Profiles

  • Member Since: October 31st, 2020
  • Find me on:
  • Posted a reply to Neve Login Menu and Widget not Redirecting, on the site WordPress.org Forums:
    The site is: https://www.born-again-christian.org/news/ However, since I received no reply here, I had to delete…

  • Posted a reply to Redirection Addon not working yet, on the site WordPress.org Forums:
    Okey-dokey: Noted for future reference. My Neve child theme is quite modified, and I also…

  • Posted a reply to I’m getting the “Not tested with latest WP” Warning, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you Chad, happy to see you posting again. I've been experimenting with an alternative…

  • Posted a reply to Redirection Addon not working yet, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for your testing, I do appreciate your diligence, but switching themes on our…

  • Posted a reply to Deleted Users email address still in the db, on the site WordPress.org Forums:
    Ahh! I see now. Thank you :)

  • Posted a reply to Redirection Addon not working yet, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for responding again :) I looked at the linked page you gave and…

  • Created a topic, Deleted Users email address still in the db, on the site WordPress.org Forums:
    I'm testing deleting test Users. Even after deleting …

  • Posted a reply to Redirection Addon not working yet, on the site WordPress.org Forums:
    I'm not sure what the difference is. I'm talking about logging into our site, not…

  • Created a topic, Neve Login Menu and Widget not Redirecting, on the site WordPress.org Forums:
    Neve is working well for our Membership site except fo…

  • Posted a reply to Redirection Addon not working yet, on the site WordPress.org Forums:
    Whilst waiting for a reply, I've noticed something of interest. I am testing the Redirect…

  • Posted a reply to Redirection Addon not working yet, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you. I should mention the first lnes of the debug log above are from…

  • Posted a reply to Redirection Addon not working yet, on the site WordPress.org Forums:
    Debug report: After adding the cookie URI to my LiteSpeed exclude, in the proper exclude…

  • Posted a reply to Redirection Addon not working yet, on the site WordPress.org Forums:
    I see, since the URI /simple-membership/membership-login/ is already excluded from our caching plugin, I'll now…

  • Posted a reply to Redirection Addon not working yet, on the site WordPress.org Forums:
    That post refers to a bug that was indeed fixed. This thread is about a…

  • Posted a reply to Status bar shows “Waiting for bot.webpushr after Logging in, on the site WordPress.org Forums:
    As you suggested by email; I excluded the following URIs from being cached by our…

  • Posted a reply to Redirection Addon not working yet, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, thank you, I did that, and have managed to fix the "hanging blank page"…

  • Created a topic, Status bar shows “Waiting for bot.webpushr after Logging in, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for a well designed notification tool, curre…

  • Created a topic, Redirection Addon not working yet, on the site WordPress.org Forums:
    We only have Free Level. We don't use any other speci…

  • Posted a reply to Register Form Input boxes too long…, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for your suggestions. Yes, I have been using the browser Developer Tools to…

  • Posted a reply to Register Form Input boxes too long…, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for your assistance. Yes, I'm referring to the floating comment boxes that pop…

  • Posted a reply to Register Form Input boxes too long…, on the site WordPress.org Forums:
    What is the CSS class/classes controlling the coloured floating comment boxes? I can't see it…

  • Posted a reply to Register Form Input boxes too long…, on the site WordPress.org Forums:
    Okay, I'll have a fiddle around with the css, but the floating coloured comment boxes…

  • Posted a reply to Register Form Input boxes too long…, on the site WordPress.org Forums:
    Theme test: As you requested, I switched from the latest Neve theme (been working smoothly…

  • Posted a reply to Register Form Input boxes too long…, on the site WordPress.org Forums:
    Will do, yes it could be the theme, but Neve is very popular, and still…

  • Posted a reply to Hiding the “You need to login to view this content” message after login, on the site WordPress.org Forums:
    Well, at least we've eliminated that potential cause, so the Developer can spot the fox…

