WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

yourlive

Profile picture of yourlive
  • Member Since: January 15th, 2013
  • Posted a reply to "Add media doesn't work well", on the site WordPress Support Forums:
    Nope, the problem only exists with mqTranslate activated. I did a little more testing and…

    2 weeks ago

  • Created a topic, Add media doesn't work well, on the site WordPress Support Forums

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "ztranslate multisite support", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Vavooon, It's a free plugin so I'll just have to wait ;-) Thanks for…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "ztranslate multisite support", on the site WordPress Support Forums:
    I don't know, but qtranslate works on multisites and ztranslate doesn't ;-)

    1 month ago

  • Created a topic, ztranslate multisite support, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "ztranslate crashes IE", on the site WordPress Support Forums:
    I don't have another PC with IE11 on it... I'm running version 11.0.9600.17126 (with auto…

    1 month ago

  • Posted a reply to "ztranslate bug?", on the site WordPress Support Forums:
    Ah I think this is the same problem as I had... the update solved mine…

    1 month ago

  • Posted a reply to "ztranslate doesnt switch back to default language", on the site WordPress Support Forums:
    Wow, that's a quick fix... seems to work fine now, thanks!

    1 month ago

  • Posted a reply to "ztranslate doesnt switch back to default language", on the site WordPress Support Forums:
    One more comment; I noticed all pages in the menu point to the last chosen…

    1 month ago

  • Created a topic, ztranslate doesnt switch back to default language, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "ztranslate crashes IE", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Vavooon, Thanks for your quick reply. The problem excists on every page, on multiple…

    1 month ago

  • Created a topic, ztranslate crashes IE, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "translate causing issues with ability to edit Website", on the site WordPress Support Forums:
    Works fine indeed, thanks! I don't mind the warning, but once is enough. So once…

    6 months ago

  • Created a topic, Style current item in network wide menu, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Set multisite homepage", on the site WordPress Support Forums:
    I dont know, I've never used this plugin myself. But why dont you just try…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Set multisite homepage", on the site WordPress Support Forums:
    You could try this plugin: http://wordpress.org/extend/plugins/wordpress-mu-sitewide-tags/ It will automatically post (excerpts of) the posts on…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Set multisite homepage", on the site WordPress Support Forums:
    Great, glad I could help you ;-) Goodluck with your website! PS you don't need…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Set multisite homepage", on the site WordPress Support Forums:
    You can just add categories to a custom menu, so that shouldn't be a problem.

    1 year ago

  • Posted a reply to "Set multisite homepage", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, you can easily achieve this with a custom menu. You might wanna link to…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Set multisite homepage", on the site WordPress Support Forums:
    If you use a custom menu, you can just insert any hyperlink into the menu…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Set multisite homepage", on the site WordPress Support Forums:
    Allright, this one works as well. Thanks again!

    1 year ago

  • Posted a reply to "Same nav menu across all sites", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Guys, I'm using the network wide plugin, each menu item is a subsite. I…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Set multisite homepage", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for your respons. Doest this work the same as <meta http-equiv="refresh" content="0; url=new-url"> Because…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Setting standard main menu for all subsites", on the site WordPress Support Forums:
    That's works fine, thanks a lot!

    1 year ago

  • Created a topic, Setting standard main menu for all subsites, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Set multisite homepage, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Image link doesn't work, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Instructions for Non-Tech ppl for Twitter Authorization Issue", on the site WordPress Support Forums:
    I also had a problem with the authorize new account button, it gave a time…

    1 year ago

  • Posted a reply to "clickable area around the slider", on the site WordPress Support Forums:
    Resolved by Stefan via email, thanks a lot! PS My e-mail adresses are all over…

    2 years ago

  • Posted a reply to "clickable area around the slider", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Stefan, Thanks for your quick respons. Can I sent the URL in an email…

    2 years ago

  • Created a topic, clickable area around the slider, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago