WordPress.org

Profiles

Profile picture of
  • Member Since: February 21st, 2007
  • @akaszowski on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Reds 1.0 theme in IE, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the IE fix. The theme is perfect!

    10 years ago

  • Posted a reply to Blank Thumbs on WP Community Theme Viewer?, on the site WordPress Support Forums:
    yep, I get this too.

    10 years ago

  • Posted a reply to My New Music Blog Design - Review and Comments please., on the site WordPress Support Forums:
    This theme is gorgeous! I really like the look of it. You keeping it for…

    10 years ago

  • Posted a reply to Reds 1.0 theme in IE, on the site WordPress Support Forums:
    BTW...credits are going to obviously be on the final incarnation of the site - I…

    10 years ago

  • Posted a reply to Reds 1.0 theme in IE, on the site WordPress Support Forums:
    Any ideas?

    10 years ago

  • Posted a reply to Reds 1.0 theme in IE, on the site WordPress Support Forums:
    The feeds seem to work okay for me when I tested it out. http://www.impression1.net/new/site/ The…

    10 years ago

  • Posted a reply to Reds 1.0 theme in IE, on the site WordPress Support Forums:
    If anyone's looking into this, even if you're not resolving it - would you mind…

    10 years ago

  • Posted a reply to Reds 1.0 theme in IE, on the site WordPress Support Forums:
    It looks like any version of IE right up to 7 doesn't do it properly.…

    10 years ago

  • Created a topic, Reds 1.0 theme in IE, on the site WordPress Support Forums

    10 years ago