WordPress.org

Profiles

Vahan4033

Profile picture of Vahan4033
  • Member Since: October 28th, 2011
  • @vahan4033 on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Automatic placement of multiple ads", on the site WordPress Support Forums:
    Got it! use Facebook\InstantArticles\Elements\Ad; add_action( 'instant_articles_after_transform_post', 'new_ad'); function new_ad( $obj ) { $header = $obj->instant_article->getHeader();…

    7 days ago

  • Posted a reply to "Automatic placement of multiple ads", on the site WordPress Support Forums:
    Can you please share with me how did you solve it?

    7 days ago

  • Posted a reply to "[URGENT] Too many redirect loops when sharing.", on the site WordPress Support Forums:
    works

    2 months ago

  • Posted a reply to "After updates showing error", on the site WordPress Support Forums:
    yes I see it working now! great ty for fixing it so quick

    2 months ago

  • Posted a reply to "Adblock Plus stops buttons in Firefox", on the site WordPress Support Forums:
    Hi. I had the same issue. Try switching on cache in add to any settings.

    2 months ago

  • Posted a reply to "[URGENT] Too many redirect loops when sharing.", on the site WordPress Support Forums:
    It is working now

    2 months ago

  • Posted a reply to "After updates showing error", on the site WordPress Support Forums:
    The same error for me. This is not plugin update error but their service bug.…

    2 months ago

  • Created a topic, [URGENT] Too many redirect loops when sharing., on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Plugin is broken on Firefox, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Great Plugin, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Broken after API change, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Created a topic, How this pluign could be uploaded to wordpress.org?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Has some Bugs", on the site WordPress Support Forums:
    I found another bug. Wy you didn't tested next prev <link> meta tags carefully? For…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Has some Bugs", on the site WordPress Support Forums:
    My permalink structure was one of the default ones. "postname"

    2 years ago

  • Posted a reply to "Has some Bugs", on the site WordPress Support Forums:
    I already fixed issue in my website myself. You can look at Yoast SEO plugin…

    2 years ago

  • Created a topic, Has some Bugs, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, It was very nice plugin..., on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Custom Permalink: display permalink that has parent with parent slug ONLY!, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Stop NextGen (v2) from loading scripts/css", on the site WordPress Support Forums:
    HI, I have the same issue! I want totally disable all styles and scripts that…

    2 years ago

  • Created a topic, Contact form that saves sent messages in WordPress?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Add new column in "posts" table?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Good!!! but has some bugs", on the site WordPress Support Forums:
    Hi again with the good news!!! I just have fixed a bug. If I set…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Good!!! but has some bugs", on the site WordPress Support Forums:
    new bug! no matter how many slide I have (all with unique order) it shows…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Good!!! but has some bugs", on the site WordPress Support Forums:
    Do you mean my second point? I tested it locally (latest version) simply by inserting…

    3 years ago

  • Created a topic, Good!!! but has some bugs, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Have some bugs!, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, contact form 7 and wpml, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, BUG when adding Drop Down item with many entires, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "bug in 3.5 beta media insert?", on the site WordPress Support Forums:
    I tried it on 3.5 RC3 everything works fine! When I posted the issue I…

    3 years ago

  • Posted a reply to "bug in 3.5 beta media insert?", on the site WordPress Support Forums:
    I Tried Google Chrome!

    3 years ago

  • Created a topic, bug in 3.5 beta media insert?, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Replied to an idea, Built in multilangual plugin

    4 years ago

  • Replied to an idea, Improved Visual Editor

    4 years ago

  • Suggested an idea, Built in multilangual plugin

    4 years ago

  • Created a topic, how to implment admin part Ajax using WP_List_Table?, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, wp_enqueue_script doesn't load jquery, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, registration form Plugin?, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, How to translate calendar widget?, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago