WordPress.org

Profiles

Ahmadlm

Profile picture of Ahmadlm
  • Member Since: August 2nd, 2011
  • Find me on:

  • Created a topic, [Theme: Eclipse] portfolio, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "rtl problem", on the site WordPress Support Forums:
    I only have these problem with the Right to Left language in English no problem

    4 years ago

  • Created a topic, rtl problem, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "browsers", on the site WordPress Support Forums:
    please I need a quick solution

    4 years ago

  • Posted a reply to "browsers", on the site WordPress Support Forums:
    with the english version of wordpress it worked so how i will make it work…

    4 years ago

  • Posted a reply to "browsers", on the site WordPress Support Forums:
    i changed the name but still the same I'll try it with the English language…

    4 years ago

  • Posted a reply to "browsers", on the site WordPress Support Forums:
    a link http://ahmaddd.kuheo.com/wp/?page_id=4

    4 years ago

  • Posted a reply to "chrome Browser issue", on the site WordPress Support Forums:
    Yes it does I'm sorry but i discovered that it crash on other websites I…

    4 years ago

  • Posted a reply to "browsers", on the site WordPress Support Forums:
    I only have NextGen & NextGen Scroll activated and the same

    4 years ago

  • Created a topic, browsers, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, chrome Browser issue, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "clickable dont work", on the site WordPress Support Forums:
    i updated my browser and it works but there is one thing on internet explorer…

    4 years ago

  • Posted a reply to "clickable dont work", on the site WordPress Support Forums:
    i don't have a live blog i do it on appserv 2.5.10

    4 years ago

  • Posted a reply to "clickable dont work", on the site WordPress Support Forums:
    i'm sorry for annoying i did also didn't work could it be a browser issue…

    4 years ago

  • Posted a reply to "clickable dont work", on the site WordPress Support Forums:
    thank you but it didn't work [scrollGallery id=2 clickable=true speed=1 ] is that true

    4 years ago

  • Created a topic, clickable dont work, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago