WordPress.org

Profiles

K1t

Profile picture of K1t
  • Member Since: June 18th, 2012
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Sending preview error", on the site WordPress Support Forums:
    Update: I have figured out this was caused by a conflict with iThemes Security plugin…

    2 weeks ago

  • Created a topic, Sending preview error, on the site WordPress Support Forums

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Deleted plugin, still seeing relative urls for media", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having same issue. Did you find a way to fix this?

    3 months ago

  • Created a topic, Post thumbnail missing, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "WordPress login isn't redirecting properly", on the site WordPress Support Forums:
    You need to change the ownership of the files. My developer did this for me,…

    10 months ago

  • Created a topic, How to pull out first image from gallery?, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "WordPress login isn't redirecting properly", on the site WordPress Support Forums:
    Resolved :-)

    1 year ago

  • Posted a reply to "WordPress login isn't redirecting properly", on the site WordPress Support Forums:
    I managed to get this resolved finally! It was all to do with the Owner/Group…

    1 year ago

  • Posted a reply to "WordPress login isn't redirecting properly", on the site WordPress Support Forums:
    Yes the site had Password Protected plugin installed - this has been deleted via FTP…

    1 year ago

  • Posted a reply to "WordPress login isn't redirecting properly", on the site WordPress Support Forums:
    Hi thanks michalzuber...I tried your .htaccess code but it returned a 500 internal server error.…

    1 year ago

  • Posted a reply to "WordPress login isn't redirecting properly", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the tips! Deactivating plugins does not help (I did this through the database)…

    1 year ago

  • Posted a reply to "WordPress login isn't redirecting properly", on the site WordPress Support Forums:
    I have tried using: http://www.employment-law.co.nz/wp-admin/ and http://www.employment-law.co.nz/wp-login.php. I do not have redirect_to= in the URL.

    1 year ago

  • Posted a reply to "WordPress login isn't redirecting properly", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the tip. I followed your screen cast and can see that wp-login.php goes…

    1 year ago

  • Posted a reply to "WordPress login isn't redirecting properly", on the site WordPress Support Forums:
    Yes the error given is "The web page at http://www.employment-law.co.nz/wp-admin/ has resulted in too many…

    1 year ago

  • Created a topic, WordPress login isn't redirecting properly, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Import users with multiple roles", on the site WordPress Support Forums:
    Perfect, thanks for posting fried_eggz! Exactly what I needed :-)

    1 year ago

  • Posted a reply to "in_category conditional statement", on the site WordPress Support Forums:
    So it has to go within the loop? I get a very broken layout when…

    1 year ago

  • Created a topic, in_category conditional statement, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Gallery first image ignoring manual order, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Custom post types and wp_get_archives", on the site WordPress Support Forums:
    In case anyone else is looking for this solution, here is what I've ended up…

    2 years ago

  • Created a topic, Custom post types and wp_get_archives, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Great plugin addition, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Such an awesome plugin!, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Nextgen columns", on the site WordPress Support Forums:
    I'm not sure if you still have this problem or not....but I also ran into…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Issue with fly out menu", on the site WordPress Support Forums:
    It is not new behaviour as far as I know. Please do let me know…

    3 years ago

  • Created a topic, Issue with fly out menu, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "child_of not working", on the site WordPress Support Forums:
    Oh my goodness, you are right! How embarrassing, I messed up my page IDs.... very…

    3 years ago

  • Posted a reply to "child_of not working", on the site WordPress Support Forums:
    I have been playing with this in my single post sidebar: <?php wp_list_pages('child_of=66&title_li='); ?> But…

    3 years ago

  • Created a topic, child_of not working, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Displaying parent page & child items on single post, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago