WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

zepfanman

Profile picture of zepfanman
  • Member Since: March 17th, 2009
  • Posted a reply to "[Plugin: FeedWordPress] Repeat posts on every update", on the site WordPress Support Forums:
    Hmm, Hotfix doesn't fix it for me. I was hoping I wouldn't have to downgrade…

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: FeedWordPress] Repeat posts on every update, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Remove tags only within specific category, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Is there a variable/key for post creation date?", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you. I guess that's about as good as it gets! Is there an easy…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: FeedWordPress] Documentation for get_feed_meta()?", on the site WordPress Support Forums:
    I got this reply by email from the author today, but I'm misunderstanding what it…

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: FeedWordPress] Documentation for get_feed_meta()?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: FeedWordPress] Display enclosures", on the site WordPress Support Forums:
    I believe this should work: Within the feed's Posts section, go down to the Custom…

    3 years ago

  • Created a topic, Is there a variable/key for post creation date?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Show excerpt teaser on password-protected posts?, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Excerpt Editor] Auto-Generate not affecting RSS, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "Dashboard not showing everything after 2.8 upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    In yet another odd turn of events, I noticed that checkboxes were not showing up…

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress Popular Posts] Error 500 when activating in 2.8", on the site WordPress Support Forums:
    This seems to have fixed everything for me! Add this to your htaccess if your…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Plugin.php (Plugin Admin Page) Won't Load", on the site WordPress Support Forums:
    This seems to have fixed everything for me! Add this to your htaccess if your…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Admin - Dashboard error", on the site WordPress Support Forums:
    This seems to have fixed everything for me! Add this to your htaccess if your…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Dashboard not showing everything after 2.8 upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    This seems to have fixed everything for me! Add this to your htaccess if your…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Dashboard not showing everything after 2.8 upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    anglosaxonlife, you are probably looking for "Appearance" > "Editor". Don't think it's related to our…

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress Popular Posts] Error 500 when activating in 2.8", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, maybe not. I get the same error when I try to edit or create…

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress Popular Posts] Error 500 when activating in 2.8", on the site WordPress Support Forums:
    Excellent. That did the trick!

    5 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WordPress Popular Posts] Error 500 when activating in 2.8, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "Dashboard not showing everything after 2.8 upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    Tried the reinstall but same problem. If all my plugins are disabled, the Dashboard looks…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Dashboard not showing everything after 2.8 upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    Yeah, Wes, I was considering deleting the files and trying again, but I manually installed…

    5 years ago

  • Created a topic, Dashboard not showing everything after 2.8 upgrade, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "Image issues and parse error on new install", on the site WordPress Support Forums:
    UPDATE: I've reinstalled wordpress and my first "white noise" issue is resolved. However, I'm still…

    5 years ago

  • Created a topic, Image issues and parse error on new install, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago