WordPress.org

Profiles

HollyJahangiri

Profile picture of HollyJahangiri
  • Member Since: June 1st, 2009
  • @hollyjahangiri on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to "how to disable the Inline Linking tool from WP 4.5 ?", on the site WordPress Support Forums:
    @Marius, I've done the troubleshooting steps. As for rude, deleting my initial posts was rude.…

    1 day ago

  • Posted a reply to "how to disable the Inline Linking tool from WP 4.5 ?", on the site WordPress Support Forums:
    And again, I'm not using that plug-in and nothing has "sorted it" for me. Some…

    2 days ago

  • Created a topic, How to LIMIT shortcode to ONE post?, on the site WordPress Support Forums

    3 days ago

  • Posted a reply to "Petition to remove the Inline Linking tool from WP 4.5", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, on the latest post, the inline box DOES go away. (No idea if that's…

    1 week ago

  • Posted a reply to "Plugin could not be activated because it triggered a fatal error", on the site WordPress Support Forums:
    The site's running 5.4. Any updates? Still get the following error on attempting to activate.…

    1 week ago

  • Posted a reply to "Petition to remove the Inline Linking tool from WP 4.5", on the site WordPress Support Forums:
    I'm using Windows 10, Chrome, and I'm not disabling my antivirus. I shouldn't have to,…

    1 week ago

  • Posted a reply to "Petition to remove the Inline Linking tool from WP 4.5", on the site WordPress Support Forums:
    I'm not using that plugin, never heard of it. Still having issues. I'm getting around…

    1 week ago

  • Posted a reply to "Petition to remove the Inline Linking tool from WP 4.5", on the site WordPress Support Forums:
    I hadn't seen that, AUMW-Jay, but this release doesn't seem as stable as the previous…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "How to add Twitter handle to share text??", on the site WordPress Support Forums:
    That wasn't actually the only thing I had to do, and now I don't remember…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Petition to remove the Inline Linking tool from WP 4.5", on the site WordPress Support Forums:
    More info (if any developers are reading this thread): The inline link dialog will not…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Petition to remove the Inline Linking tool from WP 4.5", on the site WordPress Support Forums:
    malkah, do let us know if you get any resolution here. My posts keep getting…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Petition to remove the Inline Linking tool from WP 4.5", on the site WordPress Support Forums:
    Let me just add that this was the only NEW feature described that mildly interested…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Petition to remove the Inline Linking tool from WP 4.5", on the site WordPress Support Forums:
    There shouldn't be any hostility over this; either the buggy inline linking feature should be…

    3 weeks ago

  • Created a topic, How to add Twitter handle to share text??, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "3rd party posting to WP", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry, no. I'm pretty sure that would be a violation of their TOS. It's not…

    2 months ago

  • Posted a reply to "3rd party posting to WP", on the site WordPress Support Forums:
    Martin, I have what may be a very similar question: I have an IFTTT recipe…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Fatal error", on the site WordPress Support Forums:
    Well, that's really weird since the server's been running 5.4 since 2014. (I'm on Hostgator,…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Fatal error", on the site WordPress Support Forums:
    Here's the error: Plugin could not be activated because it triggered a fatal error. Parse…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Fatal error", on the site WordPress Support Forums:
    It has supposedly been at 5.4 since April 2014.

    3 months ago

  • Posted a reply to "Plugin could not be activated because it triggered a fatal error", on the site WordPress Support Forums:
    Checking with my web host, now. I would assume they're running 5.4, but never assume…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Fatal error", on the site WordPress Support Forums:
    Nope. I'll go look. I looked, once - back when I first installed this plug-in.…

    3 months ago

  • Created a topic, Fatal error, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "WP Super Cache make script not working", on the site WordPress Support Forums:
    I take it back - I think it IS working. I had asked a friend…

    4 months ago

  • Posted a reply to "WP Super Cache make script not working", on the site WordPress Support Forums:
    Same here - I'd like to implement this in as simple a way as possible…

    4 months ago

  • Created a topic, Good way to add fun, interactive features to the blog!, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Publicize: "This connection may not be working correctly."", on the site WordPress Support Forums:
    It says my setup looks a-okay, and I'm not seeing the error message today. Yay…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Publicize: "This connection may not be working correctly."", on the site WordPress Support Forums:
    It's not working for me, now, either: http://jahangiri.us/2013 - same error message as the OP's.

