WordPress.org

Profiles

aboother

Profile picture of aboother
  • Member Since: October 15th, 2013
  • Find me on:

  • Posted a reply to "'Trying to get property of non-object in...' error when uploading media", on the site WordPress Support Forums:
    @Raam Dev I also tried using v141110 but I still get the same errors as…

    10 months ago

  • Posted a reply to "'Trying to get property of non-object in...' error when uploading media", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, The error/notice message I get is above, I will paste it again for you:…

    10 months ago

  • Posted a reply to "'Trying to get property of non-object in...' error when uploading media", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I tried reproducing this error on a clean install as you suggested, and couldn't…

    10 months ago

  • Created a topic, 'Trying to get property of non-object in...' error when uploading media, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Undefined index message", on the site WordPress Support Forums:
    @doublesharp - I can imagine that is the case with version tags! You'll be glad…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Undefined index message", on the site WordPress Support Forums:
    @doublesharp please find that info below: Form data: action=validate_fields&post_id=494&click_id=publish&fields%5B0%5D%5Bid%5D=fields%5Bfield_536226330aa1f%5D&fields%5B0%5D%5Bvalue%5D=test&fields%5B0%5D%5Bvalid%5D=false Response: <b>Notice</b>: Unefined offset: 3 in…

    1 year ago

  • Created a topic, Undefined index message, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "No validation message returned", on the site WordPress Support Forums:
    Excellent, thanks @doublesharp that's fixed the issue. Just a small thing to note. I have…

    1 year ago

  • Posted a reply to "No validation message returned", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I'm using a custom post. The form data returns: [ Moderator note: Code fixed,…

    1 year ago

  • Posted a reply to "No validation message returned", on the site WordPress Support Forums:
    @doublesharp - I'm running the latest version of Chrome, I'm getting no JS errors in…

    1 year ago

  • Created a topic, No validation message returned, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Get singular post using get_posts", on the site WordPress Support Forums:
    Great, worked a treat. Thank you.

    2 years ago

  • Created a topic, Get singular post using get_posts, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, No paging nav when setting per_page shortcode, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Upload box displaying on posts but not pages", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Matt, You are indeed right, not sure how I missed that! Thanks very much…

    2 years ago

  • Created a topic, Upload box displaying on posts but not pages, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

Plugins

  • W3 Total Cache

  • Advanced Custom Fields

  • WP-PageNavi

  • WP Migrate DB

  • Paste as Plain Text

  • Yoast SEO

  • iThemes Security (formerly Better WP Security)

  • Members

  • Theme My Login

  • Simple 301 Redirects

  • Duplicate Post

  • Import Users from CSV

  • WP Fluid Images