WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

zanchit

Profile picture of zanchit
  • Member Since: July 5th, 2013
  • Find me on:

  • Created a topic, any chance of update to work with latest WP Photoswipe/Nextgen, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, W3 Total Cache and Yoast SEO sitemap problem, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Seo plugin show blank page in sitemap when activate w3 total cache", on the site WordPress Support Forums:
    Any update on this? My sitemap was showing but isn't anymore. It's definitely W3 Total…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Sitemap 404 error now just blank", on the site WordPress Support Forums:
    All my Yoast sitemaps are completely blank. Please can someone advise what I can do…

    4 months ago

  • Created a topic, Sticky settings still showing new captured 404s when have emptied them, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Sitemap 404 error now just blank, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Changes not sticking in dashboard (caching for hours), on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Can't do without it!, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Sitemap still pending in Google", on the site WordPress Support Forums:
    No. Am using W3 Total-Cache. Think you are probably right in how it goes into…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Quickshare not working since Jetpack update", on the site WordPress Support Forums:
    Jetpack have released an update. Thought would address the issue. But sadly not. Updated, deactivated,…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Quickshare not working since Jetpack update", on the site WordPress Support Forums:
    I already tried deactivating and reactivating Jetpack. It worked fine on my practice site zanchit.co.uk…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Quickshare not working since Jetpack update", on the site WordPress Support Forums:
    I'm sure it's Jetpack as the timing of it coincides exactly with the jetpack update.…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Doesnt' share post info", on the site WordPress Support Forums:
    for me its the same. Posted here first then realised barry's complaint slightly different to…

    6 months ago

  • Created a topic, Quickshare not working since Jetpack update, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Doesnt' share post info", on the site WordPress Support Forums:
    I have a problem with this too. It has been working fine for me, coming…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Sitemap still pending in Google", on the site WordPress Support Forums:
    I too am having the problem of pending sitemap_index.xml. I resubmit and then it's ok…

    7 months ago

  • Created a topic, javascript error when no plugins activated, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Wordfence can't get the IP of clients and therefore can't operate., on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, increase size of like button and follow button, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, https not http address for twitter, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, how and where do i insert the rel=publisher code, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "warning; array_key exists. plugin won't load", on the site WordPress Support Forums:
    Sorted. Can't remember now what I did to sort it but all ok!

    7 months ago

  • Created a topic, warning; array_key exists. plugin won't load, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, photswipe just gives black unresponsive screen on safari on laptop, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "sitemap points to wrong image location (to previous site)", on the site WordPress Support Forums:
    I found the culprit - files in database still pointing to old site.

    8 months ago

  • Created a topic, sitemap points to wrong image location (to previous site), on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, Image rename from within database problem, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, uploaded image file rename problem, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "Problem with W3TC and BulletProof", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you so much. I have done exactly that and seems to be working fine.…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Problem with W3TC and BulletProof", on the site WordPress Support Forums:
    found a previous thread and think have sorted it. Thanks anyway

    9 months ago

  • Created a topic, Problem with W3TC and BulletProof, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, Adding the Google Plus icon with Plus 1 or follow, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Like button is not shown on first page", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you. That works perfectly.

    9 months ago

  • Created a topic, Clean and straightforward but modern, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, easy, clean and simple, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "renaming not working", on the site WordPress Support Forums:
    This has been resolved. Updated plugin. The problem in this instance was Google Page Speed…

    9 months ago

  • Created a topic, renaming not working, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Like button is not shown on first page", on the site WordPress Support Forums:
    Problem not resolved in as much as I can't seem to get the like button…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Pinch to zoom doesn't work", on the site WordPress Support Forums:
    I would like to echo this. I used to be able to pinch to zoom…

    10 months ago

  • Posted a reply to "photoswipe not compatible with nextgen gallery 2.0", on the site WordPress Support Forums:
    I'm getting all in a tangle with nextgen and photoswipe. Seems I can either have…

    10 months ago

  • Posted a reply to "photoswipe not compatible with nextgen gallery 2.0", on the site WordPress Support Forums:
    I'm getting all in a tangle with nextgen and photoswipe. Seems I can either have…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Like button is not shown on first page", on the site WordPress Support Forums:
    Have inserted the short code into the content using dreamweaver, reuploaded and i have the…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Like button is not shown on first page", on the site WordPress Support Forums:
    when I copy the short code [fb_button] onto the homepage, the shortcode appears in that…

    11 months ago

  • Created a topic, Different lightbox effects not working, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, straightforward even for total newbies, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "change colour of the like icon?", on the site WordPress Support Forums:
    Please could you explain how to use the shortcode to add the button. At the…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Like button is not shown on first page", on the site WordPress Support Forums:
    Hi So sorry, not sure I understand the instruction of 'add the button using the…

    11 months ago

  • Posted a reply to "does this work with pages as well as posts?", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you Keith. Though not sure I understand what i need to do to htaccess...Sounds…

    12 months ago

  • Posted a reply to "does this work with pages as well as posts?", on the site WordPress Support Forums:
    I only want it to redirect to wordpress pages. But the 404s are all from…

    12 months ago

  • Posted a reply to "change background colour of share icons", on the site WordPress Support Forums:
    thank you so much All sorted now.

    12 months ago