, I am not getting error anymore. I just put those details…

    12 months ago

  • Posted a reply to ERROR: Your Site is Experiencing a Technical Issue, on the site WordPress.org Forums:
    Currently it is latest, updated.

    1 year ago

  • Posted a reply to ALT Tag Missing, on the site WordPress.org Forums:
    ok. then i think no need to change in plugin...

    1 year ago

  • Posted a reply to ALT Tag Missing, on the site WordPress.org Forums:
    Ok. So title tag will be automatically added or i have to add it manually?

    1 year ago

  • Created a topic, ERROR: Your Site is Experiencing a Technical Issue, on the site WordPress.org Forums:
    I got emails on all my site about technical issue on s…

    1 year ago

  • Posted a reply to ALT Tag Missing, on the site WordPress.org Forums:
    I am not pro in this. So, tell what I can do now?

    1 year ago

  • Posted a reply to ALT Tag Missing, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry, I didn't understand last sentence.. Are you asking to add div a title-tag.....?

    1 year ago

  • Created a topic, ALT Tag Missing, on the site WordPress.org Forums:
    On-page SEO check tools seem to show that that the vid…

    1 year ago

  • Posted a reply to ERROR: Your Site is Experiencing a Technical Issue, on the site WordPress.org Forums:
    Ok Thanks. Looks like it is working :)

    1 year ago

  • Posted a reply to ERROR: Your Site is Experiencing a Technical Issue, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry for late reply. Did you updated whole plugin publicly?

    1 year ago

  • Created a topic, ERROR: Your Site is Experiencing a Technical Issue, on the site WordPress.org Forums:
    I am getting mails from all my sites that - Your Site …

    1 year ago

  • Posted a reply to Error and site broken Email, on the site WordPress.org Forums:
    okay. Tried with my other sites. Its working. Love you. Thanks for quick replies

    1 year ago

  • Posted a reply to Error and site broken Email, on the site WordPress.org Forums:
    Oh no. Still same. 😥😥😥😥😥😥 The site is experiencing technical difficulties.

    1 year ago

  • Posted a reply to Error and site broken Email, on the site WordPress.org Forums:
    okay. do tell me so i will check

    1 year ago

  • Posted a reply to Error and site broken Email, on the site WordPress.org Forums:
    umm, did you missed something? After installing wordpress version, i got same error. And unable…

    1 year ago

  • Posted a reply to Error and site broken Email, on the site WordPress.org Forums:
    I removed that file after checking so i am waiting for update 😄

    1 year ago

  • Posted a reply to Error and site broken Email, on the site WordPress.org Forums:
    So it was } symbol which made that error in php file?

    1 year ago

  • Posted a reply to Error after updating to v. 2, on the site WordPress.org Forums:
    Looks like similar to this? https://wordpress.org/support/topic/error-and-site-broken-email/#post-11529064

    1 year ago

  • Posted a reply to Error and site broken Email, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, looks like it is working. Now I am removing that file and installing from…

    1 year ago

  • Posted a reply to Global link for Amazon, on the site WordPress.org Forums:
    Ok. What if you add this feature in next update? :) That will be great!…

    1 year ago

  • Posted a reply to Error and site broken Email, on the site WordPress.org Forums:
    It will change all current settings? It will delete current post's subtitles? i think you…

    1 year ago

  • Created a topic, Error and site broken Email, on the site WordPress.org Forums:
    I am getting an automated email for my all sites. Mess…

    1 year ago

  • Posted a reply to Global link for Amazon, on the site WordPress.org Forums:
    Yes I have enabled. Onelink does not add Asian countries. So should I use plugin…

    1 year ago

  • Posted a reply to Global link for Amazon, on the site WordPress.org Forums:
    I have already added it on my site. But content egg handles all traffic and…

    1 year ago

  • Created a topic, NOT UPDATED! Caution!, on the site WordPress.org Forums:
    I want to use this plugin but there is warning while i…

    1 year ago

  • Posted a reply to Plugin Conflicts Errors, on the site WordPress.org Forums:
    But Any Alternatives for it?

    1 year ago

  • Posted a reply to Plugin Conflicts, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I tried W3TC but it is giving 500 error

    1 year ago

  • Posted a reply to Plugin Conflicts, on the site WordPress.org Forums:
    So what should I do? Any Alternatives??

    1 year ago

  • Posted a reply to Plugin Conflicts Errors, on the site WordPress.org Forums:
    So what should I do? Any Alternatives?

    1 year ago

  • Posted a reply to Plugin Conflicts, on the site WordPress.org Forums:
    But it was working fine before

    1 year ago

  • Posted a reply to Plugin Conflicts Errors, on the site WordPress.org Forums:
    But it was working fine before

    1 year ago

  • Created a topic, Plugin Conflicts, on the site WordPress.org Forums:
    So it was working fine since 7 months. I have installe…

    1 year ago

  • Created a topic, Plugin Conflicts Errors, on the site WordPress.org Forums:
    So it was working fine since 7 months. I have installe…

    1 year ago

  • Posted a reply to Plugin is caching “Error establishing a database connection” pages, on the site WordPress.org Forums:
    Same problem. It was working fine, but from 2-3 weeks it is conflicting with Fast…

    1 year ago

  • Posted a reply to Broken Images, on the site WordPress.org Forums:
    I dont want to remove it. Any tips to allow photon url in hotlink settings?

    1 year ago

  • Posted a reply to Frustrating error “Sorry, you are not allowed to access this page., on the site WordPress.org Forums:
    This problem occurs many times with me also. Looks like WP cerber and Wordfence conflict?

    1 year ago

  • Posted a reply to ao_speed_cachebuster High CPU usage and multiple requests, on the site WordPress.org Forums:
    I deleted WP hide and Edited .htacess. Now problem is, my media, featured images from…

    1 year ago

  • Posted a reply to ao_speed_cachebuster High CPU usage and multiple requests, on the site WordPress.org Forums:
    I am still unable to find issue, Whenver I delete Autoptimize, server resources goes down.…

    1 year ago

  • Created a topic, HOTLINK PROTECTION & BROKEN IMAGES, on the site WordPress.org Forums:
    I am using Photon. Everything was working fine but fro…

    1 year ago

  • Posted a reply to ao_speed_cachebuster High CPU usage and multiple requests, on the site WordPress.org Forums:
    ANY UPDATES?

    1 year ago

  • Posted a reply to Broken Images, on the site WordPress.org Forums:
    UPDATE: I found that it was related to HOTLINK PROTECTION. Any tips for it?

    1 year ago