WordPress.org

Profiles

RogerWheatley

  • Member Since: June 4th, 2011
  • @rogerwheatley on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Test Email Field Not Working, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry... My bad. The version was 0.10.1 (not 0.11.1) - So... YES it's fixed and…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to [FIX] Can’t connect to SMTP, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry... My bad. The version was 0.10.1 (not 0.11.1) - So... YES it's fixed and…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to [FIX] Can’t connect to SMTP, on the site WordPress.org Forums:
    Updating the plugin on old sites, it's now working. Installing and using version 0.11.1 on…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Test Email Field Not Working, on the site WordPress.org Forums:
    Interestingly... If I install this on a new site (that has not had this plugin…

    3 weeks ago

  • Created a topic, Clicking “Startt Scan” does nothing, on the site WordPress.org Forums:
    Clicking the "Start Scan" button does nothing. Deletin…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Test Email Field Not Working, on the site WordPress.org Forums:
    I tested after the update to version 0.10.1 and observed that the test is successful,…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Test Email Field Not Working, on the site WordPress.org Forums:
    I have the same issue, on several websites, and across different servers. I suspect there…

    1 month ago

  • Posted a reply to The event pop-up boxes won’t OPEN, on the site WordPress.org Forums:
    Oh, sorry, I finally found it! :) My Calendar >> Settings >> Output >> "Open…

    1 month ago

  • Posted a reply to The event pop-up boxes won’t OPEN, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you! One last question, please... Where is the setting for "...My Calendar to open…

    1 month ago

  • Posted a reply to The event pop-up boxes won’t OPEN, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks, smooth scroll was disabled (and still is) - Does not fix the issue. Sadly,…

    1 month ago

  • Posted a reply to The event pop-up boxes won’t OPEN, on the site WordPress.org Forums:
    @Joe Dolson Thanks, please see that happening here: Example Page (link will open in a…

    1 month ago

  • Created a topic, The event pop-up boxes won’t OPEN, on the site WordPress.org Forums:
    When using the calendar widget, event pop ups open wit…

    1 month ago

  • Created a topic, Undefined index: size in…, on the site WordPress.org Forums:
    We are getting multiple, constant errors that read as:…

    6 months ago

  • Posted a reply to Not so EASY. Frustrating. Poor Documentation. USA BEWARE., on the site WordPress.org Forums:
    @mervb1 How about Canada? What is the likelihood of this being usable / funtionable in…

    9 months ago

  • Posted a reply to “cURL error” when cron when I activated cron task, on the site WordPress.org Forums:
    @MailPoet I receive the same error: array ( 0 => 'cURL error 28: Connection timed…

    9 months ago

  • Posted a reply to Cant get CSS and JS files to load with HTTPS, on the site WordPress.org Forums:
    @linux4me2 Thanks for the code snippet. That functions.php line did the trick! Much thanks :)

    10 months ago

  • Posted a reply to Notifications and Publicize not working, on the site WordPress.org Forums:
    Same issue here. We had to stay at version 4.2.2, to keep it working, now…

    11 months ago

  • Created a topic, No signed doc received, on the site WordPress.org Forums:
    When signing a doc, the message "Thanks" displays at t…

    12 months ago

  • Posted a reply to CAPTCHA not showing., on the site WordPress.org Forums:
    @Malae What did you change in .htaccess to resolve this?

    1 year ago

  • Posted a reply to Domain Checker not working, on the site WordPress.org Forums:
    @electronicsoft Este es el puente y se instala en WordPress. ¿Qué estás tratando de decir?…

    1 year ago

  • Posted a reply to Domain Checker not working, on the site WordPress.org Forums:
    Done! Thank you.

    1 year ago

  • Created a topic, Domain Checker not working, on the site WordPress.org Forums:
    WHMCS version 7 WHMCS Bridge version 3.7.4 When selec…

    1 year ago

  • Posted a reply to The email or merchant ID specified is invalid., on the site WordPress.org Forums:
    Done as requested. The issue was a typo in the email address.

    1 year ago

  • Posted a reply to The email or merchant ID specified is invalid., on the site WordPress.org Forums:
    Same issue here. I've been trying to get this plugin to work for ages -…

    1 year ago

  • Replied to an idea, Better WordPress import/export

    4 years ago

  • Replied to an idea, Use Google Web Fonts

    6 years ago

Plugins