WordPress.org

Profiles

Kilmanagh

Profile picture of Kilmanagh
  • Member Since: November 17th, 2012
  • @kilmanagh on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Possible Exploit?, on the site WordPress.org Forums:
    I been getting hammered with the following from places…

    1 month ago

  • Created a topic, Thanks for the fix., on the site WordPress.org Forums:
    Just a comment, thank you for the fix on V 0.5, the pr…

    2 months ago

  • Posted a reply to Error Log on 3.0, on the site WordPress.org Forums:
    I had to roll back all my sites to 1.3.24. Reason: Mod Security Pattern match…

    3 months ago

  • Posted a reply to Error Log on 3.0, on the site WordPress.org Forums:
    It works on some sites. However, some sites it is blocked in Mod Security: GET…

    3 months ago

  • Posted a reply to Can’t Configure Settings in 3.0.2, on the site WordPress.org Forums:
    It is being blocked in mod Security: GET /wp-admin/admin-ajax.php?action=cloudflare_proxy&proxyURL=https%3A%2F%2Fapi.cloudflare.com%2Fclient%2Fv4%2Fzones

    3 months ago

  • Posted a reply to Error Log on 3.0, on the site WordPress.org Forums:
    Update*************** I got it to work on one website which is much smaller. It works…

    3 months ago

  • Posted a reply to Error Log on 3.0, on the site WordPress.org Forums:
    get_include_path() = .;/path/to/php/pear This is the standard Easy Apache 4 (MultiPHP) path on WHM/Cpanel. I…

    3 months ago

  • Posted a reply to Error Log on 3.0, on the site WordPress.org Forums:
    It works on a fresh install on WAMP that is not connected to CloudFlare. After…

    3 months ago

  • Posted a reply to Error Log on 3.0, on the site WordPress.org Forums:
    You CloudFlare folks to realize your pulled in your entire source code into the repo?…

    3 months ago

  • Posted a reply to Update crashes site, on the site WordPress.org Forums:
    It errors out on all PHP versions :) I'm running PHP 7. Its called programmer…

    3 months ago

  • Posted a reply to Update disabled post edit and add. Blank white page displays instead,, on the site WordPress.org Forums:
    Please look at the error log I posted. It does not have anything to do…

    3 months ago

  • Posted a reply to New version (3.0.0) crashed backend, on the site WordPress.org Forums:
    1) No SSL is not enabled 2) Yes but SSL is not active. Strictly HTTP.

    3 months ago

  • Created a topic, Error Log on 4.0, on the site WordPress.org Forums:
    Here is your error log: On Activation: 15-Sep-2016 22…

    3 months ago

  • Posted a reply to New version (3.0.0) crashed backend, on the site WordPress.org Forums:
    You all realize that your plugin went from 14K compressed to over 4 meg? That's…

    3 months ago

  • Posted a reply to New version (3.0.0) crashed backend, on the site WordPress.org Forums:
    OMG something is wrong with this update. It took all my websites down on update!

    3 months ago

  • Posted a reply to Frustrations with upgrading, on the site WordPress Support Forums:
    Stumbled upon http://hasinhayder.github.io/cmb2-metabox-generator/. Thumbs up on that tool! It is now textarea_code...

    3 months ago

  • Posted a reply to Frustrations with upgrading, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the tip Justin! That is a good feature. I just have to figure…

    3 months ago

  • Posted a reply to Frustrations with upgrading, on the site WordPress Support Forums:
    Oh wait. One thing that does now work. Using <iframe width="100%" height="120" src="https://www.mixcloud.com/widget/iframe/?feed=https%3A%2F%2Fwww.mixcloud.com%2Fshekinah_temple%2Flast-days%2F&hide_cover=1&light=1" frameborder="0"></iframe> does…

    3 months ago

  • Posted a reply to Frustrations with upgrading, on the site WordPress Support Forums:
    Got it! the key was "object_types". The problems that everyone had with the original metabox…

