WordPress.org

Profiles

  • Member Since: June 26th, 2015
  • Location: Sarasota, FL
  • Find me on:
  • Posted a reply to WP Job Manager, on the site WordPress.org Forums:
    It's got something to do with caching there in wp-job-manager-function.php between line 156 and 202.…

    2 months ago

  • Created a topic, Great, on the site WordPress.org Forums:
    Pretty excellent, well done. Pull requests will be fo…

    3 months ago

  • Created a topic, Get entry id, on the site WordPress.org Forums:
    Is it possible to get the id of the entry or some type…

    4 months ago

  • H. Adam Lenz's profile was updated

    7 months ago

  • Created a topic, Great, on the site WordPress.org Forums:
    I've been using ACF for a while, but wasn't digging th…

    7 months ago

  • Posted a reply to Errors when using “searchblogs”, on the site WordPress.org Forums:
    there is a subsite with the blog id 18 and the tables are there

    10 months ago

  • Posted a reply to Relevanssi Premium SQL errors since 1.15.x, on the site WordPress.org Forums:
    moved here https://wordpress.org/support/topic/errors-when-using-searchblogs/

    10 months ago

  • Created a topic, Errors when using “searchblogs”, on the site WordPress.org Forums:
    Whenever i use searchblogs to search more than one sub…

    10 months ago

  • Posted a reply to Relevanssi Premium SQL errors since 1.15.x, on the site WordPress.org Forums:
    sorry, the code view wasn't working for the above

    10 months ago

  • Posted a reply to Relevanssi Premium SQL errors since 1.15.x, on the site WordPress.org Forums:
    I'm seeing another error now, should I start a new thread? WordPress database error Unknown…

    10 months ago

  • Posted a reply to Relevanssi Premium SQL errors since 1.15.x, on the site WordPress.org Forums:
    It did, but I am still getting an error when using the multisite search WordPress…

    10 months ago

  • Posted a reply to Relevanssi Premium SQL errors since 1.15.x, on the site WordPress.org Forums:
    Mikko, I am still seeing this issue in 1.16.0.1. has the fix been included in…

    10 months ago

  • Posted a reply to Can’t find it?, on the site WordPress.org Forums:
    yup, kicked myself. they need to add this to the screenshots part of the plugin…

    12 months ago

  • Posted a reply to How to add custom button to the tinyMCE embed media inline toolbar, on the site WordPress.org Forums:
    I figured it out. enjoy https://github.com/hadamlenz/wp-tinymce-extra-buttons-on-inline-toolbars

    1 year ago

  • Posted a reply to How to add custom button to the tinyMCE embed media inline toolbar, on the site WordPress.org Forums:
    setting define( 'SCRIPT_DEBUG', true ); in wp-config will allow you to use the dev version…

    1 year ago

  • Posted a reply to How to add custom button to the tinyMCE embed media inline toolbar, on the site WordPress.org Forums:
    @jaku I am on the same search right now. There seems to be a lot…

    1 year ago

  • Created a topic, Bravo, on the site WordPress.org Forums:
    I usually don't find a plugin that so easily does exac…

    2 years ago