WordPress.org

Profiles

Zigzagnico

Profile picture of Zigzagnico
  • Member Since: November 9th, 2013
  • @zigzagnico on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Download Between Pages, on the site WordPress Support Forums:
    Hello ! Some good news about this possibility ? Have a nice day, Bruno

    5 months ago

  • Posted a reply to Wodpress 4.5 and simple calendar, on the site WordPress Support Forums:
    Hello, After an update of my theme , everything is back in order. Thanks for…

    8 months ago

  • Posted a reply to Wodpress 4.5 and simple calendar, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the answer ;-) The problem is not the others plugin. I returned to…

    8 months ago

  • Created a topic, Wodpress 4.5 and simple calendar, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, Grouped Calendar very slow with version 3.0.12, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to Grid Format giving Error: Missing arguments in default calendar grid ajax reque, on the site WordPress Support Forums:
    Hello ! I finaly found a solution for me. The problem is in this lines…

    11 months ago

  • Posted a reply to Grid Format giving Error: Missing arguments in default calendar grid ajax reque, on the site WordPress Support Forums:
    Hello, The problem occurred with version 3.0.0 Have a nice day. Hope fix a day…

    11 months ago

  • Posted a reply to Grid Format giving Error: Missing arguments in default calendar grid ajax reque, on the site WordPress Support Forums:
    Hello ! Some news over the problem ?

    1 year ago

  • Posted a reply to Yoast conflict, still breaks Visual Composer, on the site WordPress Support Forums:
    Hello ! Same problem for me.

    1 year ago

  • Posted a reply to My topic has disappeared : grid ajax request, on the site WordPress Support Forums:
    This Topic can be closed. I know that you do the maximum for to find…

    1 year ago

  • Posted a reply to Grid Format giving Error: Missing arguments in default calendar grid ajax reque, on the site WordPress Support Forums:
    Thank you !

    1 year ago

  • Posted a reply to My topic has disappeared : grid ajax request, on the site WordPress Support Forums:
    I returned to version 2.4 Too many problems with new versions. I 'll try again…

    1 year ago

  • Created a topic, My topic has disappeared : grid ajax request, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Grid Format giving Error: Missing arguments in default calendar grid ajax reque, on the site WordPress Support Forums:
    In fact, all themes created with Artisteer 4 software do the same. [ No bumping…

    1 year ago

  • Posted a reply to Grid Format giving Error: Missing arguments in default calendar grid ajax reque, on the site WordPress Support Forums:
    It's the same for me. Before the upgrade, it was working ;-)

    1 year ago

  • Posted a reply to Grid Format giving Error: Missing arguments in default calendar grid ajax reque, on the site WordPress Support Forums:
    Hello ! I performed the tests. This is a theme problem. But i dont know…

    1 year ago

  • Posted a reply to Grid Format giving Error: Missing arguments in default calendar grid ajax reque, on the site WordPress Support Forums:
    Hello Nick ! No Idea of the problem ? have a nice day !

    1 year ago

  • Posted a reply to Grid Format giving Error: Missing arguments in default calendar grid ajax reque, on the site WordPress Support Forums:
    Hello ! Same problem for me. http://alnamur.be/

    1 year ago

  • Created a topic, Licence problem, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Widget Broken after Update, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Same problem with me. Go back to precedent version.

    2 years ago

  • Posted a reply to How to go back ?, on the site WordPress Support Forums:
    It's ok now. Nice week !

    2 years ago

  • Posted a reply to How to go back ?, on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for the quick response. I have a problem with Google calendar events. The…

    2 years ago

  • Created a topic, How to go back ?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to 'No events to display', on the site WordPress Support Forums:
    Hello, I have a problem ... I added an additional agenda in Google administration and…

    2 years ago

  • Posted a reply to How to reduce the spacing between the lines?, on the site WordPress Support Forums:
    Found ! google-calendar-events/css/gce-style.css /* Base line-height for all views & tooltip */ .gce-page-grid, .gce-page-list, .gce-widget-grid,…

    2 years ago

  • Created a topic, How to reduce the spacing between the lines?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to After upgrade to 2.0.3 from 2.0.0, Max Events to Show option missing, on the site WordPress Support Forums:
    Hello ! After uninstall plugin and new install, all is ok with 2.0.3.1 Thanks for…

    2 years ago

  • Posted a reply to After upgrade to 2.0.3 from 2.0.0, Max Events to Show option missing, on the site WordPress Support Forums:
    Hello ! With tthe new release (2.0.3.1), i vould like to say that all is…

    2 years ago

  • Created a topic, Les nouveaux feeds ne sont pas affichés, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to MCE Table Tools, Advanced Custom Fields and WP 3.9, on the site WordPress Support Forums:
    Hello ! Same problem for me. No plugin row in buttons. I have WordPress 3.9.2…

    2 years ago

  • Posted a reply to Flash upload and add gallery button not working with WP 3.9, on the site WordPress Support Forums:
    Hello ! I have the same problem with tinymce-Advanced. The "Add Nextecellent Gallery" button is…

    3 years ago

  • Created a topic, Publish / Update Post, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Super Plugin d'un usage redoutable, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Error setContent, on the site WordPress Support Forums:
    Hello ! Thank you for you answer ;-) Before the modicication, this is the error…

    3 years ago

  • Posted a reply to custom field do not appears in page, on the site WordPress Support Forums:
    It's resolved ;-)

    3 years ago

  • Posted a reply to custom field do not appears in page, on the site WordPress Support Forums:
    Thank you very much, it's ok !

    3 years ago

  • Posted a reply to Le champ personnalisé s'affiche puis disparait, on the site WordPress Support Forums:
    Thank you very much, it's ok !

    3 years ago

  • Created a topic, Error setContent, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Initialize custom fields, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to custom field do not appears in page, on the site WordPress Support Forums:
    Hello ! Can you help me please ;-) Nico

    3 years ago

  • Created a topic, custom field do not appears in page, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago