WordPress.org

Profiles

  • Member Since: January 10th, 2015
  • Location: Gold Coast, Australia
  • Website: alancrawford.com.au
  • Find me on:

Bio

I’m a slightly bored, grumpy old man trying to bring a smile to others. More of my strange writing can be found at https://www.alancrawford.com.au which aims to lighten the load in a mixed up world. I’m living on the Gold Coast in Australia, while watching the rest of this mixed up world with a bemused giggle. Sadly America is not much of a giggle at the moment.

  • Created a topic, it works, on the site WordPress.org Forums:
    That's the most important feature, it's also very easy…

    2 months ago

  • Created a topic, Get this plugin and get ssl’d, on the site WordPress.org Forums:
    Wonderful plugin, does exactly what it says and doesn'…

    3 months ago

  • Posted a reply to Recaptcha – Add Option to Move Recaptcha Badge to Left or Right, on the site WordPress.org Forums:
    Winner Greg007 :)

    4 months ago

  • Created a topic, New install no print only thing working, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I have installed Pro and searched high and low …

    6 months ago

  • Created a topic, Thanks :), on the site WordPress.org Forums:
    Works well and easy to set up - cheers

    9 months ago

  • Posted a reply to Category missing post titles, on the site WordPress.org Forums:
    ..

    1 year ago

  • Posted a reply to Category missing post titles, on the site WordPress.org Forums:
    OK, found the solution ... Customise, typography, blog archive, post title is the place to…

    1 year ago

  • Created a topic, Category missing post titles, on the site WordPress.org Forums:
    Each of the categories (example provided) fail to show…

    1 year ago

  • Created a topic, Fantastic Theme, on the site WordPress.org Forums:
    A super smooth well put together theme and the transit…

    1 year ago

  • Posted a reply to Image link issue, on the site WordPress.org Forums:
    .

    1 year ago

  • Posted a reply to Image link issue, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks, I found this plugin https://wordpress.org/plugins/autoptimize/ and it worked, so at least the main issue…

    1 year ago

  • Posted a reply to Image link issue, on the site WordPress.org Forums:
    I've added define('SCRIPT_DEBUG', true); to the wp-config has that solved it, how do you check…

    1 year ago

  • Posted a reply to Image link issue, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks - can you elaborate on what and where ? cheers

    1 year ago

  • Created a topic, Image link issue, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, i have placed links in images without issue until …

    1 year ago