WordPress.org

Profiles

SexyDawnT

Profile picture of SexyDawnT
  • Member Since: January 15th, 2010
  • @sexydawnt on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Accidentally added a site to the blocking database, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to Google cant read sitemap, on the site WordPress Support Forums:
    Here's my sitemap: https://www.taylorlife.com/sitemap_index.xml You'll notice that it's completely empty. Google is giving me the…

    6 months ago

  • Posted a reply to Infection from Autoptimze, on the site WordPress Support Forums:
    I have removed the plugin from my site until the dev has time to look…

    6 months ago

  • Created a topic, Infection from Autoptimze, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to Breaks site appearance, on the site WordPress Support Forums:
    Bingtx - I never got a reply and it's been 3 months. Hopefully, you will.

    6 months ago

  • Created a topic, CDN breaks site images and css, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, Error: Distribution domain name mismatch, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, Breaks site appearance, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to Sharing posting incorrect or missing descriptions, on the site WordPress Support Forums:
    Hey - I've sent an email directly through their website to see if I get…

    10 months ago

  • Created a topic, Sharing posting incorrect or missing descriptions, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to using custom Template/CSS, on the site WordPress Support Forums:
    I am wondering the same thing.

    10 months ago

  • Created a topic, Not opening new links - ignoring white list, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, 500 Internal Server Errors?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to options-permalink.php showing 404 page?, on the site WordPress Support Forums:
    Other problems and solutions I have tried: In addition to not being able to access…

    3 years ago

  • Created a topic, options-permalink.php showing 404 page?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Incompatibility between plugins, on the site WordPress Support Forums:
    The developer of the other plug-in suggested that it has to do with filters and…

    3 years ago

  • Created a topic, It just works and the support is awesome!, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Incompatibility between plugins, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Not Expiring Expired Posts, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Would like to fix just ONE thing, on the site WordPress Support Forums:
    "Advise me..." to change my review? Or what? LOL. I didn't "mislead" anyone. This plug-in,…

    3 years ago

  • Posted a reply to Twitter Usernames?, on the site WordPress Support Forums:
    ...and wow - that was a quick reply. :)

    3 years ago

  • Posted a reply to Twitter Usernames?, on the site WordPress Support Forums:
    Nevermind - I figured it out. It's only available to for the pro version. I…

    3 years ago

  • Created a topic, Twitter Usernames?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Add Twitter ID to tweets?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Would like to fix just ONE thing, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, 404 on Sitemap, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Categories not linking properly, on the site WordPress Support Forums:
    I have since determined that there is, indeed, a plug-in causing it (YOAST SEO for…

    3 years ago

  • Posted a reply to Archives broken using Yoast plug in, on the site WordPress Support Forums:
    I am having the same problem. I have also deactivated everything else and determined it…

    3 years ago

  • Posted a reply to Categories not linking properly, on the site WordPress Support Forums:
    BTW, I also regenerated the permalinks and still have the problem.

    3 years ago

  • Created a topic, Categories not linking properly, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Posts missing schedule - Google PageSpeed, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Links not working in RSS, on the site WordPress Support Forums:
    So... I figured it out. I disabled YARPP Experiments and it started working again.

    4 years ago

  • Created a topic, Links not working in RSS, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to Path is right, but still can't get custom icons working, on the site WordPress Support Forums:
    I figured it out. I was missing the / in front of "home" in the…

    4 years ago

  • Created a topic, Path is right, but still can't get custom icons working, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to Forbidden Access on new install, on the site WordPress Support Forums:
    Ok - After several hours, I finally found the trouble. For some reason, WordPress was…

    4 years ago

  • Posted a reply to Forbidden Access on new install, on the site WordPress Support Forums:
    Ok - so the domain name is fully propogated and I am still having this…

    4 years ago

  • Posted a reply to Firefox showing only one post per page, on the site WordPress Support Forums:
    Does it do the same thing if you switch to the default Twenty Twelve theme?…

    4 years ago

  • Created a topic, Forbidden Access on new install, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Color picker will not work, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to It removes Embedded code, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks so much! I've been using a different plug-in, but it has serious problems and…

    4 years ago

  • Posted a reply to It removes Embedded code, on the site WordPress Support Forums:
    Have you been able to look into this?

    4 years ago

  • Posted a reply to Plugin affects WordPress' core admin features, on the site WordPress Support Forums:
    Webbverkstaden - when I commented out as above, it started working for me.

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Content Scheduler] Tags Being Deleted, on the site WordPress Support Forums:
    It's doing the same thing to me. I think development on this has been dropped,…

    4 years ago

  • Posted a reply to Toggle not working in blog post interface, on the site WordPress Support Forums:
    It was another plug-in causing conflict.

    4 years ago

  • Posted a reply to Plugin affects WordPress' core admin features, on the site WordPress Support Forums:
    I am having the same problem. Exactly what should we comment out? Just the admin_init…

    4 years ago

  • Created a topic, Plugin keeps Push to Toggle from working, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to WordPress Stripping out code, on the site WordPress Support Forums:
    I isolated the plug-in causing the issue and believe it is Post Expirator. It only…

    4 years ago

  • Posted a reply to It removes Embedded code, on the site WordPress Support Forums:
    At post time - or sometimes a few minutes after post time. Whenever I click…

    4 years ago

  • Created a topic, Toggle not working in blog post interface, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago