WordPress.org

Profiles

Fahrenhe1t

Profile picture of Fahrenhe1t
  • Member Since: August 23rd, 2013
  • @fahrenhe1t on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Excellent Backups, on the site WordPress.org Forums:
    Excellent backup plugin with great features. Let's ho…

    4 days ago

  • Created a topic, Top Notch, Stylish Weather, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Highly Polished - Professional, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Not Displaying properly, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to Facebook ID Not Required, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the follow up. I changed my review to 4 stars, 5 upon completion…

    6 months ago

  • Created a topic, It works! Great Options, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to SLB Not Working with CGI-fetched Image, on the site WordPress Support Forums:
    Feature request for the future: would it be easier to create a CSS class that…

    6 months ago

  • Posted a reply to SLB Not Working with CGI-fetched Image, on the site WordPress Support Forums:
    Regular Expressions are intense, but I think I found a lazy one that works. My…

    6 months ago

  • Posted a reply to SLB Not Working with CGI-fetched Image, on the site WordPress Support Forums:
    Cool, looks like this will provide a solution. I'm wondering about the URI format though,…

    6 months ago

  • Created a topic, SLB Not Working with CGI-fetched Image, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, May not work for Multi Site Installations, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Works, with 2 issues, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Facebook ID Not Required, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to Plugin conflict with NextGen Gallery, on the site WordPress Support Forums:
    Seems like an issue with NextGen; you'd have to see why NextGen is loading an…

    2 years ago

  • Created a topic, Perfect, Simple, Popup!, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Adding a guest mysql/php issue, on the site WordPress Support Forums:
    I may have fixed this issue (at least it works on my plugin). The problem…

    3 years ago

  • Posted a reply to Adding a guest mysql/php issue, on the site WordPress Support Forums:
    I get the same error on my site (WordPress 3.6): Warning: Missing argument 2 for…

    3 years ago

  • Created a topic, Simple and Slick, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Wonderful, Simple, Professional, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

Plugins