WordPress.org

Profiles

5high

Profile picture of 5high
  • Member Since: July 4th, 2012
  • @5high on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to are update urls needed with GWIOD in a pre-existing subdirectory install, on the site WordPress Support Forums:
    OK, just backed up everything first and ran the Velvet Blues Updater and all good.…

    2 months ago

  • Posted a reply to are update urls needed with GWIOD in a pre-existing subdirectory install, on the site WordPress Support Forums:
    @ sterndata - thanks for biting! 'GWIOD' is Giving WordPress it's own Directory. All info…

    2 months ago

  • Posted a reply to are update urls needed with GWIOD in a pre-existing subdirectory install, on the site WordPress Support Forums:
    Can anyone guide me on this please? So far some links work but some don't…

    2 months ago

  • Created a topic, are update urls needed with GWIOD in a pre-existing subdirectory install, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Is this OK for WP 4.5?, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to Is this still OK for WP 4.5?, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks so much - works great! j

    2 months ago

  • Created a topic, Is this still OK for WP 4.5?, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to Watermarks and links to other images, on the site WordPress Support Forums:
    OK, will keep an eye out for that as it would be a real plus…

    5 months ago

  • Posted a reply to lightbox always opens with first image, on the site WordPress Support Forums:
    Hi again, It looks like it's a conflict with the theme's use of magnific pop-up.…

    5 months ago

  • Created a topic, Watermarks and links to other images, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to updates with pro version?, on the site WordPress Support Forums:
    Thankss - just purchased :)

    5 months ago

  • Created a topic, updates with pro version?, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to recommendtion re: php errors after updating to v2.5.5?, on the site WordPress Support Forums:
    OK, thanks.

    6 months ago

  • Posted a reply to recommendtion re: php errors after updating to v2.5.5?, on the site WordPress Support Forums:
    OK, good to know for sure. But won't all these php errors affect server load?…

    6 months ago

  • Created a topic, recommendtion re: php errors after updating to v2.5.5?, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to lightbox always opens with first image, on the site WordPress Support Forums:
    OK, thanks for the info. I do have fb etc enabled, and have tested it…

    6 months ago

  • Posted a reply to lightbox always opens with first image, on the site WordPress Support Forums:
    Hi again, I have now had time to do some further tests: Disabling other plugins…

    6 months ago

  • Posted a reply to lightbox always opens with first image, on the site WordPress Support Forums:
    Many thanks for taking a look. Yes will ask the theme authors - they're usually…

    6 months ago

  • Posted a reply to lightbox always opens with first image, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for your quick response - it's currently in an early development stage so would…

    6 months ago

  • Created a topic, lightbox always opens with first image, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, save watermarks on deletion?, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to WP Edit causing php fatal error, on the site WordPress Support Forums:
    OK, I have detailed instructions from AITpro @ BPS and am all ready to go…

    12 months ago

  • Posted a reply to WP Edit causing php fatal error, on the site WordPress Support Forums:
    Hi Josh, Thanks for helping to look into this. From what Edward thinks (at BPS…

    12 months ago

  • Created a topic, WP Edit causing php fatal error, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to Broken in WP4, on the site WordPress Support Forums:
    yup, still working for me even with the latest WP updates -phew!

    1 year ago

  • Created a topic, possible bug in the auto update for WP v 4.3, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to default search box AND search form both show, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for your help - will review it all soon.

    1 year ago

  • Posted a reply to default search box AND search form both show, on the site WordPress Support Forums:
    OK, I think this is a clash with a theme, so not your problem! Sorry.

    1 year ago

  • Created a topic, default search box AND search form both show, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to setup steps with Bullet proof Security + BuddyPress?, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks - upgraded to pro too and all good. For anyone else wanting to install…

    1 year ago

  • Posted a reply to captcha not working in the contact form 7, while the cache is enabled, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks heaps - will review my Zen settings anyway.

    1 year ago

  • Posted a reply to pro pre-purchase Q - css & js compression, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for your excellent help - now purchased and am benefiting from the huge speed…

    1 year ago

  • Posted a reply to pro pre-purchase Q - css & js compression, on the site WordPress Support Forums:
    Also please can you confirm that it is compatible with BuddyPress? And rtmedia for BuddyPress…

    1 year ago

  • Created a topic, pro pre-purchase Q - css & js compression, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to captcha not working in the contact form 7, while the cache is enabled, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I'm looking at using Zen Cache but like others here I also have the…

    1 year ago

  • Created a topic, setup steps with Bullet proof Security + BuddyPress?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, great buttons and great support, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to sooo buggy!, on the site WordPress Support Forums:
    I don't think it really effect page load times, as my last site was mainly…

    1 year ago

  • Posted a reply to security integration with Bullet Proof Security pro?, on the site WordPress Support Forums:
    Thought I'd post an update here for anyone else who's looking for this info. This…

    2 years ago

  • Posted a reply to sooo buggy!, on the site WordPress Support Forums:
    Hi sognista2, It was all a while ago now, but over a few years our…

    2 years ago

  • Posted a reply to add log out redirect in child theme functions.php?, on the site WordPress Support Forums:
    Well it seems to be working now - but with a totally different fix. After…

    2 years ago

  • Posted a reply to Can't find how to link to Anchor, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for your link. I've recently found some time to research it too and have…

    2 years ago

  • Created a topic, useful plugin and helpful support, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to add log out redirect in child theme functions.php?, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Krumch. Sorry, I've just realised I posted the wrong link - I'd looked at…

    2 years ago

  • Created a topic, add log out redirect in child theme functions.php?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to on installation of s2m pro get php warnings for some files, on the site WordPress Support Forums:
    OK, good to know about the Stripe php warnings. re. BPS, I've checked through all…

    2 years ago

  • Created a topic, on installation of s2m pro get php warnings for some files, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to how to change the default s2m confirmation page, on the site WordPress Support Forums:
    OK, I think I've now found something about it in the FAQ - so it…

    2 years ago

  • Posted a reply to how to change the default s2m confirmation page, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks @KTS915 - and you're sure it's this page and not just the custom 'Thank…

    2 years ago

  • Posted a reply to how to change the default s2m confirmation page, on the site WordPress Support Forums:
    Would appreciate any info about this - and I've at last tracked down the page…

    2 years ago