WordPress.org

Profiles

Malae

  • Member Since: May 25th, 2013
  • @malae on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Changelog for ver. 6.3.9 missing., on the site WordPress.org Forums:
    Hi wfyann, Thanks for your reply. All seems to be back to normal. Apparently there…

    1 week ago

  • Created a topic, Changelog for ver. 6.3.9 missing., on the site WordPress.org Forums:
    Clicking on View version 6.3.9 details, only shows cha…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Plugin not updating, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Mikko, Thanks for the fast response and heads up - updating accomplished!

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Plugin not updating, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Mikko, Same issue. Your website is still showing ver. 3.5.8 as is the download…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Missing sidebar, on the site WordPress.org Forums:
    I recently modified one of my sites using a Twenty Eleven child theme and needed…

    1 month ago

  • Created a topic, “” not found in WordPress list, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Baden, Having used this plug-in successfully th…

    2 months ago

  • Posted a reply to PHP Fatal error, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Dennis, Thanks for your prompt reply. The website is hosted on a Linux/Apache server…

    3 months ago

  • Created a topic, PHP Fatal error, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Dennis, I have just found the following error: [w…

    3 months ago

  • Posted a reply to Issues with WP v4.6.1, on the site WordPress.org Forums:
    Resolved, but version number not changed, so update does not show up.

    3 months ago

  • Posted a reply to Undefined index wp-backitup, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Chris, I using version 1.14.1, no plugin cache and PHP 5.6. Presumably the $_GET['page']…

    3 months ago

  • Created a topic, Undefined index wp-backitup, on the site WordPress.org Forums:
    I just installed the plug-in to try and find that I ge…

    3 months ago

  • Posted a reply to Ver. 1.1.34 requires installation of MP Core and MP Customizer Backups plug-ins., on the site WordPress.org Forums:
    Hello Cory, Thanks for your prompt response. I have found the cause of the problem.…

    3 months ago

  • Created a topic, Ver. 1.1.34 requires installation of MP Core and MP Customizer Backups plug-ins., on the site WordPress.org Forums:
    I have been very satisfied with Duplicator in the past…

    3 months ago

  • Posted a reply to CUSTOM FIELDS META BOX, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you David.

    3 months ago

  • Posted a reply to Optimise Apache + CGI/FastCGI, on the site WordPress.org Forums:
    At last I can report that my problem is over. After almost three weeks of…

    3 months ago

  • Posted a reply to Optimise Apache + CGI/FastCGI, on the site WordPress.org Forums:
    I have just been informed by my hosting, quote: ".ini files have no effect on…

    4 months ago

  • Posted a reply to Optimise Apache + CGI/FastCGI, on the site WordPress.org Forums:
    Hi philrp, Thanks for your contribution. My cPanel does not provide any means to activate…

    4 months ago

  • Created a topic, mysql_connect() is deprecated, on the site WordPress.org Forums:
    mysql_connect() is throwing warnings in debug mode. D…

    4 months ago

  • Posted a reply to Optimise Apache + CGI/FastCGI, on the site WordPress.org Forums:
    As already related above, there is a .user.ini file with the following content: auto_prepend_file =…

    4 months ago

  • Posted a reply to Optimise Apache + CGI/FastCGI, on the site WordPress.org Forums:
    If you mean export/import using the key obtained from the Export Wordfence Settings button at…

    4 months ago

  • Posted a reply to Optimise Apache + CGI/FastCGI, on the site WordPress.org Forums:
    I have used the Export Wordfence Setting several times, but didn't think it would export…

    4 months ago

  • Posted a reply to Optimise Apache + CGI/FastCGI, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Alaa, Message from hosting provider as follows: "After investigating, I've noticed WordFence should work…

    4 months ago

  • Posted a reply to Optimise Apache + CGI/FastCGI, on the site WordPress.org Forums:
    Have just contacted the hosting. They said should not be LiteSpeed, but coincidentally they are…

    4 months ago

  • Posted a reply to Optimise Apache + CGI/FastCGI, on the site WordPress.org Forums:
    I note that the Wordfence System Info for PHP 5.6.30 shows the Server API as…

    4 months ago

  • Created a topic, Optimise Apache + CGI/FastCGI, on the site WordPress.org Forums:
    I installed Wordfence on a new domain a few months ago…

    4 months ago

  • Posted a reply to Changelog, on the site WordPress.org Forums:
    On the first site updated, I had another notification this morning to update from the…

    4 months ago

  • Posted a reply to Changelog, on the site WordPress.org Forums:
    Hei Mikko, This morning, I updated the version that was still showing 3.5.7 to 3.5.7.1…