  • Posted a reply to How to Remove the Member Data Input boxes on Profile?, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you :) The url you pointed me to has a link to this one,…

  • Posted a reply to Register Form Input boxes too long…, on the site WordPress.org Forums:
    If I rotate my phone to landscape, I see the plain text comments come in…

  • Posted a reply to Hiding the “You need to login to view this content” message after login, on the site WordPress.org Forums:
    I'm not the Developer, just a User like you, but that sounds to me like…

  • Created a topic, How to Remove the Member Data Input boxes on Profile?, on the site WordPress.org Forums:
    I'm just in the process of switching over from one Mem…

  • Created a topic, Register Form Input boxes too long…, on the site WordPress.org Forums:
    I'm just switching to SMP, but on the Register page: …

  • Created a topic, I’m getting the “Not tested with latest WP” Warning, on the site WordPress.org Forums:
    Trusting you are well Chad, and working feverishly to …

  • Created a topic, WordFence scan is reporting FOUR code errors!, on the site WordPress.org Forums:
    WordFence is finding no less than FOUR differences in …

  • Created a topic, Happy I switched to Relevanssi Search, on the site WordPress.org Forums:
    We struggled with finding a decent site-search. The on…

  • Posted a reply to Why is this page not displaying in the Serp?, on the site WordPress.org Forums:
    No, it has the same access settings as all my other Posts, I just checked.…

  • Posted a reply to Why is this page not displaying in the Serp?, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you Mikko :) Why that particuar Post though? If it contains a word that…

  • Posted a reply to Why is this page not displaying in the Serp?, on the site WordPress.org Forums:
    BINGO! :) So what does that tell us? And do I leave that code in…

  • Posted a reply to Why is this page not displaying in the Serp?, on the site WordPress.org Forums:
    It's not the colon (I tried removing it.) In the Neve child theme functions.php file…

  • Posted a reply to Why is this page not displaying in the Serp?, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, when I select the Relevanssi option to use Relevanssi as the Admin search it…

  • Posted a reply to Why is this page not displaying in the Serp?, on the site WordPress.org Forums:
    This may not be relevant, but I'll mention it anyway. I've just cropped the featured…

  • Posted a reply to Why is this page not displaying in the Serp?, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for responding Mikko :) It looks like this (copied and pasted) below: The…

  • Posted a reply to Why is this page not displaying in the Serp?, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for looking Mikko, Yes, I'm certain it exists :) My apologies, but what…

  • Created a topic, Why is this page not displaying in the Serp?, on the site WordPress.org Forums:
    Mikko, I've been using Relevanssi for several months …

  • Posted a reply to 4.2.0 release not auto-generating Meta Title and Descn, on the site WordPress.org Forums:
    Resolved

  • Posted a reply to 4.2.0 release not auto-generating Meta Title and Descn, on the site WordPress.org Forums:
    Understood and thank you for explaining. I'll use current upto date Brave browser to make…

  • Posted a reply to 4.2.0 release not auto-generating Meta Title and Descn, on the site WordPress.org Forums:
    I'm using Safari 13 (High Sierra OS) and do NOT wish to upgrade.

  • Created a topic, 4.2.0 release not auto-genreating Meta Title and Descn, on the site WordPress.org Forums:
    I'm using the WP classic Editor environment, and notic…

  • Posted a reply to Today’s Update CRASHED our whole site!, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for responding and testing. I checked the WP error_log and there haven't been…

  • Posted a reply to Today’s Update CRASHED our whole site!, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for responding Kris. The WP core was updated to the latest last week…

  • Created a topic, Today’s Update CRASHED our whole site!, on the site WordPress.org Forums:
    1.14.12.1 -> 1.15.0.1 After updating Forminator th…

  • Posted a reply to Works Just as Expected, on the site WordPress.org Forums:
    Btw: Poster "orensomething" is mistaken, when properly set up, the Pro version plugin certainly DOES…