WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

zenrhe

Profile picture of zenrhe
  • Member Since: May 1st, 2013
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Can't Run Theme - Undefined functions", on the site WordPress Support Forums:
    I did select WP 3.6.1 when I posted, strange it doesn't show it. All other…

    1 year ago

  • Created a topic, Can't Run Theme - Undefined functions, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Sitemap broken in latest update 1.4.14", on the site WordPress Support Forums:
    Cheers! Must me my work cache (I cleared my cache). I can now see it…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Sitemap broken in latest update 1.4.14", on the site WordPress Support Forums:
    I also have a blank page due to stylsheet issue. I just upgraded to 1.4.15…

    1 year ago

  • Created a topic, Now Images showing, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Returning blank "Login error!"", on the site WordPress Support Forums:
    I just installed this today (on a fresh wp isntall), and get this error too…

    1 year ago

  • Created a topic, Query - Longer Pause, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Google Drive for WordPress] I have no idea how to Configure my Google Account", on the site WordPress Support Forums:
    I just had to do this and was mighty confused. But I was on the…

    1 year ago

  • Posted a reply to ""Facebook API came back with a result, but it had no photos!"", on the site WordPress Support Forums:
    I think I've worked it out. It works for Page's but not people. Would this…

    1 year ago

  • Posted a reply to "How do I disable the Album title from appearing", on the site WordPress Support Forums:
    use the .fbalbum-container h2 a in css and set to hidden ?

    1 year ago

  • Posted a reply to ""Facebook API came back with a result, but it had no photos!"", on the site WordPress Support Forums:
    I am also getting the same. A mix of "Facebook API came back with a…

    1 year ago

  • Posted a reply to "No access to template info", on the site WordPress Support Forums:
    the answer is in an earlier post " Seems I found an error where it's…

    1 year ago

  • Posted a reply to "No access to template info", on the site WordPress Support Forums:
    I am also having this problem. The page code just shows < a id="template-link" href="#">Template…

    1 year ago