    3 months ago

  • Posted a reply to Frustrations with upgrading, on the site WordPress Support Forums:
    Michael, thank you! I will look what you have done as soon as I can.…

    3 months ago

  • Posted a reply to Location of MP3 Issue, on the site WordPress Support Forums:
    It is the meta-box. I am trying to update it to CMB2 myself, however running…

    3 months ago

  • Posted a reply to Frustrations with upgrading, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, thank you for the reply. This is the original: http://pastebin.com/B1vgzTxe The metabox starts at…

    3 months ago

  • Posted a reply to Plugin Breaks Most Custom Post Plugins, on the site WordPress Support Forums:
    I am going to resolve this. Apparently one of the plugins mentioned had issues with…

    3 months ago

  • Created a topic, Frustrations with upgrading, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Sending Multiple Emails (again), on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to Customizing Sermon Layout, on the site WordPress Support Forums:
    In options, choose "Use the templates in the views". You can modify the templates any…

    4 months ago

  • Posted a reply to Location of MP3 Not Saving, on the site WordPress Support Forums:
    When you upload a file, before you close it, choose the file you want to…

    4 months ago

  • Posted a reply to Help! Sermons Not Playing or Downloading, on the site WordPress Support Forums:
    I cannot get the "Audio" field to display either. It doesn't flag "true" if the…

    4 months ago

  • Posted a reply to Sermons Page Title, on the site WordPress Support Forums:
    I don't represent the authors but, Real Church has a built in Sermon CTP. Although…

    4 months ago

  • Posted a reply to Sermon Series Image not working, on the site WordPress Support Forums:
    I have been using this plugin for a number of years. I never noticed a…

    4 months ago

  • Posted a reply to Permalinks/SEO broken, PHP 7?, on the site WordPress Support Forums:
    Actually, there is PHP 7 issues, but probably nothing to do with this issue. I…

    4 months ago

  • Posted a reply to Missing argument 2 for Jetpack_Protect_Module, on the site WordPress Support Forums:
    Running ITheme Security and WordFence. UPME login on the one site. I would like to…

    4 months ago

  • Posted a reply to PHP7 compatibility, on the site WordPress Support Forums:
    @amiga500 thank you for the link, it is awesome that someone is doing this!

    4 months ago

  • Posted a reply to PHP7 compatibility, on the site WordPress Support Forums:
    PHP 7 is actually throwing 66 other Errors using the code in the interpreter. Some…

    4 months ago

  • Created a topic, Missing argument 2 for Jetpack_Protect_Module, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to Permalinks/SEO broken, PHP 7?, on the site WordPress Support Forums:
    After further review, it seems that the update to Yoast SEO is causing the same…

    4 months ago

  • Created a topic, Plugin Breaks Most Custom Post Plugins, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Permalinks/SEO broken, PHP 7?, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to Page not found on images in /uploads/wysija/dividers/, on the site WordPress Support Forums:
    I tried that solution and it did not work. I opened up the wp_wysija_email table…

    4 months ago

  • Created a topic, [wysija_page] Not working, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to wpforchurch.com domain is expired., on the site WordPress Support Forums:
    Updated Date: 04-jun-2016 Creation Date: 30-may-2011 Expiration Date: 30-may-2017 Seems like you just need to…

    6 months ago

  • Created a topic, wpforchurch.com domain is expired., on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Wangguard Down, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, jquery - Broken Dependencies, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Page not found on images in /uploads/wysija/dividers/, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, I do have CloudFlare, I do not know if I had that option on…

    1 year ago

  • Created a topic, Page not found on images in /uploads/wysija/dividers/, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Best Solution to control Spam and Attackers, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Defaulting to youtube, on the site WordPress Support Forums:
    Why is this resolved? I am getting the same thing as well when using the…

    1 year ago

  • Posted a reply to Retrieving all taxonomies/metatags, on the site WordPress Support Forums:
    I may be using the wrong terminology. Lets say a third party has made a…

    1 year ago

  • Created a topic, Retrieving all taxonomies/metatags, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago