WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

zachalbert

Profile picture of zachalbert
  • Member Since: March 29th, 2008
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Moved to new server, followed instructions, but nothing is coming up", on the site WordPress Support Forums:
    I finally figured it out. For some reason, under settings > media, the path for…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Moved to new server, followed instructions, but nothing is coming up", on the site WordPress Support Forums:
    Okay - I figured it out I think - there was a placeholder index.html in…

    3 years ago

  • Created a topic, Moved to new server, followed instructions, but nothing is coming up, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Blogroll title formatting makes links disappear", on the site WordPress Support Forums:
    Good thinking. The only plugin I have running is advanced category excluder. I've endlessly fiddled…

    5 years ago

  • Created a topic, Blogroll title formatting makes links disappear, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Created a topic, Lightbox not working on paged pages?, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Created a topic, How to select data from DB for custom field?, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Created a topic, Upload files without FTP, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Created a topic, How to Upload File NOT attached to post?, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "Order by arbitrary date", on the site WordPress Support Forums:
    Oh, thanks a lot, that totally works!

    6 years ago

  • Created a topic, Order by arbitrary date, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "posts_nav_link not appearing", on the site WordPress Support Forums:
    Update: I solved the problem. I stupidly named one of my pages home.php, which I…

    6 years ago

  • Posted a reply to "posts_nav_link not appearing", on the site WordPress Support Forums:
    Okay I think I understand. The nav links won't work because my homepage is a…

    6 years ago

  • Posted a reply to "posts_nav_link not appearing", on the site WordPress Support Forums:
    Ack! Sorry for the repost, I just got an error when posting it the first…

    6 years ago

  • Created a topic, posts_nav_link not appearing, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Created a topic, Reorder Admin Tabs, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago