WordPress.org

Profiles

MtGamberWebsiteDesign

  • Member Since: July 10th, 2011
  • @mtgamberwesbitedesign on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Redirect from PDF file to web page/post, on the site WordPress.org Forums:
    I'm not sure then. I have redirects set up from https://www.deerfarming.com.au/CONTACTS/33-Venison_Contacts.pdf to https://www.deerfarming.com.au/where-to-buy-venison and that…

    5 months ago

  • Created a topic, Should this work with woocommerce installed?, on the site WordPress.org Forums:
    The reason I ask is that I have a spam email sign up f…

    5 months ago

  • Posted a reply to Apple.png 404s, on the site WordPress.org Forums:
    Following this since I've noticed the same thing.

    5 months ago

  • Posted a reply to Redirect from PDF file to web page/post, on the site WordPress.org Forums:
    I'm doing this at the moment using the media library. You require the link to…

    5 months ago

  • Posted a reply to Tooltips no longer working, on the site WordPress.org Forums:
    @nickyoung87 Thanks for finding that. I think that someone had altered / entered the new…

    5 months ago

  • Posted a reply to Tooltips no longer working, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Nick, My original post is NOT about the widget (that's someone else posting on…

    5 months ago

  • Posted a reply to Tooltips no longer working, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Nick, I did try a default theme - that's what I meant by a…

    6 months ago

  • Created a topic, Tooltips no longer working, on the site WordPress.org Forums:
    WP 4.7.4 Simple Calendar 3.1.9 A client has noticed t…

    6 months ago

  • Posted a reply to Update failed, on the site WordPress.org Forums:
    The deactivate, update and reactivate worked for me too after the update had failed. Thanks.

    8 months ago

  • MtGamberWebsiteDesign's profile was updated

    9 months ago

  • Posted a reply to Since WordPress 4.7, Analyticator causing problems, on the site WordPress.org Forums:
    I've had problems with this plugin and widgets and also this plugin and a google…

    9 months ago

  • Posted a reply to Version 3.6.3 Download Failed Not Found, on the site WordPress.org Forums:
    I'm getting the same file not found too. I tried the auto update on a…

    10 months ago

  • Posted a reply to Australian Post Tab is not showing, on the site WordPress.org Forums:
    I tried today with the same issue. WP 4.6.1 Woo 2.6.8 Latest version of plugin…

    11 months ago