    4 months ago

  • Posted a reply to Changelog, on the site WordPress.org Forums:
    Understand the reason for the rush changes. My Dashboard now shows 3.5.7 installed. Checking the…

    4 months ago

  • Created a topic, Changelog, on the site WordPress.org Forums:
    Clicking: View version 3.5.7 details, shows Changelog…

    4 months ago

  • Posted a reply to modified strings in plug-in php files not detected, on the site WordPress.org Forums:
    Hi wfalaa, Thanks for your reply. I am satified that I understand the causes of…

    4 months ago

  • Posted a reply to modified strings in plug-in php files not detected, on the site WordPress.org Forums:
    Hi wfalaa, This issue is confusing. It is not critical, but I believe should be…

    4 months ago

  • Posted a reply to Only “S” link not working when using glossary_atoz shortcode, on the site WordPress.org Forums:
    Eureka! After I wrote the above I realised that I had been trying to fix…

    4 months ago

  • Posted a reply to Only “S” link not working when using glossary_atoz shortcode, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Clifford, Several years ago I coded a glossary for a web site and had…

    4 months ago

  • Posted a reply to modified strings in plug-in php files not detected, on the site WordPress.org Forums:
    Further to the above: Last Modified Footer version 1.2 by Hugh Johnson is in the…

    5 months ago

  • Posted a reply to Notice: Undefined variables, on the site WordPress.org Forums:
    Same problem. Apparently this plug-in is not supported.

    5 months ago

  • Created a topic, Anomalous plug-in update message, on the site WordPress.org Forums:
    The Plugin "Fast Secure Contact Form" needs …

    5 months ago

  • Posted a reply to problems with deactivation, on the site WordPress.org Forums:
    If you can access your site via FTP, go to the Plugins folder and rename…

    5 months ago

  • Posted a reply to modified strings in plug-in php files not detected, on the site WordPress.org Forums:
    Last Modified Footer still shows in the repository with Current Version 1.1.0 (svn) Any ideas…

    5 months ago

  • Posted a reply to cURL error 6: name lookup timed out, on the site WordPress.org Forums:
    Hi wfalaa, Yes, you are correct it appears in Diagnostics. I did not choose the…

    5 months ago

  • Posted a reply to ERROR: Sorry, you are not allowed to access this page., on the site WordPress.org Forums:
    Working well. Thank you David.

    5 months ago

  • Created a topic, cURL error 6: name lookup timed out, on the site WordPress.org Forums:
    I am getting the following message on the diagnostics …

    5 months ago

  • Posted a reply to ERROR: Sorry, you are not allowed to access this page., on the site WordPress.org Forums:
    Hello David, I have just updated to version 1. 5 and get the message Sorry,…

    5 months ago

  • Posted a reply to modified strings in plug-in php files not detected, on the site WordPress.org Forums:
    Hi wfalaa, Thanks for your response. The plug-in concerned is Last Modified Footer, Version 1.1.0,…

    6 months ago

  • Posted a reply to Issues with WP v4.6.1, on the site WordPress.org Forums:
    Same problem on WP 4.7, except that there is an additional message: Notice: Undefined index:…

    6 months ago

  • Posted a reply to Cannot activate Wordfence – site not loading with Wordfence installed., on the site WordPress.org Forums:
    After more unsuccessful testing with Appache and SQL timeout settings, I decided that it was…

    6 months ago

  • Posted a reply to Wordfence 6.1.4 won't activate on localhost, on the site WordPress.org Forums:
    Same for me on WAMP add to bottom of httpd.conf file: <IfModule mpm_winnt_module> ThreadStackSize 8388608…

    6 months ago

  • Posted a reply to Cannot activate Wordfence – site not loading with Wordfence installed., on the site WordPress.org Forums:
    After further checking, I found many entries in mysql.log: [Note] Aborted connection 'n' to db:…

    6 months ago

  • Created a topic, modified strings in plug-in php files not detected, on the site WordPress.org Forums:
    I have an issue on a development site where Wordfence …

    6 months ago

  • Posted a reply to Cannot activate Wordfence – site not loading with Wordfence installed., on the site WordPress.org Forums:
    Hi wfasa, Thanks for your suggestion. I had seen two errors caused by a plug-in…

    6 months ago

  • Posted a reply to Cannot activate Wordfence – site not loading with Wordfence installed., on the site WordPress.org Forums:
    I note that the above notices are related to the Wordfence Assistant and do not…

    6 months ago

Plugins