    10 months ago

  • Posted a reply to "Notifications behaving oddly or not displaying at all", on the site WordPress Support Forums:
    It's WORKING NOW!!!

    12 months ago

  • Posted a reply to "Notifications behaving oddly or not displaying at all", on the site WordPress Support Forums:
    BruceinLouisville, that's exactly what I'm seeing, as well. If you reply, is the text box…

    12 months ago

  • Posted a reply to "Notifications behaving oddly or not displaying at all", on the site WordPress Support Forums:
    It's being looked at, yes. (Not by me, but @Jetpack on Twitter indicates that they're…

    12 months ago

  • Posted a reply to "Notifications behaving oddly or not displaying at all", on the site WordPress Support Forums:
    Hmm. Wouldn't that mean everyone should be having the same problem?

    12 months ago

  • Posted a reply to "Notifications behaving oddly or not displaying at all", on the site WordPress Support Forums:
    Good to know, spawniectes. Just started yesterday, and I wasn't able to find anyone else…

    12 months ago

  • Created a topic, Notifications behaving oddly or not displaying at all, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "Cannot see anything", on the site WordPress Support Forums:
    Ahh, discovered something, I think - the newer Google+ "vanity urls" don't work. I had…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Cannot see anything", on the site WordPress Support Forums:
    Comments work, but embedded posts do not seem to work at all. Perhaps it's a…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Basic usage instructions missing", on the site WordPress Support Forums:
    Doesn't work for me, either, unfortunately. Was just looking for something to embed Google+ posts.

    2 years ago

  • Created a topic, Twitter Highlight needs to not affect anything within tags, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Conflict between Starbox and Twitter Highlight", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, but it's not changing the ID that's an issue - it is the #…

    2 years ago

  • Created a topic, Conflict between Starbox and Twitter Highlight, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "version 3.5 of WP", on the site WordPress Support Forums:
    Certainly seems to.

    3 years ago

  • Created a topic, Flexible, does what I needed and then some!, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "PROBLEMS with blog loading: terribly SLOW", on the site WordPress Support Forums:
    Successfully downgraded (with a LOT of help from more knowledgeable friends). Basically had to rip…

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: CommentLuv] "No last blog posts to return" error message", on the site WordPress Support Forums:
    Andy, I'm pretty sure this is related to the "WordPress 3.0 is SLOW" issues I'm…

    6 years ago

  • Posted a reply to "PROBLEMS with blog loading: terribly SLOW", on the site WordPress Support Forums:
    A lot of people are posting about this (including me), and I have yet to…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Anybody On Why I Can't Post After Upgrading to 3.0?", on the site WordPress Support Forums:
    I haven't found anything I absolutely cannot do, with sufficient patience; however, I don't HAVE…

    6 years ago

  • Posted a reply to "3.0 made my site extremely slow", on the site WordPress Support Forums:
    Same problems here. And I don't want to switch to the 2010 theme. I'm starting…

    6 years ago

  • Posted a reply to "admin back-end slow/front-end good", on the site WordPress Support Forums:
    Oh, yes! I am having the same problem here! What gives? http://jahangiri.us/news

    6 years ago

  • Posted a reply to "Error after attempting to change time zone", on the site WordPress Support Forums:
    Fixed, thanks to Jaypee of http://jaypeeonline.net/

    6 years ago

  • Created a topic, Error after attempting to change time zone, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "Permalink issues in 2.7.1: Only default and Numeric settings work", on the site WordPress Support Forums:
    Plug-ins activated (this has changed, most likely, since the problem was fixed - but I…

    7 years ago