WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

zedrino

Profile picture of zedrino
  • Member Since: February 2nd, 2009
  • Posted a reply to "Subdomain", on the site WordPress Support Forums:
    It's working just great, thanks so much for that plugin and the help, Congratulation !!

    4 months ago

  • Posted a reply to "Subdomain", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you. Unfortunately I don't feel confortable enough with the documentation and don't really understand…

    4 months ago

  • Created a topic, Subdomain, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Coordinates", on the site WordPress Support Forums:
    Cool ! NXX°XX XX.XX, WYY°YY YY.YY is working, thanks so much ! May be a…

    8 months ago

  • Created a topic, Coordinates, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "dkret3 - 'home' on menu", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Have the same problem, but don't understand, my acces-menu is like this and I…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Slideshow Gallery] Slideshow display black images", on the site WordPress Support Forums:
    wordpress is in the root and same problem. It's multi-sites.

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress Video Plugin] video plugin broken with WP3.4 on chromium (mac)", on the site WordPress Support Forums:
    Here a screen capture.

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WordPress Video Plugin] video plugin broken with WP3.4 on chromium (mac), on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Medias or themes not showing when uploaded manually", on the site WordPress Support Forums:
    just a problem with a timeout...

    2 years ago

  • Created a topic, My Media Library is a mess !!, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Medias or themes not showing when uploaded manually", on the site WordPress Support Forums:
    Add From Server is just working great ! Thank you so much !

    2 years ago

  • Posted a reply to "problem of image path after import XML", on the site WordPress Support Forums:
    Of course, it's all clear, thank you.

    2 years ago

  • Posted a reply to "problem of image path after import XML", on the site WordPress Support Forums:
    Hum, I don't understand why it's so complicated (I'm not a coder). Can I ask…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Medias or themes not showing when uploaded manually", on the site WordPress Support Forums:
    thank you, I will try Add from Server but I'm not sure it's working with…

    2 years ago

  • Posted a reply to "problem of image path after import XML", on the site WordPress Support Forums:
    Ah.. and it seems that its working, I can see all images when there are…

    2 years ago

  • Posted a reply to "problem of image path after import XML", on the site WordPress Support Forums:
    I see, I'm once more going to break it all !! Then, there is no…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Medias or themes not showing when uploaded manually", on the site WordPress Support Forums:
    Ok I got it wrong for the themes, I have to activate it of course,…

    2 years ago

  • Created a topic, Medias or themes not showing when uploaded manually, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "problem of image path after import XML", on the site WordPress Support Forums:
    I can see the same problem here: http://wordpress.org/support/topic/media-library-not-displaying-media?replies=39

    2 years ago

  • Posted a reply to "problem of image path after import XML", on the site WordPress Support Forums:
    It might be a tracking of the images somewhere, WP is not listing the files…

    2 years ago

  • Posted a reply to "problem of image path after import XML", on the site WordPress Support Forums:
    I copied the files from the the old folder to the new one, on the…

    2 years ago

  • Posted a reply to "problem of image path after import XML", on the site WordPress Support Forums:
    Ok thank you really much, can I ask you if you know why I dont…

    2 years ago

  • Posted a reply to "problem of image path after import XML", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you ! I don't think I ever specified to use relative urls in my…

    2 years ago

  • Created a topic, problem of image path after import XML, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Fresh install, export/import, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, where can I see which themes in the database, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Update Network to ERROR 310", on the site WordPress Support Forums:
    Is that normal that the "visit Network" is the same blog than the first "visit…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Update Network to ERROR 310", on the site WordPress Support Forums:
    I changed the name of the database in the wp-config.php and got the same error…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Update Network to ERROR 310", on the site WordPress Support Forums:
    But I'm running a "fresh" install (the database seems clean), except for the blogs.dist. My…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Update Network to ERROR 310", on the site WordPress Support Forums:
    Ah thanks ! then you are probably agree, that could be the best way to…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Update Network to ERROR 310", on the site WordPress Support Forums:
    Can I import the datas in a new WP 3 database ?

    3 years ago

  • Posted a reply to "Update Network to ERROR 310", on the site WordPress Support Forums:
    I have to upgrade manually. I was wondering, is there a way to re-organized my…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Update Network to ERROR 310", on the site WordPress Support Forums:
    Then I changed back the ID in the DATABASE, back to the regular admin word…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Update Network to ERROR 310", on the site WordPress Support Forums:
    Yes it was a WPMU. Now something new. When I go direct to http://bluegreenbelize.com/wp-admin/network/settings.php to…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Update Network to ERROR 310", on the site WordPress Support Forums:
    I could try the repair but I need to let the define( 'MULTISITE', true );…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Update Network to ERROR 310", on the site WordPress Support Forums:
    I'm not sure I want to go through and repair the database... What do you…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Update Network to ERROR 310", on the site WordPress Support Forums:
    here we touch something: I add the define( 'MULTISITE', true ); and then I get…

    3 years ago

  • Created a topic, widget editing, add \ before " or ', on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Update Network to ERROR 310", on the site WordPress Support Forums:
    The fact I changed the ID of the admin in the data base (a suggested…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Update Network to ERROR 310", on the site WordPress Support Forums:
    No it looks like this...

    3 years ago

  • Posted a reply to "Update Network to ERROR 310", on the site WordPress Support Forums:
    Well in the top of the list I have the root blog.

    3 years ago

  • Posted a reply to "Update Network to ERROR 310", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Ipstenu, sorry I was unclear, but I don't see the Network Admin. I log…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Update Network to ERROR 310", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, I'm back with my problem, I erase ALL because the virus was still hidden…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Update Network to ERROR 310", on the site WordPress Support Forums:
    I have also folders with images from the different blogs. Is that from the wordpress…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Update Network to ERROR 310", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Ipstenu, My space is still hacked then I will reinstall everything once again, I…

    3 years ago

  • Created a topic, SSL with WP3.3, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Update Network to ERROR 310", on the site WordPress Support Forums:
    The admin user is the only one with the right on Network admin... Finally I…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Update Network to ERROR 310", on the site WordPress Support Forums:
    No www in wp_site and no www in wp_blogs. May be I could create an…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Update Network to ERROR 310", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry but still the same: Error 310 (net::ERR_TOO_MANY_REDIRECTS)

    3 years ago