WordPress.org

Profiles

50slespaul

Profile picture of 50slespaul
  • Member Since: July 28th, 2011
  • Find me on:

  • Created a topic, Use with inline video / fancy box with autoplay, on the site WordPress Support Forums

    3 days ago

  • Posted a reply to "Not logging as "logged in"...", on the site WordPress Support Forums:
    Doesn't seem to be... that's what I mean... when you log in with the Simple…

    2 months ago

  • Created a topic, Not logging as "logged in"..., on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "member page still shows after closing browser...", on the site WordPress Support Forums:
    what if someone logs in with a shared computer? Not ideal... I understood it drops…

    2 months ago

  • Created a topic, member page still shows after closing browser..., on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "[/slb_exclude][slb_exclude] displays on blog sidebar", on the site WordPress Support Forums:
    The theme I am using is a customized child them from "Divi" parent theme... this…

    4 months ago

  • Posted a reply to "[/slb_exclude][slb_exclude] displays on blog sidebar", on the site WordPress Support Forums:
    It seems to be in between every widget in the sidebar *only on posts https://www.leathertouchupdye.com/leather-repair-latest-news/…

    4 months ago

  • Created a topic, [/slb_exclude][slb_exclude] displays on blog sidebar, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Widget cycle..., on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Linksalpha button...really?", on the site WordPress Support Forums:
    Devious shitty move... deleted...

    9 months ago

  • Posted a reply to "Decision to Buy - or Not", on the site WordPress Support Forums:
    @solosails, I think setati meant the "Event Expresso" people promptly replied... not IgniteWoo ... a…

    12 months ago

  • Posted a reply to "Decision to Buy - or Not", on the site WordPress Support Forums:
    DO NOT BUY FROM THIS COMPANY!!! BE WARNED!!! ZERO I mean ABSOLUTELY ZERO support!!! I've…

    12 months ago

  • Posted a reply to "Issues with some fields...", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks but I have sent numerous emails on your site & even left a phone…

    12 months ago

  • Posted a reply to "Worst premium support ever. Free support is scam. Calling for investigation.", on the site WordPress Support Forums:
    I've had a similar experience with these people... the absolute WORST support I have EVER…

    12 months ago

  • Created a topic, Issues with some fields..., on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Maps but get my main domain in url", on the site WordPress Support Forums:
    thank you

    1 year ago

  • Created a topic, Remove row after date passes?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "radio buttons not working in Safari!", on the site WordPress Support Forums:
    This has been resolved... it was the "-webkit-appearance: none;" causing the issues...

    1 year ago

  • Posted a reply to "radio buttons not working in Safari!", on the site WordPress Support Forums:
    As it turnsout I found : input { -webkit-appearance: none; border-radius: 0; -webkit-border-radius:0px; } in…

    1 year ago

  • Created a topic, radio buttons not working in Safari!, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Maps but get my main domain in url, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, multiple image upload?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Issues with blackberry devices...", on the site WordPress Support Forums:
    anyone have this issue with blackberry devices? I've read it is somewhat common... but no…

    2 years ago

  • Created a topic, Issues with blackberry devices..., on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Stopped loading in Firefox & Internet Explorer, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Not playing in Internet Explorer 9", on the site WordPress Support Forums:
    Seems that the video is now not playing in Firefox! Plays on my Android tablet,…

    2 years ago

  • Created a topic, Hide mp3 path in source?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, White page after saving anything..., on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Not playing in Internet Explorer 9", on the site WordPress Support Forums:
    Can I send a url in private?

    2 years ago

  • Posted a reply to "Not playing in Internet Explorer 9", on the site WordPress Support Forums:
    Also, seems the placeholder image can't be "clicked" in Internet Explorer 9... as well..

    2 years ago

  • Created a topic, Not playing in Internet Explorer 9, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Validate fields?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Validate email field?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "contact form 7 & 3.5.1?", on the site WordPress Support Forums:
    Yeah I did... they had some issues today I think... but this looks like it's…

    2 years ago

  • Posted a reply to "contact form 7 & 3.5.1?", on the site WordPress Support Forums:
    *the plugin worked previously... just started this behavior after the update ( to 3.5.1 )…

    2 years ago

  • Created a topic, contact form 7 & 3.5.1?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Nothing after submit!, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "added new site getting redirect error...", on the site WordPress Support Forums:
    fixed... had to add the www. prefix in domain mapping...

    2 years ago

  • Created a topic, added new site getting redirect error..., on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Remove href on custom menu items?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "'Editor' role cannot reorder FAQs?", on the site WordPress Support Forums:
    Still waiting for an answer on this myself...

    2 years ago

  • Posted a reply to "Search goes straight to index page...", on the site WordPress Support Forums:
    Resolved... the WordPress site had the same directory name as a static site along side…

    2 years ago

  • Created a topic, Search goes straight to index page..., on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Insert default text on drop "select" fileds?", on the site WordPress Support Forums:
    Help! no one?

    2 years ago

  • Posted a reply to "Insert default text on drop "select" fileds?", on the site WordPress Support Forums:
    Anyone!?

    2 years ago

  • Created a topic, Insert default text on drop "select" fileds?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Hide if no child pages?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "'Editor' role cannot reorder FAQs?", on the site WordPress Support Forums:
    Unfortunately, using the role editor plugin won't work. Once you give an Editor "manage Options"…

    2 years ago

  • Posted a reply to "'Editor' role cannot reorder FAQs?", on the site WordPress Support Forums:
    I just noticed this today as well! Not much use if your editor can't re-order…

    2 years ago

  • Created a topic, Allow an editor to create new users?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago