WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

Jeffsne

Profile picture of Jeffsne
  • Member Since: September 5th, 2012
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Visual Editor Locked with Gray Transparent Overlay", on the site WordPress Support Forums:
    Hi CrocusRick, no change yet. Are you seeing the same issue with the latest version…

    2 weeks ago

  • Created a topic, Very Helpful, on the site WordPress Support Forums

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "jquery error on slider", on the site WordPress Support Forums:
    forgot the website: http://infinitymedrx.com

    3 weeks ago

  • Created a topic, jquery error on slider, on the site WordPress Support Forums

    3 weeks ago

  • Created a topic, Accordian & Spoilers Not Opening, on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Created a topic, Great Theme and even BETTER SUPPORT!, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "Visual Editor Locked with Gray Transparent Overlay", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks kmessinger and lorro. I first changed the theme to 2014 and the problem disappeared,…

    3 months ago

  • Created a topic, Visual Editor Locked with Gray Transparent Overlay, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, All-in-one-Reliability, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Sound Plays, but No Animation Shows", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Timm, I removed the code out of the template completely. I'm using the shortcode…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Sound Plays, but No Animation Shows", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Timm, thanks very much for trying. I reset the theme, and it now seems…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Sound Plays, but No Animation Shows", on the site WordPress Support Forums:
    Just an fyi -- I have gone through all the steps on the FAQ, deactivating…

    11 months ago

  • Created a topic, Sound Plays, but No Animation Shows, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Sound Plays, but No Animation Shows, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Animation starts, but stops after first frame", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks very much for the quick response and suggestion. I'll take a look and let…

    1 year ago

  • Created a topic, Animation starts, but stops after first frame, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Works GREAT!, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago