WordPress.org

Profiles

LordLiverpool

  • Member Since: June 27th, 2012
  • @lordliverpool on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Change ‘Shipping’ to ‘Delivery’, on the site WordPress.org Forums:
    @dougaitken Sorry to re-open someone else's thread but I have the exact same issue. How…

    23 hours ago

  • Posted a reply to All images link to a page instead of the light-box, on the site WordPress.org Forums:
    Done! https://wordpress.org/support/topic/excellent-plugin-excellent-support-77/ Thanks :-)

    2 days ago

  • Created a topic, Excellent Plugin, Excellent Support, on the site WordPress.org Forums:
    5 star plugin 5 star support Thanks!!!

    2 days ago

  • Posted a reply to All images link to a page instead of the light-box, on the site WordPress.org Forums:
    Hello @photogallerysupport Sorry for my slow reply. Those instructions worked perfectly. Thanks very much.

    3 days ago

  • Created a topic, Great Plugin, on the site WordPress.org Forums:
    This the best maintenance/coming soon plugin for WordP…

    1 week ago

  • Created a topic, Great Support, on the site WordPress.org Forums:
    Pretty looking theme. The guys at RaRa gave me really…

    3 weeks ago

  • Created a topic, All images link to a page instead of the light-box, on the site WordPress.org Forums:
    Hello When someone clicks on any image in my gallery …

    3 weeks ago

  • Created a topic, Great Plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Nice plugin, easy to understand, easy to configure, th…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to (Free) Shipping text not appearing., on the site WordPress.org Forums:
    Hello JEM I'd really love some help with this please, as "standard" looks nasty in…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to recommended features failed to activate. Api404error, on the site WordPress.org Forums:
    OK thanks for your help Richard. Best Regards

    3 weeks ago

  • Posted a reply to recommended features failed to activate. Api404error, on the site WordPress.org Forums:
    @richardmlt Switching on Pretty Permalinks seems to have resolved the issue: I can now activate…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to recommended features failed to activate. Api404error, on the site WordPress.org Forums:
    @lamdayap Thanks very much for replying, its appreciated. OK so I deactivated, deleted and reinstalled…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to recommended features failed to activate. Api404error, on the site WordPress.org Forums:
    @richardmtl Thanks for the detailed response. Yes there was one error, looks like Jumpstart is…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to recommended features failed to activate. Api404error, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @richardmlt Thanks for replying so quickly. If I go to Jetpack > Settings I…

    4 weeks ago

  • Created a topic, recommended features failed to activate. Api404error, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Jetpack. Fresh Installation of WordPress (4.9…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to (Free) Shipping text not appearing., on the site WordPress.org Forums:
    Are you supporting this plugin? Best Regards

    4 weeks ago

  • Created a topic, (Free) Shipping text not appearing., on the site WordPress.org Forums:
    Hello I installed your plugin, but it doesn't behave …

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Checkout Custom Field – 2 Bugs?, on the site WordPress.org Forums:
    @algoritmika My turn to apologise, sorry for my slow response, the weekend got in the…

    4 weeks ago

  • Created a topic, Flaky Plugin, Poor Support, on the site WordPress.org Forums:
    Avoid, this plugin is flaky and support is poor.

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Please enter an address to continue., on the site WordPress.org Forums:
    @themehigh Thanks for the comprehensive response, it's greatly appreciated. I will follow your advice. Thank…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Checkout Custom Field – 2 Bugs?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Booster Are you able/willing to fix this, yes/no? I'd appreciate an answer, so I…

    1 month ago

  • Posted a reply to Checkout Custom Field – 2 Bugs?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Booster Any luck with this one? Best Regards

    1 month ago

  • Created a topic, Checkout Custom Field – 2 Bugs?, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Booster I have two possible issues with your Ch…

    1 month ago

  • Posted a reply to Checkout Country Field, on the site WordPress.org Forums:
    @algoritmika Thanks for replying, my apologies I managed to get it working just fine. My…

    1 month ago

  • Posted a reply to Please enter an address to continue., on the site WordPress.org Forums:
    If the solution to the problem is to hide state and country with CSS. #billing_country_field…

    1 month ago

  • Posted a reply to Checkout Country Field, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Booster Are you supporting this plugin?

