WordPress.org

Profiles

KaiserSoze13

Profile picture of KaiserSoze13
  • Member Since: February 5th, 2013
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Other languages support", on the site WordPress Support Forums:
    Nope

    2 days ago

  • Created a topic, "Name field" is blank, whenever I edit a "name", on the site WordPress Support Forums

    2 days ago

  • Posted a reply to "Other languages support", on the site WordPress Support Forums:
    Unfortunately not.

    2 days ago

  • Created a topic, Other languages support, on the site WordPress Support Forums

    3 days ago

  • Posted a reply to "individual url for each name entry?", on the site WordPress Support Forums:
    Links would be awesome in future. Keep up the good work.

    3 days ago

  • Created a topic, THe index is not good enough, on the site WordPress Support Forums

    3 days ago

  • Created a topic, Awesome, on the site WordPress Support Forums

    1 week ago

  • Created a topic, Cannot add images to gallery, on the site WordPress Support Forums

    1 week ago

  • Posted a reply to "Facebook and G+ cannot fetch/scrape my Featured Image", on the site WordPress Support Forums:
    It is fine now, but I did nothing. Every tiem I post a new post…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Facebook and G+ cannot fetch/scrape my Featured Image", on the site WordPress Support Forums:
    Bump. I double checked the plugins. None of them seems to be causing this.

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Facebook and G+ cannot fetch/scrape my Featured Image", on the site WordPress Support Forums:
    This one, from today is still bugged: http://goo.gl/iGGFnZ

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Facebook and G+ cannot fetch/scrape my Featured Image", on the site WordPress Support Forums:
    I troubleshooted all the plugins. They have nothing to do with the problem.

    2 weeks ago

  • Created a topic, Facebook and G+ cannot fetch/scrape my Featured Image, on the site WordPress Support Forums

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Fatal Error: Allowed memory size...wp-includes/functions.php on line 377", on the site WordPress Support Forums:
    Added it and I will observe it. Thank you! Any idea, if it is possible…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Fatal Error: Allowed memory size...wp-includes/functions.php on line 377", on the site WordPress Support Forums:
    It turned out that php.ini has to be uploaded in the public_html, not /wp-admin. It…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Fatal Error: Allowed memory size...wp-includes/functions.php on line 377", on the site WordPress Support Forums:
    I see. Memory is set to 64M. I tried adding define( 'WP_MEMORY_LIMIT', '128M' ); to…

    3 weeks ago

  • Created a topic, Fatal Error: Allowed memory size...wp-includes/functions.php on line 377, on the site WordPress Support Forums

    3 weeks ago

  • Created a topic, Decent, but there is no spacing between paragraphs, on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Created a topic, Installed, but can't see the plugin's functions, on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Created a topic, Glossary Page is lacking, on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Created a topic, Decent, but terms list is badly designed, on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Created a topic, Random Term Widget maximum size/height, on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Created a topic, Works Great, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Created a topic, Broken image links (thumbs), on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Works just fine., on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Works great, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Twitter auto-post plugin, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Loving it, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, [Yoast] Sitemap not found 404 Error, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Technorati rejects my RSS feed", on the site WordPress Support Forums:
    The Feed validator says my feed is ok, I think. http://validator.w3.org/feed/check.cgi?url=http%3A%2F%2Fscifi-real.com%2Ffeed%2F I don't understand a…

    2 years ago

  • Created a topic, Technorati rejects my RSS feed, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Where are those "sitemap.xml" and "sitemap.xml.gz" placed?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Media library thumbnails keep disappearing randomly", on the site WordPress Support Forums:
    I will try it. Should there be any connection with Yoast and do these two…

    2 years ago

  • Created a topic, Use it together with Yoast plugin?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Media library thumbnails keep disappearing randomly", on the site WordPress Support Forums:
    Hi again. I will keep my confidence in the webserver. I think I found the…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Media library thumbnails keep disappearing randomly", on the site WordPress Support Forums:
    So it is the Apache itself? I wish there was a way to track exqctly…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Media library thumbnails keep disappearing randomly", on the site WordPress Support Forums:
    Are you sure, esmi? A lot of websites are hosted on this webserver and they…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Media library thumbnails keep disappearing randomly", on the site WordPress Support Forums:
    That's what was given to me. I think this is all. Today the issue repeated.…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Media library thumbnails keep disappearing randomly", on the site WordPress Support Forums:
    ***.***.***.**** - - [12/Feb/2013:11:57:20 +0200] "GET /wp-includes/js/thickbox/loadingAnimation.gif HTTP/1.1" 304 190 "http://scifi-real.com/wp-admin/index.php" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1;…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Media library thumbnails keep disappearing randomly", on the site WordPress Support Forums:
    ***.***.***.**** - - [12/Feb/2013:11:56:43 +0200] "GET /favicon.ico HTTP/1.1" 200 240 "-" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1;…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Media library thumbnails keep disappearing randomly", on the site WordPress Support Forums:
    ***.***.***.**** - - [12/Feb/2013:11:55:05 +0200] "GET /wp-content/themes/gadgetry-parent/framework/extensions/newsletter/static/js/newsletter.js?ver=1.0 HTTP/1.1" 304 212 "http://scifi-real.com/wp-admin/index.php" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1;…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Media library thumbnails keep disappearing randomly", on the site WordPress Support Forums:
    ***.***.***.**** - - [12/Feb/2013:11:53:39 +0200] "GET /wp-admin/index.php HTTP/1.1" 200 76050 "http://scifi-real.com/wp-admin/index.php" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1;…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Media library thumbnails keep disappearing randomly", on the site WordPress Support Forums:
    ***.***.***.3 - - [12/Feb/2013:11:15:01 +0200] "GET /wp-content/themes/gadgetry-parent/images/icons/icons_sprite.png HTTP/1.1" 200 2029 "http://scifi-real.com/wp-content/themes/gadgetry-parent/style.css" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1;…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Media library thumbnails keep disappearing randomly", on the site WordPress Support Forums:
    access.log ***.***.***.3 - - [12/Feb/2013:11:14:58 +0200] "GET / HTTP/1.1" 200 29287 "-" "Mozilla/5.0 (Windows NT…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Media library thumbnails keep disappearing randomly", on the site WordPress Support Forums:
    For some reason, I can not post in my old thread. http://wordpress.org/support/topic/media-library-thumbnails-keep-disappearing-randomly?replies=7 Still, I pinpointed…

    2 years ago

  • Created a topic, Media library disappears from the 'add media' after publishing new post, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Media library thumbnails keep disappearing randomly", on the site WordPress Support Forums:
    I will get a word tomorrow, if what kind of logs I can check. I…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Media library thumbnails keep disappearing randomly", on the site WordPress Support Forums:
    Re-uploading WordPress core files will not reset WordPress in any way whatsoever. Try checking your…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Media library thumbnails keep disappearing randomly", on the site WordPress Support Forums:
    Yep. All three of them. I reset them by FTP. I juts reset the entire…

    2 years ago

  • Created a topic, Media library thumbnails keep disappearing randomly, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • WordPress SEO by Yoast

  • Bulglish Permalinks

    User rating

  • Google AdSense by BestWebSoft

  • Hupso Share Buttons for Twitter, Facebook & Google+

    User rating

  • WP Glossary

  • WPide

    User rating

  • Quick Adsense