WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

zemble

Profile picture of zemble
  • Member Since: February 16th, 2005
  • Posted a reply to "3.2.1 failed upgrade, site blank, can't re-install -- what am I missing?", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, I too restored my site from backup. I plan to try again on a…

    3 years ago

  • Posted a reply to "3.2.1 failed upgrade, site blank, can't re-install -- what am I missing?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the various advice. I'm using a Mac box, OS 10.5 as my server…

    3 years ago

  • Posted a reply to "3.2.1 failed upgrade, site blank, can't re-install -- what am I missing?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks again. Yep. As I said in the original post: MYSQL 5.0, php 5.2.9 --…

    3 years ago

  • Posted a reply to "3.2.1 failed upgrade, site blank, can't re-install -- what am I missing?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, Govpatel. Unfortunately, I've tried all of that -- except the .htaccess issues (I've been…

    3 years ago

  • Created a topic, 3.2.1 failed upgrade, site blank, can't re-install -- what am I missing?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Incorrect encoding after upgrade & migration", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Naoko -- I fixed it but only by a work around -- I've no…

    4 years ago

  • Created a topic, Incorrect encoding after upgrade & migration, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "How come WP finds my photo avatar?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks -- I see. I worked out how to turn it on and off in…

    4 years ago

  • Created a topic, How come WP finds my photo avatar?, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "after up to 2.8 plugin autoupdate problem", on the site WordPress Support Forums:
    I lost access to my media uploader after the 2.8 upgrade and waited patiently for…

    5 years ago

  • Posted a reply to "pictures upload problems", on the site WordPress Support Forums:
    Since upgrading to 2.8 I also can't get the Upload/Insert buttons to work -- clicking…

    5 years ago

  • Created a topic, Widgets not updating (again), on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "Can't change themes -- nothing happens on click", on the site WordPress Support Forums:
    This morning I did a complete re-install and it works. My guess is I had…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Can't change themes -- nothing happens on click", on the site WordPress Support Forums:
    Hi No, misunderstanding. I simply cannot change the theme away from the standard Kubrick theme.…

    6 years ago

  • Created a topic, Can't change themes -- nothing happens on click, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "Blog URL not behaving -- how to fix trailing slash problem", on the site WordPress Support Forums:
    Erm... no that's a feature not a problem ;). The domain is provided by the…

    6 years ago

  • Created a topic, Blog URL not behaving -- how to fix trailing slash problem, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Created a topic, Edit page sidebar widgets not working, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

  • Posted a reply to "Slow performance in control panel", on the site WordPress Support Forums:
    Turning off the rich text editor makes only a tiny difference. I must say that…

    8 years ago

  • Created a topic, Slow performance in control panel, on the site WordPress Support Forums

    8 years ago

  • Posted a reply to "No images at all", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry -- my stupidity. It was an FTP problem with the files not getting uploaded…

    9 years ago

  • Created a topic, No images at all, on the site WordPress Support Forums

    9 years ago

  • Posted a reply to "Image upload not showing", on the site WordPress Support Forums:
    Erm.... I probably need to search more/post this elsewhere, but having got v 2.0 "working"…

    9 years ago

  • Posted a reply to "Help w/ Database Error. How do I fix this...", on the site WordPress Support Forums:
    I fixed it. How? I deleted ALL the tables and re-ran the install. No problems…

    9 years ago

  • Posted a reply to "Help w/ Database Error. How do I fix this...", on the site WordPress Support Forums:
    I'm getting something similar -- it came up in the installation process too: WordPress database…

    9 years ago

  • Created a topic, Twice re-ordering categories, on the site WordPress Support Forums

    9 years ago

  • Posted a reply to "Exclude Category From Archives", on the site WordPress Support Forums:
    I'm searching for a solution to the same/similar problem. I want to exclude all but…

    9 years ago

  • Posted a reply to "Recent month (or latest that has posts) as startpage", on the site WordPress Support Forums:
    Apologies at first coz I'm a bit of a beginner. Do you guys see old…

    9 years ago