WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

Zason

Profile picture of Zason
  • Member Since: March 1st, 2011
  • Posted a reply to "Syntax Error - Unable to Edit Posts", on the site WordPress Support Forums:
    Themeforest. I'm going to try re-uploading the theme to see if it helps.

    1 year ago

  • Posted a reply to "Syntax Error - Unable to Edit Posts", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for the help. I wasn't trying to be resistant. I just didn't want…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Syntax Error - Unable to Edit Posts", on the site WordPress Support Forums:
    - deactivating all plugins... Yes, I've done this. - switching to the default theme... No,…

    1 year ago

  • Created a topic, Syntax Error - Unable to Edit Posts, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, No Commas?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Question about Slideshow Plugin, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Question about Plugin, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Sign Up Form Widget Editing", on the site WordPress Support Forums:
    ? :C

    1 year ago

  • Created a topic, Sign Up Form Widget Editing, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Does this work with existing registered BuddyPress users?", on the site WordPress Support Forums:
    I am working on transforming my website at work and having a social network login…

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Sociable] Icons no longer display after 4.3.3 update", on the site WordPress Support Forums:
    Resolved.

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Sociable] Icons no longer display after 4.3.3 update", on the site WordPress Support Forums:
    Appears to work now as well! "Z"

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Sociable] Icons no longer display after 4.3.3 update", on the site WordPress Support Forums:
    I tried the 4.3.3.1 update and I still have the same issue. What it did…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Sociable] Icons no longer display after 4.3.3 update", on the site WordPress Support Forums:
    I no longer have a previous version. :/ Where can I find one?

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Sociable] Icons no longer display after 4.3.3 update, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Meetup Widgets] Did Not Do Anything", on the site WordPress Support Forums:
    It is a widget only plugin, did you drag them in place and try different…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Meetup] Display issues and error", on the site WordPress Support Forums:
    Still looking for an update or support for this issue.

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Meetup] Display issues and error", on the site WordPress Support Forums:
    The issue is bigger than previously stated, it messes up the entire site. Must not…

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WP Meetup] Display issues and error, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress HTTPS (SSL)] Editing Page takes me to a blank page", on the site WordPress Support Forums:
    Any luck?

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress HTTPS (SSL)] Editing Page takes me to a blank page", on the site WordPress Support Forums:
    No errors with the host. There is nothing to paste.

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WordPress HTTPS (SSL)] Editing Page takes me to a blank page, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Help - Need Plugin", on the site WordPress Support Forums:
    I tried WordPress Custom Taxonomy and there was an error when I pasted the code…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Document Revisions] Document directories (catalogues)", on the site WordPress Support Forums:
    I need this as well. I tried WordPress Custom Taxonomy and there was an error…

    3 years ago

  • Created a topic, Help - Need Plugin, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Missing Available and Inactive Widgets after malware", on the site WordPress Support Forums:
    However I have a related problem, now. The Blog is not displaying the entries, which…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Missing Available and Inactive Widgets after malware", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the steps. I went about it a different way. I made a fresh…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Missing Available and Inactive Widgets after malware", on the site WordPress Support Forums:
    I also have this issue. Looking forward to a resolution.

    3 years ago