    1 month ago

  • Created a topic, No Support, on the site WordPress.org Forums:
    Unsupported, Doesn't Work, Avoid.

    1 month ago

  • Created a topic, Checkout Country Field, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Booster Installed your plugin (ver 3.2.1). Act…

    1 month ago

  • Posted a reply to Warning: Illegal string offset ‘date_format’, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Are you supporting this plugin? Thanks

    1 month ago

  • Created a topic, No Support, on the site WordPress.org Forums:
    I think this plugin has been abandoned, the developer …

    1 month ago

  • Posted a reply to Please enter an address to continue., on the site WordPress.org Forums:
    @themehigh Thanks for the fast reply. Thanks also for the link to your other support…

    1 month ago

  • Posted a reply to Please enter an address to continue., on the site WordPress.org Forums:
    Where's the answer to this thread?

    1 month ago

  • Posted a reply to Upgrade Problems, on the site WordPress.org Forums:
    @NicoAmarilla Is this plugin no longer supported? Best Regards.

    1 month ago

  • Created a topic, Warning: Illegal string offset ‘date_format’, on the site WordPress.org Forums:
    Hello I just installed ad activated your plugin. But …

    1 month ago

  • Posted a reply to Upgrade Problems, on the site WordPress.org Forums:
    @NicoAmarilla Could you take a look at this support thread for me please? Best Regards.

    1 month ago

  • Created a topic, Upgrade Problems, on the site WordPress.org Forums:
    Hello I recently started upgrading my friend's WordP…

    1 month ago

  • Posted a reply to Update to 3.0.5 Failing on Permissions, on the site WordPress.org Forums:
    3 months since I first posted and still no reply from WooCommerce https://snag.gy/m6Gh9J.jpg

    4 months ago

  • Posted a reply to Problem with Cookies?, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry for the slow reply. It's fixed now. I don't know how. Thanks for replying.…

    4 months ago

  • Posted a reply to Update to 3.0.5 Failing on Permissions, on the site WordPress.org Forums:
    I've tried deactivating all plugins. I've tried installing the default theme - Twenty Seventeen. I've…

    6 months ago

  • Created a topic, How to turn off “Please Choose Product Options…”, on the site WordPress.org Forums:
    How do I stop this text from showing up on a product p…

    6 months ago

  • Posted a reply to Update to 3.0.5 Failing on Permissions, on the site WordPress.org Forums:
    Any help from WooCommerce would be appreciated.

    6 months ago

  • Posted a reply to Update to 3.0.5 Failing on Permissions, on the site WordPress.org Forums:
    Anyone know why this is happening? Thanks.

    6 months ago

  • Posted a reply to Update to 3.0.5 Failing on Permissions, on the site WordPress.org Forums:
    Hello WooCommerce I still can't update to 3.0.5 Any ideas? Thanks

    7 months ago

  • Created a topic, CSF LFD says WordFence is a Suspicious Process, on the site WordPress.org Forums:
    Hello WordFence A week ago I installed CSF on my VPS …

    7 months ago

  • Created a topic, Update to 3.0.5 Failing on Permissions, on the site WordPress.org Forums:
    Hello WooCommerce I have WooCommerce 3.0.4 installed …

    7 months ago

  • Posted a reply to Cached Fonts causing HTTPS insecurity, on the site WordPress.org Forums:
    @sunny454 I already have SSL certificates installed. One per domain on my server. Sorry I…

    7 months ago

  • Posted a reply to PHP Extensions, on the site WordPress.org Forums:
    @sunny454 I've spoken to the people over at cPanel. https://forums.cpanel.net/threads/php-extensions-missing.600263/ And they're telling me I…

    7 months ago

  • Posted a reply to Cached Fonts causing HTTPS insecurity, on the site WordPress.org Forums:
    I looked inside the cached CSS file and I could see the fonts: But the…

    7 months ago

  • Posted a reply to Dot_Overlay.png, on the site WordPress.org Forums:
    I think I've narrowed it down to this file: full-screen-page-background-image-slideshow/inc/styles.php I hardcode https into the…

    7 months ago

  • Posted a reply to Dot_Overlay.png, on the site WordPress.org Forums:
    Uninstalling and Reinstalling your plugin made no difference. dot_overlay.png is still served from a HTTP…

    7 months ago

Plugins