WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

ysidoro

Profile picture of ysidoro
  • Member Since: February 5th, 2004
  • Find me on:

  • Posted a reply to "How to include post images in the rss?", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, this change shows the images.... but there are any way to have images with…

    10 years ago

  • Posted a reply to "How to include post images in the rss?", on the site WordPress Support Forums:
    I am into a couple of planet-sites. However, the images that I include in the…

    10 years ago

  • Posted a reply to "Category view do not show images", on the site WordPress Support Forums:
    reported: http://mosquito.wordpress.org/view.php?id=869

    10 years ago

  • Posted a reply to "Category view do not show images", on the site WordPress Support Forums:
    A post with images: http://www.pilas.net/?p=59 do not show images when access category view: http://www.pilas.net/?cat=6 *I…

    10 years ago

  • Posted a reply to "Paragraph broken and new line lost", on the site WordPress Support Forums:
    I have just update from CVS again, and the problem is solved.

    10 years ago

  • Posted a reply to "Paragraph broken and new line lost", on the site WordPress Support Forums:
    I has just upgraded from CVS my blog, but I lost the new line... it…

    10 years ago

  • Posted a reply to "How to add extra carriage returns?", on the site WordPress Support Forums:
    Insert <br />

    10 years ago

  • Posted a reply to "RE: Missing Side Bar", on the site WordPress Support Forums:
    Check your index.php <style type="text/css" media="screen"> @import url( http://opirg.uwindsor.ca/news/style.css ); </style> and try to modify…

    10 years ago

  • Posted a reply to "Comments in 1.3-alpha3", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you, Beel. Each one of previous comments has comment_aproved=2 in comments table. Yours has…

    10 years ago

  • Posted a reply to "Comments in 1.3-alpha3", on the site WordPress Support Forums:
    Tks, Beel. I have just check wp_comments table and I confirm that comment_approved is set…

    10 years ago

  • Posted a reply to "Comments in 1.3-alpha3", on the site WordPress Support Forums:
    I have modified template as rboren said. I have modified option table 56-57 to "open"…

    10 years ago

  • Posted a reply to "posting or editing posts in 1.3.-alpha3 (vs. 05-09", on the site WordPress Support Forums:
    I have just updated to 1.3-alpha-3 and I have not this problem. Please run /wp-admin/upgrade.php…

    10 years ago

  • Posted a reply to "Comments in 1.3-alpha3", on the site WordPress Support Forums:
    Yes! I have just upgraded from cvs to 1.3-alpha-3 and all my posts says comments(0)…

    10 years ago

  • Posted a reply to "Textile: What does it do?", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, I understand the effort about Textile, but the wiki sintax is very more simple.

    10 years ago

  • Posted a reply to "Improper í display (Spanish)", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, you are right. I have just update from CVS and the problem remains there.

    10 years ago

  • Posted a reply to "Improper í display (Spanish)", on the site WordPress Support Forums:
    Do you have any news about this problem? I made the test that suggest michel_v…

    10 years ago

  • Posted a reply to "wp-rss2.php problems", on the site WordPress Support Forums:
    Michel, can you explain me why you think that wp-rss2.php from a 1.0.2 version produce…

    10 years ago

  • Posted a reply to "wp-rss2.php problems", on the site WordPress Support Forums:
    Yes podz, I know it. I report the problems because I understand that is my…

    10 years ago

  • Posted a reply to "wp-rss2.php problems", on the site WordPress Support Forums:
    You can see a planet site (a site that use planet python script) at www.d-sur.net/planeta/…

    10 years ago

  • Posted a reply to "WordPress as a CMS", on the site WordPress Support Forums:
    My impression is that a weblog can' t remplace a CMS, but you can use…

    10 years ago

  • Posted a reply to "Harcoded texts", on the site WordPress Support Forums:
    I also modify wp-comments.php to include arguments to comment_type text: <cite><?php comment_type($commenttxt = 'Comentario', $trackbacktxt…

    10 years ago

  • Posted a reply to "Harcoded texts", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, you are rigth allusion. I have just modified the template to: <h2 id="comments"><?php comments_number($zero='Sin…

    10 years ago

  • Posted a reply to "Harcoded texts", on the site WordPress Support Forums:
    CVS version: wp-includes/template-functions-comment.php has these harcode texts: comments_number($zero='No Comments', $one='1 Comment', $more='% Comments', $number='') These…

    10 years ago

  • Posted a reply to "Improper í display (Spanish)", on the site WordPress Support Forums:
    This problem is for comments only and in the CVS version.

    10 years ago

  • Posted a reply to "Improper í display (Spanish)", on the site WordPress Support Forums:
    I have write all special characters of Spanish at: http://www.pilas.net/index.php?p=9 (see the comment!!) You can…

    10 years ago

  • Posted a reply to "wp-rss2.php do not display double-bytes languages", on the site WordPress Support Forums:
    The problem is fixed in CVS. See message: http://wordpress.org/support/index.php?action=vthread&forum=3&topic=3383

    10 years ago

  • Posted a reply to "use_htmltrans=0 do not work at rss", on the site WordPress Support Forums:
    Fixed!! Thank you!

    10 years ago

  • Posted a reply to "wp-rss2.php do not display double-bytes languages", on the site WordPress Support Forums:
    see http://www.pilas.net/~rodolfo/wp.jpg

    10 years ago

  • Posted a reply to "wp-rss2.php do not display double-bytes languages", on the site WordPress Support Forums:
    I set use_htmltrans=false to proper display Spanish characters. But the wp-rss2.php do not send the…

    10 years ago

  • Posted a reply to "Options -> General Blog Settings menu link", on the site WordPress Support Forums:
    Where are "General Blog Setting" in the CVS version? I have just upgrade my nightly…

    10 years ago

  • Posted a reply to "Special Characters", on the site WordPress Support Forums:
    I also use_htmltrans from some time ago, with success but comments remains with improper characters.…

    10 years ago

  • Posted a reply to "Multiple Blogs?", on the site WordPress Support Forums:
    I have just installed near of 120 wordpress with independient installation each one, take a…

    10 years ago

  • Posted a reply to "use_htmltrans=0 do not work at rss", on the site WordPress Support Forums:
    Nobody can help me with this problem? Sugestions?

    10 years ago

  • Posted a reply to "use_htmltrans=0 do not work at rss", on the site WordPress Support Forums:
    I write in Spanish, as you can see at: http://www.pilas.net/ I obtain the proper character…

    11 years ago

  • Posted a reply to "Multiple weblogs", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, I need to open one blog for each of my students (near 130 people).…

    11 years ago

  • Posted a reply to "wp-login.php error", on the site WordPress Support Forums:
    If you do not have the $siteurl varialbe, the user can not find profile.php after…

    11 years ago

  • Posted a reply to "wp-login.php error", on the site WordPress Support Forums:
    I have just install CVS version 2004-02-03 and the wp-login.php has an error in: case…

    11 years ago