WordPress.org

Profiles

  • Member Since: August 29th, 2008
  • Find me on:
  • Posted a reply to Title link + thumbnail quality, on the site WordPress.org Forums:
    Hi! I was able to detect where the error originates from. On HTML5 (iframe) Asynchronous…

    8 months ago

  • Created a topic, Not working, on the site WordPress.org Forums:
    The plugin leave a mess on WordPress. Images won't loa…

    12 months ago

  • Posted a reply to Title link + thumbnail quality, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I have activated the "responsive" mode, I think that is the cause. regards, Javier

    12 months ago

  • Posted a reply to Title link + thumbnail quality, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Aleksandar! Yes, I updated to maximum (both plugin setting and widget settings) but no…

    12 months ago

  • Posted a reply to Title link + thumbnail quality, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you very much! re #1 . I will be looking forward to that update!…

    1 year ago

  • Created a topic, Title link + thumbnail quality, on the site WordPress.org Forums:
    It's more a suggestion and a bug: 1.- the tittle of th…

    1 year ago

  • Posted a reply to Spanish characters, on the site WordPress.org Forums:
    Hi! This is one test we did recently, the name was: Ñandú In the aweber…

    1 year ago

  • Created a topic, Spanish characters, on the site WordPress.org Forums:
    Hi! Recently we had problems with spanish characters …

    1 year ago

  • Created a topic, Not working anymore, on the site WordPress.org Forums:
    This plugin is breaking Contact Form 7, normal forms w…

    4 years ago

  • Posted a reply to jetpack_open_graph_image_default doesn’t work anymore, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @lamday I know, but it's the only solution working so far, just a temporary…

    4 years ago

  • Posted a reply to jetpack_open_graph_image_default doesn’t work anymore, on the site WordPress.org Forums:
    Workaround, delete this on function.opengraph.php if ( empty( $image ) && ( function_exists( 'has_site_icon') &&…

    4 years ago

  • Created a topic, jetpack_open_graph_image_default doesn’t work anymore, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, The filter jetpack_open_graph_image_default doesn'…

    4 years ago

  • Posted a reply to og:image show favicon and can’t be changed, on the site WordPress.org Forums:
    What can be preventing this from working? The code is ok, and it was working…

    4 years ago

  • Created a topic, og:image show favicon and can’t be changed, on the site WordPress.org Forums:
    I use this code in the function.php function custom_j…

    4 years ago