WordPress.org

Profiles

Profile picture of
  • Member Since: March 9th, 2007
  • @mto on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Option to deactivate plugin in homepage? Only work in posts?", on the site WordPress Support Forums:
    I tried applying "nogap" to the homepage. Problem is, images still tend to not load…

    4 days ago

  • Created a topic, Option to deactivate plugin in homepage? Only work in posts?, on the site WordPress Support Forums

    4 days ago

  • Posted a reply to "Permalink structure + redirection", on the site WordPress Support Forums:
    Anyone? How can I make it redirect: /%post_id%/ to: /%post_id%/%postname%/ Just as it always did…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Permalink structure + redirection", on the site WordPress Support Forums:
    gunnerman1, your issue is completely different. Just setup your permalink as "/blog/%postname%/" and you're done,…

    3 months ago

  • Created a topic, Permalink structure + redirection, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Huge error_log caused by sitemap MySQL? WPSEO_Sitemap_Cache_Data, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Errors on Search Console Report", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks taniav, your last post is gold.

    6 months ago

  • Created a topic, [deleted], on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Why not external javascript?, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Not working with Yoast SEO", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Joost, great to hear.

    6 months ago

  • Posted a reply to "Not working with Yoast SEO", on the site WordPress Support Forums:
    I discovered it has to do with "Redirect ugly URL's to clean permalinks", if activated,…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Adsense Support", on the site WordPress Support Forums:
    No, it seems no plugin processes though it. At least, my adsense does not show…

    6 months ago

  • Created a topic, URL exclusion on ugly URLS cleaning is not working., on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Not working with Yoast SEO, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Lost administrator options after 4.4 update", on the site WordPress Support Forums:
    Any more info I can provide that might help know what's going on?

    9 months ago

  • Posted a reply to "Lost administrator options after 4.4 update", on the site WordPress Support Forums:
    My admin sidepanel menu shows all installed plugins available to admin, but none of the…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Lost administrator options after 4.4 update", on the site WordPress Support Forums:
    Anybody? Apparently, rescuing history url's, I can load the options pages, it's just that they…

    9 months ago

  • Created a topic, Lost administrator options after 4.4 update, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Error activating", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the quick update. Really like it.

    1 year ago

  • Created a topic, Error activating, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "CloudFlare", on the site WordPress Support Forums:
    Read this just in time, will wait another weak before trying another alternative, as after…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Not working right", on the site WordPress Support Forums:
    After migration, 100% of my posts were gone. Thankfully, after going back to Quick Cache…

    1 year ago

  • Created a topic, Suggestion:, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Cloudflare", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the advise.

    2 years ago

  • Created a topic, Cloudflare, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, No admin permissions, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "wp_options table crashed", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the reply, it's very useful. I will try to import the backed up…

    2 years ago

  • Created a topic, wp_options table crashed, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Hide Ads not working for sidebar widget", on the site WordPress Support Forums:
    Read carefully: there is an optional code for what you want. Use <!--OffWidget--> That should…

    3 years ago

  • Posted a reply to "WARNING! --OffWidget-- is not working in header widgets", on the site WordPress Support Forums:
    <!--NoAds--> <!--OffWidget--> does not prevent widget from being displayed if the widget is called from…

    3 years ago

  • Created a topic, WARNING! --OffWidget-- is not working in header widgets, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, [Feature request] Featured post image in post list, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Works great!, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Mods lost abilities to edit users comments since 5.0.13.0", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you! Sorry for the delay in replying. Your fix solved the problem! Thanks! Great…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Mods lost abilities to edit users comments since 5.0.13.0", on the site WordPress Support Forums:
    Role Manager http://www.im-web-gefunden.de/wordpress-plugins/role-manager/ Thanks for any help!

    4 years ago

  • Created a topic, Mods lost abilities to edit users comments since 5.0.13.0, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Searching for ad plugin, specific to posts, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "WPTouch Cannot see settings", on the site WordPress Support Forums:
    Same here. I installed WPTouch, it's working... but I cant get into the admin panel,…

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Simple Facebook Connect] How to change locale=en_US to other", on the site WordPress Support Forums:
    Answering myself: It shows in correct language depending on browsers, so it seems to be…

    6 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Simple Facebook Connect] How to change locale=en_US to other, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "Allow admin/authors to comment closed posts", on the site WordPress Support Forums:
    Not with posts that "close after x days". You'd have remove the option of closing…

    7 years ago

  • Created a topic, Allow admin/authors to comment closed posts, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

  • Posted a reply to "Gravatars always showing, no matter what option I choose", on the site WordPress Support Forums:
    Solved by changing the above code to this: <?php echo get_avatar($comment, 48 ); ?> Thanks…

    7 years ago

  • Posted a reply to "Gravatars always showing, no matter what option I choose", on the site WordPress Support Forums:
    Tried it. Deactivated all plugins, deleted cache (wp & self) and nothing... it was still…

    7 years ago

  • Posted a reply to "Gravatars always showing, no matter what option I choose", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, I do that, as well as using multiple browsers/sessions. And deleting wp cache after…

    7 years ago

  • Created a topic, Gravatars always showing, no matter what option I choose, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

  • Posted a reply to "Simple Tags can't work with WordPress 2.9 RC", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks!

    7 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Super Cache] Missing comments (often in blank)", on the site WordPress Support Forums:
    Never found the real reason this was happening. After lots of testing, enabling/disabling plugins I…

    7 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WP Super Cache] Missing comments (often in blank), on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

  • Posted a reply to "Feed XML error", on the site WordPress Support Forums:
    Just as an update, I've been doing lots of testing trying to find the cause.…

    7 years ago